FOTBAL  »  Superliga  »  CFR CLUJ - FCSB 2-0

CFR CLUJ - FCSB 2-0. Faza dubioasă care putea schimba totul » Ce mesaj a primit Ilie Dumitrescu în direct: „Nu s-a văzut la TV”

Faza care a precedat penalty-ul primit de CFR Cluj cu FCSB ar putea face obiectul unui ofsaid nesemnalizat. +6   FOTO
Faza care a precedat penalty-ul primit de CFR Cluj cu FCSB ar putea face obiectul unui ofsaid nesemnalizat.

Articol de GSP - Publicat duminica, 13 decembrie 2020 23:44 / Actualizat luni, 14 decembrie 2020 00:13

Faza din minutul 33 care a precedat penalty-ul primit de CFR Cluj cu FCSB, scor 2-0, ar putea face obiectul unui ofsaid nesemnalizat.

Citește AICI cronica meciului CFR Cluj - FCSB 2-0

În emisiunea „Fotbal Club” de la Digi Sport, Ilie Dumitrescu a dezvăluit că a primit un mesaj în care i s-a transmis că Alex Chipciu se afla în poziție de osfaid în momentul în care a primit balonul de la Soares. 

Ce s-a întâmplat după? Chipciu a centrat în careu pentru Vojtus, iar vârful „feroviarilor” a fost faultat de Miron. Kovacs a dictat penalty, transformat ulterior de Ciprian Deac.

„Nu se vede la TV dacă în spatele lui Chipciu mai e vreun fotbalist de la FCSB”, a declarat Dumitrescu.

CFR CLUJ - FCSB 2-0. Faza dubioasă care putea schimba totul » Ce mesaj a primit Ilie Dumitrescu în direct: „Nu s-a văzut la TV”

Și într-adevăr, pe imagini nu se poate observa dacă în spatele lui Alex Chipciu se mai află vreun fundaș de-ai roș-albaștrilor. Urmărind atent faza, Iulian Cristea a solicitat poziție afară din joc la mijlocașul lui CFR, însă partida a fost lăsată să continue.

FOTO. Faultul lui Andrei Miron asupra lui Vojtus

+2 FOTO

Nu l-am lovit cu cotul. Am sărit să lovesc mingea și domnul Isvan a zis că am lovit cu cotul. I-am cerut explicații și asta mi-a zis. Eu știu că se dădea cartonaș roșu pentru o astfel de fază. De ce nu mi-a dat? CFR e o echipă care joacă dur. Am intrat în jocul lor și de asta am pierdut. Urmează 2 meciuri dificile. Trebuie sa câștigăm ca să rămânem pe primul loc
Andrei Miron

VIDEO. Adrian Porumboiu, la GSP Live: „Penalty-ul CFR-ului, corect acordat, dar și FCSB trebuia să primească unul”

Citește mai multe știri despre CFR Cluj - FCSB 2-0:

Toni Petrea, „la cald”: „Sunt prea supărat ca să vorbesc! E dureros ce s-a întâmplat”

Eroare mare de arbitraj în minutul 2! Istvan Kovacs n-a văzut un henț evident în careu

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (57)
2373090662702614
Constantin Mosnegutu  •  14 Decembrie 2020, 13:23

Ce o mai... atata, pe voi. Nu s-a vazut clar? De la delegarea omului de casa ca arbitru si pana la celelalte elemente din derularea jocului... cfr trebuia neaparat sa castige. Si a castigat. Asa ca ciocu mic. Daca vreti sa castigati faceti si voi aliante politice si o sa vedeti cum e in sferele inalte... Cat e cine e la butoane cfr v-a castiga mereu campionatul. Asa ca faceti-va calcule de la locul 2 in jos!

rumunek
rumunek  •  14 Decembrie 2020, 11:02

Transmisia a fost făcută la nivel de ani 80. Nu vedem dacă a fost ofsaid, așa a părut pe direct. S-au mai terminat banii și acolo, au mai plecat oameni, alții au fost reconvertiți. Asta nu explică faptul că apărătorii FCSB s-au oprit și nu au mai fost lângă adversar, de aici venind centrarea în liniște a lui Chpciu și secunda de întârziere a lui Miron. Ca să nu mai vorbim că nici Ibrahimovici nu dădea periculos cu capul din zona unde era Vojtus, dar Miron e disperat să ajungă lângă atacantul CFR. Cristea, a cărui zonă era aia, nu știm dacă terminase de fluturat cu mâna spre tușier.

cineva
cineva  •  14 Decembrie 2020, 10:35
Postat de florar pe 14 Decembrie 2020, 10:18

In Europa hențul in careu tine de jocul bărbătesc??? In ce tara vedeți așa ceva????

Am vazut multe faze similare in fotbalul european sa stii. Aici ramane la latitudinea fiecarui arbitru, pt ca regulamentele in legatura cu fazele de hent ca si cele de fault sunt interpretabile. Nu e nimic concret. La faza de aseara spre exemplu, arbitru avea alibi invocand regulamentul si daca il dadea si daca nu il dadea. Pt ca nu orice atingere a balonului cu mana, e considerat ca fiind hent. Intelegi tu? Numai ca eu iti explic obiectiv iar tu comentezi subiectiv. Si vezi faza cum iti convine. Iti garantez ca daca era fix aceasi faza in careul cfr ului, aveai alta parere. Asta e diferenta intre subiectivism si obiectivism

Vezi toate comentariile (57)
Comentează