FOTBAL  »  Superliga  »  CFR CLUJ - FCSB

CFR CLUJ - FCSB. Gigi Becali nu uită cum Petrescu și CFR Cluj i-au „furat” un jucător: „L-au luat ca să nu-l transfer eu”

Gigi Becali +26   FOTO
Gigi Becali

Articol de GSP - Publicat sambata, 13 iunie 2020 09:00

CFR Cluj și FCSB se înfruntă duminică în etapa a 3-a din play-off, într-un meci care poate cântări decisiv în lupta pentru titlu. Înainte de derby, Gigi Becali și-a amintit că s-a duelat cu CFR Cluj pentru Alex Pașcanu.

  • CFR Cluj – FCSB se joacă duminică, de la ora 20:00. Meciul este liveTEXT, video și foto pe GSP.RO și în direct pe Look Plus, TV Digi Sport și TV Telekom Sport.

După ce a fost unul dintre cei mai buni jucători români la EURO U21, din vara lui 2019, fundașul Alexandru Pașcanu (21 de ani) a fost dorit de FCSB și de CFR Cluj. Campioana a avut câștig de cauză, plătind celor de la Leicester 600.000 de euro. Fundașul central nu s-a impus în echipa lui Dan Petrescu, iar în iarnă a fost împrumutat de CFR Cluj

Gigi Becali: „Dan Petrescu nu l-a vrut”

Gigi Becali, cel care și l-a dorit pe Pașcanu, și-a amintit înaintea meciului cu CFR Cluj că Dan Petrescu i l-a „furat” pe fundaș și i-a acuzat pe clujen că au vrut să se răzbune pe el.

„Asta este situația. Dacă a ales să se ducă la CFR Cluj, atunci să fie sănătos! Nu mai contează de ce a ales să se ducă acolo, dar trebuia să se gândească că Dan Petrescu nu l-a vrut.

Toată lumea știe că Dan Petrescu merge pe mâna jucătorilor mai în vârstă. Cei de la CFR l-au luat ca să nu îl transfer eu. Ambiția lor nu a fost bună, deoarece jucătorul a avut de suferit. Nici nu a jucat la CFR, iar acum Pașcanu s-a trezit că se bate pe la retrogradare în România. Fiecare doarme așa cum își așterne”, a declarat Gigi Becali pentru Prosport.

Bogdan Planic, Iulian Cristea și Andrei Miron sunt fundașii centrali pe care FCSB îi are în lot. Pe acest post mai pot evolua Dragoș Nedelcu și Marko Momcilovic.

5 meciuria jucat Pașcanu pentru CFR Cluj în acest sezon

FOTO. Imagini de la antrenamentul lui CFR Cluj 

+22 FOTO

VIDEO. Totul despre CFR Cluj - FCSB

Citește mai multe despre CFR Cluj - FCSB: 

FRF e pro-CFR » FCSB se sabotează dacă ia Cupa României

CFR Cluj - FCSB, derby monopol în Liga 1! Duelul echipelor care au subordonat campionatul: Becali a rulat de două ori mai mulți bani, dar FCSB e la un pas de un record negativ

De pe patul de spital, Cornel Dinu a vorbit cu GSP despre situația critică a lui Dinamo: „Doar asta mai pot să fac”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează