FOTBAL  »  Superliga  »  CFR CLUJ - FCSB 1-0

CFR CLUJ - FCSB 1-0. EXCLUSIV / GSP.RO confirmat! A venit rezultatul: Dragoș Nedelcu are ruptură de ligamente și nu mai joacă în 2020

Articol de GSP - Publicat duminica, 14 iunie 2020 22:17 / Actualizat joi, 18 iunie 2020 12:57

CFR Cluj a câștigat derby-ul cu FCSB, 1-0, și este lider detașat în Liga 1, cu 7 puncte peste echipa roș-albastră. 

În prelungirile meciului, mijlocașul Dragoș Nedelcu (23 de ani), folosit ca fundaș central azi, a căzut prost într-un duel cu Mateo Susic. Nedelcu a acuzat probleme la genunchiul drept și nu a putut continua. A fost schimbat cu Miron, iar în vestiar a fost consultat de doctorul echipei. 

UPDATE, 18 iunie

Diagonistul inițial pus de medicii FCSB s-a confirmat oficial astăzi. Nedelcu a efectuat un RMN marți, iar rezultatul a venit astăzi: RUPTURĂ DE LIGAMENTE! Acesta urmează să plece în Italia, unde va avea loc operația, anul fiind compromis total. Acesta are nevoie de 5-6 luni de pauză, revenirea fiind programată în 2021.

UPDATE, 15 iunie

Deși era programat la RMN azi, Dragoș Nedelcu va face investigația marți. Jucătorul a avut dureri mari toată noaptea și staff-ul echipei se teme în continuare că jucătorul ar putea avea ruptură de ligamente.

Știrea inițială:

Din informațiile obținute de GSP.ro, primul verdict dat de medic „la cald” este unul crunt pentru Nedelcu: ruptură de ligamente. Acesta va face luni un RMN, la București, pentru afla cu exactitate dacă suspiciunile se confirmă. 

Dacă se menține verdictul inițial, Nedelcu ar putea sta între 4 și 6 luni în afara terenului, având astfel șanse mici să mai joace în acest an.

FOTO. Imagini cu accidentarea lui Dragoș Nedelcu

Citește mai multe știri despre FCSB: 

Helmuth Duckadam și-a anunțat în direct demisia, cu 30 de minute înainte de derby: „Nu mai sunt dorit. Mai bine plec eu, decât să mă dea afară”

Gigi Becali a răbufnit când a aflat că va fi adus cu mandat la Tribunal: „E tentativă de crimă! Am trecut prin asta, știu ce înseamnă”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (18)
2964764060229270
Benedic Gabriel Duck  •  15 Iunie 2020, 22:28

Iar eu cred că e pleonasm când spun că sunteți doi gauriti in cap,cu presa voastră gigista si cu echipa voastră de doi lei.Scorul corect de aseară l-a spus antrenorul Dan Petrescu...Omul chiar E antrenor și-si dă seama că echipa lui a fost varză...Daca era viitorul vostru portar pufi în poartă, scorul chiar ăla ar fi fost,2 la 5,așa că lăsați comentariile "deștepte " și mulțumiți Zeiței Fortuna că ați câștigat cu posesie 35 la 65...ca milogii...

magic4ever
magic4ever  •  15 Iunie 2020, 15:48
Postat de Calin Radulescu pe 15 Iunie 2020, 06:00

N-are nicio vina fcsb ca nu joaca nedelcu nimic de 3 ani... OMUL E PUR SI SIMPLU UN RATAT, un rebut marca HAGI... Il bagi in teren si se face singur de ras... "NU DA LAPTE", greseste tot timpul sau nu se vede deloc...

Este vina lui Becali pentru ca nu lasa un antrenor profesionist sa faca echipa,tactica,schimbarile si face el tot dupa cum vrea si in functie de ce asteptari are sa incaseze meleoane pt anumiti jucatori:))

pompescu
pompescu  •  15 Iunie 2020, 11:20
Postat de Calin Radulescu pe 15 Iunie 2020, 05:55

NEDELCU e un rebut... NU e fotbalist... Nu e nicio pierdere, ***... Ne-am convins dupa 3 ani ce poate

Iti seamana leit!

Vezi toate comentariile (18)
Comentează