FOTBAL  »  Superliga  »  VOLUNTARI

EXCLUSIV Primarul Pandele s-a săturat! Vrea să scape de doi oameni cheie de la FC Voluntari

Articol de - Publicat miercuri, 31 august 2022 09:25 / Actualizat miercuri, 31 august 2022 09:49

După un sezon excelent, FC Voluntari e în frământări serioase. Primarul Pandele vrea să renunțe la președintele Bălănescu și la antrenorul Liviu Ciobotariu și a încercat să-l readucă pe Gabi Tamaș, pe care l-a pierdut în vara aceasta în favoarea Petrolului.

Succesul din stagiunea trecută a crescut așteptările la FC Voluntari și începutul mediocru de acum a stricat atmosfera.

Ilfovenii au câștigat numai opt puncte în șapte etape, un randament care l-a determinat pe primarul Pandele să se gândească la schimbări. El vrea să-i înlocuiască pe președintele Bălănescu și pe antrenorul Ciobotariu.

Gigi Becali, sponsorul Ligii 1 » Suma totală achitată în 19 ani + Top 10 cluburi unde a virat cei mai mulți bani
FCSB
Gigi Becali, sponsorul Ligii 1 » Suma totală achitată în 19 ani + Top 10 cluburi unde a virat cei mai mulți bani

Ciobotariu și Bălănescu, pe făraș la FC Voluntari

Lui Bălănescu îi reproșează mai ales pierderea lui Gabriel Tamaș. Apărătorului-veteran i-a expirat contractul în vara aceasta și el a ales să semneze cu Petrolul. Pandele crede că președintele fost la Dinamo e vinovat pentru plecarea fundașului în vârstă de 38 ani.

Fostul internațional ajunsese într-un conflict cu Bălănescu înainte să plece de la Voluntari. Oamenii lui Pandele chiar au încercat de curând să-l readucă pe Gabriel în Ilfov, l-au contactat și i-au propus să se întoarcă, însă revenirea e imposibilă acum.

Oricât de chinuiți ar fi din cauza problemelor economice, „lupii galbeni” nu-și permit să renunțe la apărătorul care a fost esențial pentru parcursul bun al nou-promovatei, cu 11 puncte adunate în șapte etape.

FC Voluntari a pierdut jucători încontinuu

Situația lui Ciobotariu a fost și mai este una paradoxală. El a preluat o echipă care an de an doar se salva cu greu de la retrogradare și a calificat-o pentru prima oară în play-off. A dus-o și în finala Cupei, dar a fost aproape să plece și după sezonul trecut, când contractul lui ajunsese la final. 

Nici conducerea nu era încântată să-l mai păstreze și negociase deja cu alți antrenori. Cu Marius Croitoru existaseră tratativele cele mai avansate.

Voluntarii nu au găsit un alt tehnician, și nici Ciobi nu a primit o ofertă foarte bună din altă parte, așa cum sperase, așa că au continuat colaborarea pe care acum sunt iar pe cale s-o rupă.

Ciobotariu nu mai are formula cu care a avut succes în sezonul trecut, a mai pierdut și alți jucători în afara lui Tamaș: Budescu, Rața, Ion Gheorghe, Denis Ciobotariu, Briceag. El a încercat să alcătuiască o altă echipă și rezultatele au fost mediocre, nu au mai fost impresionante ca în stagiunea trecută.

VIDEO Alexandru Chipciu atacă arbitrii după Rapid - U Cluj 1-0: „O penibilitate ieșită din comun! Să nu își bată joc de noi!”

Citește și: 

EXCLUSIV Grevă, datorii, pericol de faliment » Primăria vrea ca echipa din Liga 1 să DISPARĂ și să finanțeze rivala din „județeană”!

Eugen Neagoe, de neoprit după eșecul cu Rapid: „VAR-ul e o rușine! Sună la FIFA și UEFA ca să dea penalty?” + Chipciu: „Îmi venea să sparg vestiarul! Suspendă-l, să sufere”

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (13)
booveanu
booveanu  •  31 August 2022, 14:57

Pandele se joacă de-a patronul pe banii comunității. Că și ăla de la Arges

dinamo100
dinamo100  •  31 August 2022, 12:19

Pandele e patronul echipei? Sau primaria e actionar principal? Din cate stiu acest lucru este interzis in Liga 1.

ce_o_mai_face_karagandy
ce_o_mai_face_karagandy  •  31 August 2022, 11:45

Ciobi este bun la Dinamo !!

Vezi toate comentariile (13)
Comentează