FOTBAL  »  Superliga  »  FC BOTOȘANI - GAZ METAN

FOTO+VIDEO » Imagini apocaliptice în Moldova! Furtună de zăpadă înainte de Botoșani - Gaz Metan » Nu s-a mai văzut nimic!

Cu câteva momente înainte de startul meciului FC Botoșani - Gaz Metan, în Moldova a pornit o furtună de zăpadă violentă! +28   FOTO
Cu câteva momente înainte de startul meciului FC Botoșani - Gaz Metan, în Moldova a pornit o furtună de zăpadă violentă!

Articol de - Publicat luni, 15 februarie 2021 17:36 / Actualizat luni, 15 februarie 2021 18:04

Cu câteva momente înainte de startul meciului FC Botoșani - Gaz Metan, în Moldova a pornit o furtună de zăpadă violentă!

Valul de viscol a durat doar câteva minute, suficient însă ca terenul care era verde în jurul orei 17:00 să fie acoperit de un strat subțire de zăpadă. Precipitațiile s-au oprit până la începerea confruntării. Terenul nu e înghețat, ci moale.

FOTO+VIDEO » Furtună de zăpadă înainte de FC Botoșani - Gaz Metan

+24 FOTO

Până diseară, la ora 20:00, județul Botoșani se află sub Cod Galben de vânt. La ora 17:00, -3 grade Celsius se înregistrau la Botoșani. 

Și confruntarea de săptămâna trecută din „optimile” Cupei României - FC Botoșani - Craiova 0-1 - s-a jucat în condiții de iarnă severe. 

Urmărește AICI desfășurarea meciului FC Botoșani - Gaz Metan!

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (5)
leu.mr
leu.mr  •  15 Februarie 2021, 19:55

"Apocaliptic" - cuvint drag presei de doi bani....

remarque
remarque  •  15 Februarie 2021, 19:13

apocalipsa inseamna sfarsitul lumii prin foc. Zapada e altceva. Poti spune imagini bacoviene. Sau alte asemenea, trebuie doar putina imaginatie. In fine, cand te potopeste necunoasterea si te imbibi de ea nu te mai usca nici un foc. Esti ferit de apocalipsa. Traiasca Spiru!

joze_maurinio
joze_maurinio  •  15 Februarie 2021, 18:17

Daca meciul se poate televiza, nu e nicio problema. Nu conteaza daca jucatorii nu vad mingea, noi vedem acasa pe televizorul alb-negru si cu purici. Important e ca detinatorul de drepturi tv sa decida soarta fotbalului romanesc, ca de acolo vin banii. Restul, calitate, conditii regulamentare, valoare, nu conteaza.

Vezi toate comentariile (5)
Comentează