FOTBAL  »  Superliga  »  DUNĂREA CĂLĂRAȘI - FC BOTOȘANI 3-2

DUNĂREA CĂLĂRAȘI - FC BOTOȘANI 3-2 // Victorie de senzație pentru echipa lui Dan Alexa, după un meci cu 3 penalty-uri și o revenire spectaculoasă

FOTO: RAED KRISHAN
FOTO: RAED KRISHAN

Articol de GSP - Publicat sambata, 15 septembrie 2018 16:59

Dunărea Călărași a obținut o victorie spectaculoasă în fața lui FC Botoșani, scor 3-2, într-o partidă din etapa a 8-a a Ligii 1. A fost unul dintre cele mai încinse dueluri din actualul sezon, cu 3 penalty-uri dictate și o revenire de senzație a echipei lui Dan Alexa. 

Moldovenii au deschis scorul după doar 11 minute, după penalty-ul transformat de argentinianul Jonathan Rodriguez.

Arbitrul Cătălin Popa a mai acordat un penalty 10 minute mai târziu, de data aceasta pentru echipa lui Alexa. Silviu Pană a transformat slab, iar Pap s-a întins și a parat.

Egalarea a venit până la urmă 29. Kanda a primit o pasă ideakă de la Keita și a înscris fără emoții.

Dunărea Călărași a preluat conducerea în minutul 37, în urma unei faze fixe. Kanda a executat perfect un corner, iar Dobrosavlevici s-a înălțat superb și a înscris cu o lovitură de cap imparabilă.

Al treilea penalty al meciului a fost dictat după pauză, în minutul 50. Diego Fabbrini a obținut un penalty, iar același Jonathan Rodriguez a transformat fără emoții lovitura de pedeapsă.

Dunărea a dat lovitura și a obținut victoria în minutul 84. Ndiaye a punctat din a doua încercare, după ce în prealabil fusese blocat de Pap.

Victorie pentru echipa lui Dan Alexa, care continuă evoluțiile surprinzătoare din acest sezon. Călărășenii au acumulat 12 puncte și au urcat până pe locul 5!

FC Botoșani dezamăgește din nou și rămâne cu o singură victorie în primele 8 etape. Moldovenii lui Costel Enache sunt pe locul 10, cu 8 puncte.

Dunărea Călărași - FC Botoșani 3-2
Au marcat: Kanda '29, Dobrosavlevici '37, Ndiaye '84 / J. Rodriguez '12 p., 52 p. 

*Gazdele au ratat un penalty în minutul 22, Pap reușind să pareze șutul lui Silviu Pană

Echipele de start: 

Dunărea Călărași: Straton - Țenea, Dobrosavlevici, C. Pușcaș, Mendy - Bourceanu - Kanda, G. Simion, S. Pană, Keyta - Ndiaye
Rezerve: C. Lungu, S. Cucu, Carnat, V. Alexandru, Honciu, Șandru, V. Munteanu
Antrenor:
Dan Alexa

FC Botoșani: E. Pap - Patache, A. Burcă, A. Miron, Soiledis - Oaidă, J. Rodriguez - D. Fabbrini, E. Papa, Golofca - M. Roman
Rezerve: Martin, A. Dumitraș, Pițian, E. Florescu, Brekalo, Ongenda, Fraisl, Karaboue
Antrenor:
Costel Enache

Arbitru: Cătălin Popa (Pitești) A1: Vladimir Urzică (Piatra Neamț / A2: Daniel Mitruți (Craiova) / Observator: Corneliu Fecioru (București)
Stadion: "Ion Comșa", Călărași (10.000 de locuri)

 
 

Program Etapa a 8-a:

Vineri:
Concordia Chiajna - Sepsi 0-3 Detalii AICI
Dinamo - Astra Giurgiu 1-2 Detalii AICI
Azi:
Dunărea Călărași  - FC Botoșani 3-2
21:00 Gaz Metan - U Craiova
Duminică:
18:00 FC Voluntari - Poli Iași
21:00 CFR Cluj - FCSB
Luni:
21:00 Viitorul - AFC Hermannstadt

Clasament Liga 1:

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (14)
749913671784643
Razvan Marcel  •  15 Septembrie 2018, 20:00

Cum sa nu fie fault acolo? Ce prostie vb acolo, ca se uita după avioane.A fost fault clar, chiar nu înțeleg cât de clar sa fie?În fotbal nu contează când se lovesc, dacă e lovitura se da penalty.

172152169919161
Dan Ionescu  •  15 Septembrie 2018, 18:38

Mie mi-e greata sa vad meciuri din Romania tocmai ca vad aceste *** de arbitraje.Auzi si la natangul ala de Raileanu .Pai daca au fost 3 penalty .Da trei .Ca toate au fost clare .(la al doilea naucul ala ii intra ca ciobanul in plina fata lui Fabrini,mai degraba s-a inventat penalty pentru Calarasi).Pacat un meci foarte frumos stricat de arbitraj.Botosani a ratat mult .Din pacate stau foarte prost la fazele fixe.Fabrini ala si Ongenda fotbalisti de clasa.In schimb noi trebuie sa ne uitam la Popa ,Coltescu si alti ***

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

lapusneanul
lapusneanul  •  15 Septembrie 2018, 18:03

"silviu pana a transformat slab, iar pap s-a intins si a parat".... hahahaha.. avem peste proaspat !

Vezi toate comentariile (14)
Comentează