FOTBAL  »  Superliga  »  CFR CLUJ

Detaliu incredibil remarcat după ultimele întâlniri dintre CFR Cluj și FC Voluntari!

Articol de - Publicat miercuri, 01 februarie 2023 07:20 / Actualizat miercuri, 01 februarie 2023 08:29

FC Voluntari - CFR Cluj 0-1 și CFR Cluj - FC Voluntari 4-0 sunt singurele partide din sezonul acesta în care campioana nu a primit vreun șut pe spațiul porții ei.

CFR domină, oricum, campionatul românesc, dar vișiniii s-ar plimba prin competiție dacă ei ar putea juca mai des cu FC Voluntari. În sezonul acesta au luat toate punctele din disputele cu ilfovenii, pe care i-au învins cu 4-0 la Cluj și cu 1-0 în deplasare.

L-au cerut și pe Bălgrădean la schimb! » Detalii spectaculoase de la tratativele din Superliga
TRATATIVE
L-au cerut și pe Bălgrădean la schimb! » Detalii spectaculoase de la tratativele din Superliga

Trupa lui Ciobotariu nu numai că nu a marcat, dar nu a tras vreun șut pe poartă în două meciuri! Sunt singurele partide ale CFR-ului din sezonul acesta în care adversarii nu au șutat vreodată pe poartă.

Dan Petrescu o bate pe FC Voluntari pe unde o prinde

În partida de luni a existat o singură minge trimisă pe poartă, numai că autorul șutului, Damașcan, se afla în ofsaid și faza nu a mai contat. Atitudinea de "victime perfecte" a Voluntarilor e una paradoxală, în condițiile în care stadionul lor se află foarte aproape de casa lui Becali, iar Gigi și primarul Pandele au o relație de naș-fin.

Ciobotariu se potrivește însă în scenariul acesta. De când antrenează, el nu a câștigat vreun punct din duelurile cu Dan Petrescu! 

Au existat șapte întâlniri directe și pe toate le-au câștigat formațiile „Bursucului". Golaverajul e îngrozitor pentru Liviu: 1-11! 

Ciobi a câștigat o singură dată un joc cu CFR, în 2011. Atunci o conducea pe Dinamo și a învins în Gruia cu 3-2. A fost sezonul în care Dinamo s-a aflat ultima oară pe primul loc. „Câinii" au încheiat anul ca lideri, apoi s-au prăbușit în a doua jumătate a stagiunii și nu au mai contat în lupta pentru câștigarea campionatului. Petrescu încă nu ajunsese la Cluj.

Dan s-a distrat cu ilfovenii și atunci când nu s-a aflat Ciobotariu pe bancă. Dan Petrescu a întâlnit FC Voluntari în 11 meciuri și le-a câștigat pe toate. Golaverajul e și mai clar decât este acela din confruntările cu Ciobi: 26-1! 

4 goluria marcat CFR în primele două etape din anul acesta, 3-0 cu Farul și 1-0 cu FC Voluntari. Clujenii terminaseră slab anul trecut, pierduseră acasă cu Hermannstadt, 0-1, dar și-au revenit după pauza de iarnă

6 aniși o lună au trecut de când FC Voluntari a câștigat un meci cu CFR. În decembrie 2016, ilfovenii s-au impus cu 2-1. De atunci au existat 14 meciuri directe, dintre care 13 le-au câștigat clujenii, iar unul s-a terminat la egalitate

VIDEO Totul despre CFR Cluj - FCSB

Citește și: 

CCA a decis: nu va fi delegat un arbitru FIFA la CFR - FCSB! Decizia surprinzătoare luată de Kyros Vassaras

„Tortură” interzisă prin contract » Federația a aprobat măsura care-i salvează pe fotbaliști de umilințe

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (10)
valihaita
valihaita  •  01 Februarie 2023, 18:48
Postat de Ernest20 pe 01 Februarie 2023, 16:17

te citez „ nu prea s-a obosit in meciurile contra CFR-ului ” Tu ai văzut meciul de luni 30- ian ??? Voluntarul cu o apărare tip „ autobuz în poartă ” se vadea că a făcut toate eforturile și ar fi fericită cu un egal.

Da, ma:))! A fost o aparare gen Zidul Atlanticului !

Ernest20
Ernest20  •  01 Februarie 2023, 16:17
Postat de valihaita pe 01 Februarie 2023, 08:37

Nu e vorba de faptul ca FC Voluntari a pierdut toate meciurile cu echipa CFR ca pana la urma e o diferenta intre loturile celor doua echipe in favoarea ultimei! E vorba insa ca FC Voluntari nu prea s-a obosit in meciurile contra CFR-ului !

te citez „ nu prea s-a obosit in meciurile contra CFR-ului ” Tu ai văzut meciul de luni 30- ian ??? Voluntarul cu o apărare tip „ autobuz în poartă ” se vadea că a făcut toate eforturile și ar fi fericită cu un egal.

valihaita
valihaita  •  01 Februarie 2023, 11:31
Postat de catalincj pe 01 Februarie 2023, 10:50

Joaca cu ce este in campionat. Sau ar trebui sa cheme pe Barcelona sau Bayern ca sa mai piardă? Sa nu uitam cu rapid cum s-a dat penalty. Si am pierdut. Cand am jucat cu ei cu arbitru corect i-am batut.

Eu am spus ca echipa CFR are numai meciuri grele ! Comentaiul tau e de prisos !

Vezi toate comentariile (10)
Comentează