FOTBAL  »  Superliga  »  SONDAJ GSP

CFR CLUJ - FCSB / A greșit sau nu Bălgrădean față de FCSB? Verdict TRANȘANT al fanilor în sondajul GSP » Aviz Gigi Becali

Articol de GSP - Publicat joi, 12 martie 2020 10:42

Portarul Cristi Bălgrădean (31 de ani) a ales să semneze pe ascuns cu rivala celor de la FCSB, CFR Cluj, imediat după ce a intrat în ultimele 6 luni de contract cu roș-albaștrii. Oficialii vicecampioanei României au aflat târziu și nu direct de la portar, iscându-se astfel un conflict între cele trei părți implicate.

  • CFR Cluj și FCSB se vor întâlni duminică, 15 martie, de la 20:30. Partida va fi liveTEXT pe GSP.RO și în direct pe Look Plus, TV Digi Sport și TV Telekom Sport.

Într-un sondaj realizat de GSP.RO, fanii au fost întrebați cum li s-a părut gestul lui Bălgrădean, dacă el a greșit sau nu din punct de vedere moral față de echipa care l-a transferat în februarie 2018 de la Concordia Chiajna.

58% dintre votanți (34.994) i-au dat dreptate lui „Pufi”, în timp ce 42% (26.006) consideră imoral gestul goalkeeperului.

CFR CLUJ - FCSB / A greșit sau nu Bălgrădean față de FCSB? Verdict TRANȘANT al fanilor în sondajul GSP » Aviz Gigi Becali

Votul final al microbiștilor vine astfel în totală contradicție cu reacțiile șefilor lui FCSB în acest conflict. 

Cei mai înverșunați împotriva lui Bălgrădean au fost Gigi Becali și MM Stoica, care l-au criticat public pe portar pentru că a ales să nu înștiințeze clubul.

1.300.000 de euroeste cota lui Cristi Bălgrădean, potrivit transfermarkt

Match Preview CFR - FCSB

VEZI ȘI:

CFR CLUJ - FCSB // 10 borne pentru marele derby

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (21)
1048432045196571
Neculaescu Mircea  •  13 Martie 2020, 16:19
Postat de jack_the_stripper pe 12 Martie 2020, 17:47

Să tot plângem de ce se-ntâmplă la chiriașa stadionului cu pistă. :-(

razi de *** ba dinamo!

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

jack_the_stripper
jack_the_stripper  •  12 Martie 2020, 17:47
Postat de don_carlos pe 12 Martie 2020, 11:42

Sa tot radem de FC FCSB.

Să tot plângem de ce se-ntâmplă la chiriașa stadionului cu pistă. :-(

mushu23
mushu23  •  12 Martie 2020, 16:23

Bai am luat-o razna cu totii. Nu are nicio vina si nu trebuie judecat Balgradean ca a semnat cu CFR. Bravo lui, s-a dus unde a crezut ca poate castiga mai mult pt el si pt familie. Problema lui Balgradean este ca nu a spus ca a semnat. El stia ca nu este ok ca nu a anuntat si a acceptat sa nu spuna nimic la cerinta celor de la Cluj. Asta e problema pt care trebuie judecat Balgradea. Nu pentru ca a semnat cu Cfr. Putea sa semneze si cu Dinamo. Si este foarte grav ce s-a intamplat pt ca Balgradean fie a fost corect dar a jucat impotriva propriilor interese, fie nu a fost corect, neputand juca impotriva propriilor interese ( si uman este si normal) . Si sa vrei, nu poti juca sau face ceva impotriva binelui tau personal. Mintea iti fuge si stiind ca faci ceva imoral, taci din gura ca e bine pt tine. Hai sa fim seriosi. Cu atat mai mult cu cat noua ta echipa iti da bani la semnatura ca sa joci la ei. Sa nu uitam ca ciobanul a facut puscarie, pt premiere, pt ca procurorii au considerat ca odata primiti acei bani de la Gigi, jucatorii respectivi puteau tranti pe viitor meciul impotriva Fcsb. Vorba aia, nu musti mana care te-a hranit. Aici nu credeti ca ar fi vorba de aceeasi situatie, poate chiar mai clara, pt ca Balgradean era deja jucatorul cfrului si nu al unei alte echipe. Credeti ca Balgradean nu urmarea ce este mai bine pt el si Cfr, decat ce este mai binebpt Fcsb?

Vezi toate comentariile (21)
Comentează