FOTBAL  »  Superliga  »  CFR CLUJ - FCSB

CFR CLUJ - FCSB. Pierdere importantă pentru campioana României înaintea derby-ului din Liga 1: „Nu va fi un meci spectaculos!”

CFR Cluj - FCSB, cel mai important meci al etapei cu numărul 3 din play-off, se joacă duminică, 14 iunie, de la ora 20:00
CFR Cluj - FCSB, cel mai important meci al etapei cu numărul 3 din play-off, se joacă duminică, 14 iunie, de la ora 20:00

Articol de GSP - Publicat joi, 11 iunie 2020 10:58

CFR CLUJ - FCSB. Bogdan Mara (42 de ani), directorul sportiv al campioanei României, a analizat derby-ul etapei #3 din play-off-ul Ligii 1.

  • CFR Cluj - FCSB, cel mai important meci al etapei cu numărul 3 din play-off, se joacă duminică, 14 iunie, de la ora 20:00. Partida poate fi urmărită în format liveTEXT pe GSP.RO și în direct la Digi Sport, Telekom Sport și Look Plus.

„Va fi un meci greu, este un derby pentru campionatul nostru. În mare, avem lotul valid. Sunt și câțiva accidentați, printre care Chipciu. Sper să-i recuperăm până la ora jocului. Cu siguranță nu va fi un meci spectaculos, pentru că echipele nu sunt pregătite. Ne dorim o victorie, deoarece ne-ar oferi un moral bun”, a spus Mara, la ProX.

CFR Cluj - FCSB. Bogdan Mara: „Ne lipsesc suporterii!”

De asemenea, oficialul clujenilor și-a exprimat dorința cu privire la revenirea fanilor pe stadioane: „Nouă ne lipsesc suporterii. Cred că ar trebui să li se permită accesul fanilor pe stadioane, într-un număr limitat, așa cum se întâmplă și în alte țări”.

„Avem puține datorii către jucători, câteva salarii și prime. Dar e ceva normal, toate echipele au avut probleme în această perioadă, pentru că anumite plăți au fost blocate. Însă lucrurile vor reveni la normal”

Bogdan Mara, director sportiv CFR Cluj

CFR CLUJ - FCSB. Pierdere importantă pentru campioana României înaintea derby-ului din Liga 1: „Nu va fi un meci spectaculos!”

20.000 de euroeste salariul lunar încasat de Alex Chipciu la CFR Cluj

VIDEO Derby la reluarea Ligii 1! Totul despre CFR Cluj - FCSB, meciul care îi poate scoate pe roș-albaștri din lupta pentru titlu

Citește mai multe știri despre duelul CFR Cluj - FCSB:

Gigi Becali a comentat schimbarea „centralului” de la CFR Cluj - FCSB: „Aștept să fie corect, e important pentru noi”

Avantaj CFR Cluj: aliații din play-off îl faultează pe unde pot pe Gigi Becali

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează