FOTBAL  »  Superliga  »  CFR CLUJ - FCSB

CFR CLUJ - FCSB. FOTO Vintilă l-a scos pe Ionuț Vînă după doar 31 de minute, iar jucătorul nu s-a putut abține în momentul înlocuirii: camerele TV au surprins tot

FOTO: Captură @TV Telekom Sport +4   FOTO
FOTO: Captură @TV Telekom Sport

Articol de GSP - Publicat duminica, 14 iunie 2020 20:58

Ionuț Vînă (25 de ani) a jucat doar 31 de minute în derby-ul dintre CFR Cluj și FCSB, fiind omul de sacrificiu al oaspeților.

Mijlocașul adus de la Viitorul a fost introdus în minutul 33, după accidentarea lui Lucian Filip. Prestația ștearsă, cu o pasă greșită care putea duce la golul secund al gazdelor, a dus la o schimbare rapidă, în minutul 62. În locul său a intrat Olimpiu Moruțan.

Vînă a fost vizibil deranjat de mutarea staff-ului condus de Vintilă și a fost surprins de camerele TV bombănind înspre banca de rezerve la ieșirea de pe gazon, în timp ce Man încerca să-l consoleze.

VIDEO / Fanii celor de la CFR Cluj și-au făcut apariția la stadion

Citește și alt eștiri despre CFR Cluj - FCSB: 

CFR CLUJ - FCSB. Helmuth Duckadam și-a anunțat în direct demisia, cu 30 de minute înainte de derby: „Nu mai sunt dorit. Mai bine plec eu, decât să mă dea afară”

CFR CLUJ - FCSB. FOTO Detaliile observate de trimisul GSP în Gruia: cum se trăiește fotbalul cu restricții

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (7)
10209355191619210
Dani Dany  •  15 Iunie 2020, 13:06

Bun fotbalist vâna pana a ajuns la fcsb. Daca mai sta mult acolo cariera lui e pa, la fel ca la multi altii...

remarque
remarque  •  15 Iunie 2020, 08:44

sa introduci un jucator in meci si sa-l schimbi apoi, nu tin minte sa mai fi vazut intr-un meci oficial. Poate doar in caz de accidentare. La Vana se vede ca e blocat psihic, era un jucator bun, acum e o umbra. O fi ales gresit sportul sau doar echipa? In orice caz daca mai sta mult la FCSB o termina cu fotbalul.

lukdan
lukdan  •  14 Iunie 2020, 23:44

De vina in tot ce se intampla cu toti jucatorii care aleg Fcsb,sunt biletele alea verzi de 100€ dupa care alearga toti!!! Dar si Hagi pt ca este ahtiat dupa bani si vinde jucatorii cui nu trebuie. Desi datorita lor este pe plus!! In final de vina sunt niste machedoni prin fotbalul asta nu tocmai ortodocsi ci mai de graba din astia mafioti care fac mai multe vizite pe la Rahova decat la Napoli. Si mai avem pe tanti Mita, si pe fata Ana a lui Alexa. Cum care Alexa?! Ala care isi lua crosee.

Vezi toate comentariile (7)
Comentează