FOTBAL  »  Superliga  »  CFR CLUJ - FCSB 1-0

CFR CLUJ - FCSB 1-0 // Gigi Becali, scos din minți de Iulian Cristea: „De ce sari, bă, dacă nu dai cu capul? La revedere!”

Articol de GSP - Publicat luni, 03 februarie 2020 15:39

CFR CLUJ - FCSB 1-0 // Gigi Becali (61 de ani), finanțatorul vicecampioanei României în exercițiu, l-a criticat dur pe Iulian Cristea (25 de ani, fundaș central) după înfrângerea roș-albaștrilor de la Cluj.

Cristea sare toată ziua la cap, dar nu dă cu capul. Asta e nefiresc! Ai sărit, dai cu capul în minge, la revedere! De ce sari, bă, dacă nu dai cu capul”, a spus Becali, conform Pro X.

5a fost nota primită de Cristea în Gazeta Sporturilor după CFR Cluj - FCSB 1-0

1,5 milioane de euroeste cota de piață a lui Iulian Cristea, potrivit site-ului de specialitate transfermarkt.com

„În 15 ani nu mi s-a întâmplat ce a fost aseară. În 15 ani n-am văzut așa ceva! Am jucat cu Chelsea, cu Manchester City, cu Liverpool, dar așa ceva nu am văzut. N-am avut un șut pe poartă. Ei puteau juca fără Arlauskis. Am vorbit cu MM aseară și îmi zicea că nu e așa, că am jucat fotbal, dar eu zic că nu ne-au dat nicio șansă. Fotbalul e ca să câștigi, nu să faci circ. 

Ieri și azi nu m-am mai gândit la titlu, e posibil să mă schimb. La ce am văzut aseară… la revedere! Mi-am luat gândul de la titlu. E echipa mea și o critic, e normal să fac asta”

Gigi Becali, finanțator FCSB

Redacția GSP, evacuată de polițiști din cauza unei amenințări cu bombă. Emisiunea GSP Live, „ediție specială” lângă dubele Poliției

vezi și:

Gigi Becali, impresionat de CFR Cluj! Ce a declarat patronul FCSB

AICI ai cele mai interesante statistici + clasamente în timp real din fotbalul intern și internațional!

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (11)
1115907728536992
Gheorghe Bica  •  03 Februarie 2020, 20:03

FCSB pierde si cu Dinamo.

andreidim2001
andreidim2001  •  03 Februarie 2020, 19:43

Încă un titlu pierdut de *** pe "strategia" lui. Bai *** iar ti a dat *** CFR. Ba da ce iti place.....Sa stai cu gura căscată.. :))))).

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

valyomanid4
valyomanid4  •  03 Februarie 2020, 19:39

Nea Gigi e normal sa fie suparat De cativa ani el centreaza si tot el da cu capul ...... unde trebuie :)) chestia e ca iese mereu pe locul doi :)))

Vezi toate comentariile (11)
Comentează