FOTBAL  »  Superliga  »  CFR CLUJ - FCSB 1-0

CFR CLUJ - FCSB 1-0 // Gigi Becali, impresionat de CFR Cluj: „În 15 ani n-am văzut așa ceva, deși am jucat cu Liverpool, City și Chelsea”

Articol de GSP - Publicat luni, 03 februarie 2020 14:06

CFR CLUJ - FCSB 1-0 // Gigi Becali (61 de ani), finanțatorul roș-albaștrilor, a fost dezamăgit de evoluția echipei lui Bogdan Vintilă și a rămas surprins de faptul că Man&Co. nu au tras niciun șut pe poartă.

În 15 ani nu mi s-a întâmplat ce a fost aseară. În 15 ani n-am văzut așa ceva! Am jucat cu Chelsea, cu Manchester City, cu Liverpool, dar așa ceva nu am văzut. N-am avut un șut pe poartă. Ei puteau juca fără Arlauskis. Am vorbit cu MM aseară și îmi zicea că nu e așa, că am jucat fotbal, dar eu zic că nu ne-au dat nicio șansă. Fotbalul e ca să câștigi, nu să faci circ.

Ieri și azi nu m-am mai gândit la titlu, e posibil să mă schimb. La ce am văzut aseară… la revedere! Mi-am luat gândul de la titlu. E echipa mea și o critic, dar e normal să fac asta”, a declarat Becali, la Pro X.

După victoria de aseară, CFR Cluj s-a distanțat la 8 puncte față de FCSB. Roș-albaștrii pot reduce însă diferență în cazul unui rezultat favorabil cu FC Voluntari, restanță din etapa #18 care se va juca joi, 6 februarie, de la ora 20:00.

Mario Camora: "A fost un meci frumos, agresiv și am meritat să câștigăm aceste trei puncte" 

vezi și:

CFR CLUJ - FCSB 1-0 // Gigi Becali, atac la Bogdan Vintilă? „Dan Petrescu e antrenor. El a câștigat meciul”

AICI ai cele mai interesante statistici + clasamente în timp real din fotbalul intern și internațional!

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (7)
2359635730994971
Ionut Craciun  •  03 Februarie 2020, 19:17

Vrei tittlu adu antrenor si lasal sa antreneze nu te mai baga peste el Sumudica sa petrescu si casti titlu in romania 5 ani la rand

138672209828437
Gelu Oanca  •  03 Februarie 2020, 18:02

GIGI cand iti dai seama ca MM este marul stricat la fcsb.

108022913946097
Traian Pavelescu  •  03 Februarie 2020, 17:27

Încă o aiureala marca Jiji! Toții tinerii din echipa su fost aduși de el, tot el insistând sa-i vadă titulari sa le crească prețul, cota! Evident ca o echipa formată jumătate din jucatori sub 23 de ani nu se poate bate de la egal la egal cu una cu medie de vârsta și experiența mult mai mari. Dominația categorica a lui kolosvar1907 nu a existat! Balgradean nu a aparat nici el mai nimic, Steaua a avut posesie mai buna și msi multe cornere, iar Kovacs bacsi a judecat ca de obicei in favoarea amicilor arpi bacsi și varga bacsi, adică l-a iertat pe omrani și s-a grăbit la Planic.

Vezi toate comentariile (7)
Comentează