FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB

Gigi Becali a răbufnit când a aflat că va fi adus cu mandat la Tribunal: „E tentativă de crimă! Am trecut prin asta, știu ce înseamnă”

Gigi Becali, finanțator FCSB
Gigi Becali, finanțator FCSB

Articol de GSP - Publicat duminica, 14 iunie 2020 07:55

Gigi Becali (61 de ani) a răbufnit atunci când a aflat că va fi adus cu mandat la Tribunal, alături de Vali Argăseală (64), la procesul privind transferul lui Mihai Costea de la Universitatea Craiova la FCSB.

Finanțatorul FCSB ar fi trebuit să asiste joi, în calitate de martor, la proces, însă nu s-a prezentat, astfel că la următoarea înfățișare la Tribunal va fi adus cu mandat. În aceeași situație se află și Valeriu Argăseală, președintele roș-albaștrilor.

Gigi Becali: „Ții oamenii în teroare, ești criminal”

Gigi Becali nu este deloc mulțumit de acest lucru, lansând acuzații grave la TV:

„Repet procurorilor și domnului Bologa (n.red. procuror-șef al DNA), dacă vrea să termine cu problemele la DNA să intervină și să verifice abuzurile procurorilor. Ții oamenii în teroare 5-6 ani de zile cu dosar penal mincinos, ești criminal. Reduc viața de la 82 la 70 de ani. Orice procuror care face dosar penal abuziv este tentativă de crimă. Are o tentă de criminal. Am trecut prin asta, știu ce înseamnă. Știu ce au pățit mama mea și copiii mei. Gata!”, a declarat Gigi Becali, la România TV.

„Acum nu mai merge, am înțeles că procurorii le dau peste nas judecătorilor în instanță, până acum i-au redus la tăcere. Vreau să le transmit procurorilor să îmi lase familia în pace. Mă refer la procurorul DNA care mă acuză că am făcut spălare de bani”, a adăugat latifundiarul.

Gigi Becali este martor în procesul lui Adrian Mititelu privind transferul lui Mihai Costea la FCSB. Transferul din 2011 s-a realizat într-o perioadă în care 39 de jucători ai Craiovei se aflau sub sechestru pus de Fisc. Mititelu, finanțatorul FC U Craiova 1948, este acuzat de evaziune fiscală. În prima instanță, acesta a fost achitat.

1,4 milioane de euroa plătit Becali pentru Mihai Costea

MATCH PREVIEW. CFR Cluj - FCSB, 14 iunie

Citește mai multe știri despre FCSB:

Gigi Becali nu uită cum Petrescu și CFR Cluj i-au „furat” un jucător: „L-au luat ca să nu-l transfer eu”

Detalii incredibile de la FCSB » Motivul pentru care Adi Popa și Cristi Bălgrădean sunt chinuiți de Gigi Becali

De pe patul de spital, Cornel Dinu a vorbit cu GSP despre situația critică a lui Dinamo: „Doar asta mai pot să fac”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (30)
addytzu
addytzu  •  19 Iunie 2020, 12:51

Sechestru era si când FCUniversitatea a fost dezafiliata abuziv si ilegal iar cei care au săvârșit acele fapte sunt încă in libertate la mai bine de zece ani de la acele abuzuri.Acolo de ce nu ati aplicat legea sau o aplicați doar când va convine voua.Miliarde de euro sunt furate in fiecare an de la statul roman iar justiția română ii ține in libertate pe acesti bandiți îmbogățiți din banii statului român in loc sa le confiste banii si sa le pune sechestru pe avere.

cuviosul_pafnutie
cuviosul_pafnutie  •  14 Iunie 2020, 15:40

Biner,bine,dar de ce nu ne zice cum e cu transferul ala al lui Mihai Costea si de ce martzafoiul are numai calitatea de martor,in loc de complice,adica coautor cu Mititelu!***Mihai Costea a fost transferat la Steaua lui Becali pentru un milion si o suta!Dar pentru ca Mititelu avea sechestru judiciar pe jucatori,transferul a fost botezat imprumut iar plata a fost botezata tot...imprumut!Dar procurorii i-au aratat ce prostie a facut-fiind complice la incalcarea sechestrului-iar GG pentru a-i fi schimbata incadrarea din inculpat in martor - si-a schimbat declaratia si nu a mai sustinut varianta cu imprumutul!

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

samertx
samertx  •  14 Iunie 2020, 12:09

e chiar mișto! Ne îmbrăcăm pe Oxford Street și facem pușcărie în Jilava! :)) Gigi este un personaj de vis. :))

Vezi toate comentariile (30)
Comentează