FOTBAL  »  Superliga  »  CFR CLUJ - FCSB 1-0

CFR Cluj - FCSB 1-0 // Florinel Coman pune „tunurile” pe Istvan Kovacs: „Nu se dă roșu la acea fază! Nu trebuia să ne arbitreze”

Articol de GSP - Publicat duminica, 02 februarie 2020 22:28

CFR Cluj - FCSB 1-0 // Florinel Coman a avut o prestație ștearsă în derby-ul din „Gruia”, iar la finalul partidei a încercat să găsească explicații pentru jocul modest al roș-albaștrilor.  

Coman n-a ezitat însă să-l taxeze pe Istvan Kovacs, cel care l-a eliminat pe Bogdan Planic la faza premergătoare golului gazdelor. 

„Meci foarte urât, un meci pe bătaie, cu mingi lungi. Ne e greu să jucăm contra echipelor care se bazează pe forță. Calitățile noastre nu se bazează pe minge lungă și dueluri la cap. Trebuie să ne adaptăm, n-am reușit. De acum trebuie să câștigăm tot. Asta e, am pierdut, ne asumăm. Am greșit mult, inclusiv noi, atacanții. Nu prea vedem poarta, am început foarte prost.  

La acea fază din care am luat gol nu se dă roșu niciodată! Deac își făcuse preluarea în lateral, nici pe colțul careului mic nu era! Nu mi se pare normal să arbitreze domnul Kovacs acest meci. Nu am nimic personal cu el, dar nu e normal”, a declarat Florinel Coman, la Look Sport. 

+19 FOTO

Istvan Kovacs e localnic! 

Pe parcursul acestei săptămâni, Gazeta Sporturilor a dezvăluit că Istvan Kovacs, arbitrul întâlnirii de duminică seara, apare în continuare că domiciliază în Carei, deși petrece aprope 80-90% din timp în Cluj. 

De ceva timp, Kovacs locuiește mai mult în Cluj, oraș în care se află și CFR, iar în Regulamentul de ordine interioară al CCA se specifică faptul că în privința orașelor din provincie, există interdicția ca un arbitru să conducă meciurile echipei care se află în aceeași localitate cu el. 

CCA l-a ales pe Kovacs pentru CFR - FCSB fiindcă în dosarul pe care "centralul" îl are la comisia grecului Vassaras el activează ca fiind domiciliat în Carei, oraș în care s-a și născut.

Bogdan Mara nu are dubii: „Eliminare corect acordată” 

Vezi AICI faza care a dus la eliminarea lui Bogdan Planic!

Vezi aici cronica derby-ului CFR Cluj - FCSB 1-0

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (17)
100002473541087
Danut Ognean  •  03 Februarie 2020, 11:19

florinel coman ar trebui suspendat pentru asemenea declaratii!daca facea un jucator de la alta echipa asemenea declaratii era suspendat imediat

341520613173829
Otilia Barbu  •  03 Februarie 2020, 10:39
Postat de badeadorian pe 02 Februarie 2020, 22:54

Rosu de manual. Deac, in urmatoarele secunde dupa intrarea in careu ,tragea la poarta ( este problema lui daca tragea in peluza sau dadea gol ) . Arbitrul a judecat bine si momentul faultului ...altul rau intentionat dadea si lovitura de pedeapsa !!. Scuze penibile cand esti impotent pe teren ...

Sunt convins ca esti o autoritate in materie de impotenta....pe toate terenurile de joaca.

341520613173829
Otilia Barbu  •  03 Februarie 2020, 10:36
Postat de icostin66 pe 03 Februarie 2020, 05:52

S-a trezit *** sa aiba ''atitudine''...:)... Mai fasole, de cand isi permite un jucator sa isi dea cu parerea in privinta oportunitatii folosirii unui anumit arbitru intr-o intrecere sportiva?! Manelistul ar trebui taxat drastic...

Dar de ce nu continui spunandu-ne si noua cine are si cine nu are dreptul sa comenteze despre oportunitatea delegarii unui arbitru sau a altuia? Se pare ca tu ai informatii secrete si ne poti lumina pe toti, fii generos si impartaseste-ne cunostintele tale vaste despre viata si muzica in general, despre fotbal in special. O fi Coman manelist dar nici tu nu pari prea rocker...sterge aia cu suporter U ca nu te crede nimeni, oricum o sa-ti iei capace cand te-or prinde...acar deghizat!

Vezi toate comentariile (17)
Comentează