FOTBAL  »  Superliga  »  CFR CLUJ - FCSB 1-0

CFR CLUJ - FCSB 1-0. Gigi Becali recunoaște că a ordonat o schimbare: „Uită că e pe terenul de fotbal. Am luat țeapă cu el!”

Gigi Becali e nemulțumit de prestația lui Vînă +49   FOTO
Gigi Becali e nemulțumit de prestația lui Vînă

Articol de GSP - Publicat duminica, 14 iunie 2020 23:04

CFR Cluj a câștigat derby-ul cu FCSB, scor 1-0. Gigi Becali a fost total nemulțumit de prestația lui Ionuț Vînă (25 de ani), care a prins doar 31 de minute în Gruia.

Vezi AICI clasamentul din play-off

Ionuț Vînă (25 de ani) a jucat doar 31 de minute (cu tot cu prelungirile primei reprize) în derby-ul dintre CFR Cluj și FCSB. Mijlocașul adus de la Viitorul a fost introdus în minutul 33, în locul accidentatului Filip, și scos în minutul 62. Patronul celor de la FCSB a recunoscut că el a ordonat înlocuirea.

Becali recunoaște că l-a schimbat pe Vînă

„Da, dar nu doar pentru o pasă. Asta poate conta în lupta pentru titlu, la cupele europene. Dar nu a fost pasa aia, toate pasele au fost date în spate. El e un om care are talent, juca la Hagi mai bine, juca de frică. El nu cred că știe că e pe terenul de fotbal. Uită unde e. Eu așa cred”, a declarat Becali la Fotbal Club, de la Digisport.

Ionuț Vînă a gesticulat în momentul înlocuirii cu Olimpiu Moruțan. Becali a comentat: „Eu sunt mulțumit când îi dau leafa? Sau când am dat 750.000 de euro pe el? Am luat o țeapă, ce, n-am mai luat până acum? Asta e. Eu plătesc să jucăm țurca?”.

VIDEO / Bogdan Vintilă: "Cât matematic mai avem şanse, ne jucăm şansa până la sfârşit, indiferent de ce se va întâmpla"

Citește și alte știri despre CFR Cluj - FCSB:

CFR CLUJ - FCSB 1-0. Dan Petrescu s-a dat în spectacol la declarații: „Nu am mai văzut așa ceva de când sunt eu la CFR!”

CFR CLUJ - FCSB 1-0. EXCLUSIV Prim verdict crunt pentru Dragoș Nedelcu! Riscă să nu mai joace în 2020

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (48)
alin_sav
alin_sav  •  15 Iunie 2020, 11:45
Postat de Alice Popa pe 15 Iunie 2020, 09:33

Becali are si el accese de sinceritate... Da a luat destule tzepe de la Hagi (Vina, Tanase, Coman...) si e adevarat ca plateste cetateni care joaca tzurca!! Glasul pacatosului Becali adevar graieste. Uneori...

@Alice Popa: de ce ca Coman e teapa? Cand, conform declaratiilor lui Becali si informatiilor din presa a fost refuzata o oferta de 7-9 milioane pentru el chiar inainte de pandemie? A dat 3 pe el ... ar fi fost minim 4 milioane profitul, care e deci teapa? Dar daca n-o sa mai valoreze atat e vina lui ca n-a stiut cand e momentul potrivit sa-l dea ... asta e riscul asumat...

954215071297337
Rosca Stelus  •  15 Iunie 2020, 10:45

Si cum mai zicea Jiji ,,,ezact" acum un an, fara o luna, pe 15.07.2019 ! ,,De 6-7 ani il caut... ,,el e cheita care invarte masinuta de la mijloc " !! Nea Jiji, sanatate si noroc ! Tineo tot asa !

kluing2001
kluing2001  •  15 Iunie 2020, 10:15

las' ca "Lampard" a uitat care e terenul lui..... :)

Vezi toate comentariile (48)
Comentează