FOTBAL  »  Superliga  »  CFR CLUJ - FC VOLUNTARI 4-0

VIDEO CFR Cluj - FC Voluntari » Scor umilitor în Gruia, după ce Dan Petrescu a schimbat strategia!

CFR Cluj a învins-o pe FC Voluntari, scor 4-0, în etapa #8 din Liga 1.
CFR Cluj a învins-o pe FC Voluntari, scor 4-0, în etapa #8 din Liga 1.

Articol de - Publicat miercuri, 31 august 2022 21:10 / Actualizat miercuri, 31 august 2022 21:53

CFR Cluj a învins-o pe FC Voluntari, scor 4-0, în etapa #8 din Liga 1. Clujenii au reacționat după cele două eșecuri consecutive suferite în Gruia și au dat un adevărat festival ofensiv cu Voluntariul lui Liviu Ciobotariu. Asta după ce Dan Petrescu a ales să trimită garnitura pe care de obicei o utiliza în Europa.

Rezultatele și programul etapei #8

Cu un "pui" de criză în pragul ușii, după două eșecuri consecutive acasă, CFR-ul a avut șansa de a întâlni un Voluntari la rându-i destul de șifonat: două remize și două eșecuri în precedentele patru partide din Liga 1. 

Apatia prelungită a oaspeților i-a facilitat mult startul, marcat de "trasorul" lui Cvek, scos din vinclu de Popa, și de luftul incredibil al lui Yeboah, de la câțiva metri de poartă. Ocazii ce au anunțat reușita de 24 de karate a lui Petrila, dintr-o "directă" de la 22 de metri. 

Vedeta CFR-ului, în drum spre Serie A: transfer de 1,5 milioane de euro!
CFR Cluj
Vedeta CFR-ului, în drum spre Serie A: transfer de 1,5 milioane de euro!

Untold CFR Cluj: festival de goluri

Nici golul încasat nu i-a trezit pe ilfoveni, care au dat în continuare o replică palidă. Iar când pauza bătea la ușă, a picat eliminarea lui Aliji, pentru o intrare de kung-fu la Ciprian Deac. Același Aliji care-i provocase o "daună totală" și lui Cristi Manea (min. 8), în urma unei ciocniri cap în cap. Manea a continuat o vreme, cu un pansament roșu ce aducea cu un turban. Dar în cele din urmă "a aruncat prosopul" și a fost înlocuit, suspect de-o comoție cerebrală. 

Voluntariul a avut o zvâcnire în debutul părții secunde, Nemec, "peste", apoi s-a stins ca lumânarea în bătaia vântului. Iar campioana a profitat. Ca și inexistent până atunci, Betancor și-a spălat toate păcatele cu un "trasor" sub "transversală": 2-0. Scor la care meciul era practic jucat, ceea ce i-a eliberat pe clujeni de presiunea rezultatului. 

Dincolo, Liviu Ciobotariu a dat și el startul schimbărilor, trei deodată, dar mare lucru "n-a mișcat". Dimpotrivă, i-a făcut viața și mai ușoară campioanei. Betancor a avut "dubla" în picior, dar nu l-a putut păcăli pe Popa, Mistrati a irosit și el o bună ocazie, "afară" din 6-7 metri, dar s-a revanșat pe final, cu o bombă sub "transversală": 3-0. Scor final? Nu, pentru că Yeboah a ținut să aibă ultimul cuvânt: 4-0.

15 victoriiau clujenii în cele 19 meciuri cu Voluntari din campionat. Două partide s-au încheiat egal și alte două le-au revenit ilfovenilor

9 victoriiși o remiză a bifat CFR în 10 partide pe teren propriu cu FC Voluntari

10 goluria marcat CFR în acest sezon de Liga 1, în prima repriză, cu cel reușit aseară de Petrila

200 de meciuria făcut azi Liviu Ciobotariu, ca antrenor, în Liga 1

Eliminare cu VAR!

Deși Aliji l-a lovit în abdomen pe Ciprian Deac, un fault violent, penalizabil din capul locului cu "roșu", "centralul" Horia Mladinovici i-a arătat albanezului doar cartonaș galben, în primă fază. Abia după ce arbitrul VAR Ovidiu Hațegan l-a trimis să revadă fafeza pe monitorul aflat la marginea terenului, Mladinovici și-a revizuit decizia și l-a eliminat pe jucătorul Voluntariului. 

Clasamentul actualizat din SuperLigă

FINAL. CFR Cluj - FC Voluntari 4-0

CFR Cluj - FC Voluntari, echipele de start:

CFR Cluj: Scuffet - Manea, Yuri, Burcă, Camora - Boateng, Cvek - Deac, Jefte, Petrila - Yeboah
Rezerve: Sava - Braun, Kolinger, Muhar, Bordeianu, Birligea, Roger, Vito, Buș
Antrenor: Dan Petrescu

FC Voluntari: M. Popa - Meleke, Matricardi, Armaș - Cr. Costin, Răduț, Droppa, Aliji - D. Florea, Nemec, M. Lopes
Rezerve: Rîmniceanu - Vl. Achim, Fulop, Marrone, Merloi, Tavares, N. Popescu, D. Andrei
Antrenor: Liviu Ciobotariu

EXCLUSIV Primarul Pandele s-a săturat! Vrea să scape de doi oameni cheie de la FC Voluntari

Dan Petrescu, invidios pe transferurile făcute de FCSB: „Compagno cât a costat? Dar Miculescu? Un milion și jumătate? Mulțumesc!”

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (40)
cluj_cluj
cluj_cluj  •  01 Septembrie 2022, 09:24
Postat de vasileroaita pe 31 August 2022, 22:11

Ești monument de prostie, gigelule!

Stii tu vreun gigel care sa fie altfel?

vasileroaita
vasileroaita  •  31 August 2022, 22:11
Postat de rav410wrc pe 31 August 2022, 21:41

Am asistat la concursul de cel mai "bun" patiser psd-ist ... A rezultat un "blat" pufos, din care au "gustat" numai baietii lu' Dan Penalty, de la RadioErevan !! :((((

Ești monument de prostie, gigelule!

avaaaai
avaaaai  •  31 August 2022, 21:58
Postat de planetfun pe 31 August 2022, 20:50

Daa, campionii obtin "o victorie de control". Cum zicea acest minubat comentator. Poate asta a fost si toata treaba, nu ne bateti rau. Domnu ciobotariu a fost prevazator, la pauza a scos atacant, a introdus aparator. PSD in ADN !

Doamne feri. Ăia i-or spart capul lui Manea și i-or fisurat vreo două coaste lui Deac da tu o ții pe a ta că e "amical". Bine mă, dacă asta te ajută să-ți înghiți frustrările, zi așa. Numai că tot CFR va lua campionatul, poți să începi de acum să cauți alte scuze. Astea îs fumate.

Vezi toate comentariile (40)
Comentează