FOTBAL  »  Superliga  »  CFR CLUJ - FCSB 1-1

CFR CLUJ - FCSB 1-1 // Am mai văzut acest film! Al cincilea rezultat consecutiv identic duce formația lui Dică pe prima poziție în Liga 1

Foto: sportpictures.eu
Foto: sportpictures.eu

Articol de GSP - Publicat duminica, 16 septembrie 2018 16:34

CFR Cluj și FCSB au terminat la egalitate, scor 1-1, la fel cum s-a întâmplat și în toate cele 4 meciuri disputate pe parcursul campionatului trecut. 

Există viaţă şi fără Europa. Rămase pe dinafara grupelor continentale, CFR şi FCSB mai au un singur obiectiv, titlul. Şi meciul direct are valoare mare, chiar dacă în realitate înseamnă cel mult 1,5 puncte.

Început agresiv

Se joacă tare spre foarte tare. Chiar dincolo de limita regulamentului. Intrările sunt mai degrabă de K1 decât procedee de deposedare. Un arbitru mai exigent i-ar fi eliminat pe Stan şi pe Camora.

Erori Omrani şi Lang

CFR are 3 mijlocaşi defensivi, însă e mai agresivă şi stă mai sus în teren. Dar începe degeaba mai bine fiindcă Omrani şi apoi Lang se comportă ca nişte amatori la o fază banală în propria jumătate. Florinel Coman se trezeşte cu golul în faţă. Şi nu-şi refuză cadoul. 0-1.

CFR, gol specialitatea casei

Meciul nu are un ritm deosebit. Echipele par sub cele de anul trecut. CFR nu acceptă înfrângerea şi face o repriză secundă consistentă. Iar lucrurile bune din sezonul trecut n-au fost uitate chiar toate. Cum ar fi, de exemplu, fazele fixe. Şi dintr-un astfel de moment se naşte golul egalizator. Cine? Ţucudean, fotbalist care pare că şi-a găsit mediul perfect în Gruia. Golgeterul "feroviarilor" a fost aproape de dublă. De data asta tușierul a ridicat fanionul pentru ofsaid.

E 1-1. La fel cum a fost în fiecare dintre cele 4 meciuri din sezonul trecut. Diferenţa a fost doar faptul că acum echipa care a condus a fost FCSB, nu CFR. Dar finalitatea e aceeaşi. Meciurile directe sunt un criteriu de departajare imposibil de aplicat! FCSB rămâne lider, CFR e şi ea aproape, iar campionatul se anunţă, din nou, unul pasionant!

Clasament actualizat Liga 1

CFR Cluj - FCSB 1-1
Au marcat: Țucudean '48 / Fl. Coman '24

CFR Cluj: Arlauskis - Cr. Manea, Lang, Vinicius, Camora - Males, Djokovic, Bordeianu - Păun, Omrani, Țucudean
Rezerve: Jesus Fernandez - Peteleu, Mureșan, Al. Ioniță, Moutinho, G. Ganea, Tambe
Antrenor: Toni Conceicao

FCSB: Bălgrădean - R. Benzar, Bălașa, Planic, Al. Stan - L. Filip, Dr. Nedelcu - M. Roman, Fl. Tănase, Fl. Coman - Gnohere
Rezerve: A. Vlad - Moruțan, Jr. Morais, Ov. Popescu, R. Rusescu, Teixeira, Man
Antrenor: Nicolae Dică

Stadion: Dr. Constantin Rădulescu
Arbitru:
Radu Petrescu // Asistenți: Radu Ghinguleac, Mircea Grigoriu // Rezervă: George Dumitru // Observator: Nicolae Grigorescu 

program etapa 8

Vineri:
Concordia Chiajna - Sepsi 0-3 Detalii AICI
Dinamo - Astra Giurgiu 1-2 Detalii AICI
Sâmbătă:
Dunărea Călărași  - FC Botoșani 3-2 Detalii AICI
Gaz Metan - U Craiova 3-2 Detalii AICI
Azi:
FC Voluntari - Poli Iași  2-3 Detalii AICI
CFR Cluj - FCSB 1-1
Luni:
21:00 Viitorul - AFC Hermannstadt

 
 

Interviu-eveniment cu Stanislas Wawrinka, omul care „a spart” BIG 4: „Am ZERO regrete pentru Wimbledon și am trăit cel mai frumos sentiment din tenis ”. Ce spune despre dispariția reverului cu o mână

Ședință CHEIE la Rapid: Dan Șucu a luat deja decizia în cazul lui Cristiano Bergodi!


Comentarii (238)
tinn
tinn  •  16 Septembrie 2018, 23:47
Postat de digei pe 16 Septembrie 2018, 23:27

Dati-i titlul lui Becali pt anul asta ca oricum vad ca toate echipele fac pasul inapoi si plecati. Lasati-ne, asta nu e fotbal, asta nu e campionat, e bambilici. Se vede cand scoatem capul in Europa, ne-o luam de la toti. Plecati decat sa asistam la teatrul asta ieftin cu final deja cunoiscut, titlul sa-i fie oferit pe tava lui Becali.

pai daca altii nu pot. SA FIE CLAR: in acest moment principalele contracandidate sunt Astra, Gaz, Sepsi. Restul sunt mai aproape de play out

mario_rdfe
mario_rdfe  •  16 Septembrie 2018, 23:29
Postat de cpt.ahab pe 16 Septembrie 2018, 23:26

Hal de campionat! Dinamo se străduiește să joace cât mai prost cu putință, e pe locul 10 și tot e la doar cinci puncte de locul unu, după opt etape! :))

Teoretic peste doua etape putem fi peste ei...practic este aproape imposibil,ptr ca nu jucam nimic iar ptr ei urmeaza o noua serie de " amicale"...au avut trei meciuri grele si au luat 2 puncte..

adriann_
adriann_  •  16 Septembrie 2018, 23:29

Pare ca a inceput si ciobanul sa-si dea seama ca Ovidiu Popescu e jucator de liga a doua (in cel mai fericit caz). Nu i-au trebuit decat vreo 2 ani :)))

Vezi toate comentariile (238)
Comentează