FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO

EXCLUSIV Noile transferuri de la Dinamo, ironizate: „Să tot dai în cap la minge!”

Morsay, în Dinamo - FCSB +36   FOTO
Morsay, în Dinamo - FCSB

Articol de - Publicat vineri, 12 februarie 2021 13:36 / Actualizat vineri, 12 februarie 2021 13:51

Gabriel Răduță, ex-managerul Academiei dinamoviste, susține în continuare promovarea tinerilor crescuți în Ștefan cel Mare, nefiind impresionat de nou-veniți

Eșanu și Ehmann au fost printre cei mai buni dinamoviști dinderby-ul Dinamo- FCSB, scor 1-0. . Lucru ce i-a prilejuit fostului șef al Academiei, Gabriel Răduță, să susțină iar că tinerii crescuți în Ștefan cel Mare trebuie promovați. Mai ales că nu a fost impresionat de suedezul Jonathan Morsay, sosit împrumut de la Chievo Verona, care a irosit o mare oportunitate contra FCSB, la 0-0.

Gabi Răduță mizează pe tinerii lui Dinamo

„V-am zis de la început, încă dinainte ca el să fie titular, că Eșanu este foarte bun, peste cei doi spanioli, Mejias și Rene, doar că nu are experiență. S-a făcut o greșeală și cu plecarea lui Straton, îl mai avem și pe Mitrovici care este de mare perspectivă, plus Fara, împrumutat la Farul. Doar că Eșanu, ca și alți copii, nu a avut șansă să aibă continuitate. 

La fel este și cu jucătorii de câmp, sunt foarte talentați, dar nu au continutate: Borcea, Bani, Măgureanu, Crețu. Dacă joacă o dată la 6 luni, nu pot da randament bun. Dar, din păcate, văd că pe acești tineri nu îi mai susține nimeni. Vin alții, mai netalentați ca ei, fac un antrenament după ce au coborât din avion și intră pe teren. Normal că și tinerii au frustrări, că ei simt la antrenamente cine este fotbalist. Și chiar dacă joacă prost, ăia aduși de peste mări și țări joacă!

M-am amuzat în timpul Derby-ului, mi-a trimis cineva mesaj să mă întrebe dacă mă uit la Fotbal la Maxx. Un nou-venit a dat pasă la portar, apoi a dat paralel cu poarta. Să tot dai în cap la minge! Puștii noștri au crescut într-un mediu bun, în spiritul Dinamo și, chiar dacă sunt ademeniți la alte cluburi, își doresc să poarte tricoul alb-roșu. Eu îi înțeleg. Alții care nu au crescut la Dinamo nu pot pricepe. Din păcate", a declarat Răduță pentru GSP. 

VIDEO. Mario Nicolae, după Dinamo - FCSB, 1-0: „Lucrurile sunt spre bine. Vrem să câștigăm Cupa!”

Citește și alte știri despre Dinamo: 

Ionel Gane are planuri mari la Dinamo: „Am câștigat un moment de liniște ca să atacăm play-off-ul” » Ce spune despre noile transferuri și postul de portar

Bucuria calificării a trecut, urmează calvarul » Fanii au de achitat o sumă imensă pentru ca Dinamo să supraviețuiască

De pe patul de spital, Cornel Dinu a vorbit cu GSP despre situația critică a lui Dinamo: „Doar asta mai pot să fac”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (8)
viata_de_caine
viata_de_caine  •  12 Februarie 2021, 23:53

Ce nustie libidinosu asta de Raduta este ca tinerii aia super mega talentati au primit nshpe mii de sanse si n-au aratat nimic, deci e vorba de lipsa de valoare. Nu putem sa asteptam un campionat intreg pana da Geani Cretu sau Ricardo Grigore o pasa corecta. Cu tinerii din academie riscam sa picam in B si iminent falimentu sportiv ( ca cu ala financiar ne batem incontinuu).

creeperno290
creeperno290  •  12 Februarie 2021, 22:42

***

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

dora
dora  •  12 Februarie 2021, 15:49

Pe Borcea, Bani, Măgureanu, Crețu ăștia ai lui Răduță i-am vazut in unele meciuri - uneori au prins minute bune si nu au aratat mare lucru -mi se par slăbuți de tot . Portarul Eșanu mi se pare cel mai răsărit dintre toți .

Vezi toate comentariile (8)
Comentează