FOTBAL  »  Superliga  »  CFR CLUJ - FCSB 4-1

CFR CLUJ - FCSB 4-1. Cordea: „Prea multe greșeli individuale” + Andrei Vlad: „O să răspund în fața antrenorului”

CFR CLUJ - FCSB 4-1 // foto: Raed Krishan - GSP +11   FOTO
CFR CLUJ - FCSB 4-1 // foto: Raed Krishan - GSP

Articol de GSP - Publicat duminica, 29 august 2021 23:42 / Actualizat luni, 30 august 2021 00:06

Andrei Cordea (22 de ani), jucătorul lui FCSB, și-a criticat indirect coechipierii, acuzând greșelile individuale din jocul echipei sale. 

CFR Cluj - FCSB 4-1 » Umilință în Gruia! Condusă de antrenorul de portari, campioana a anihilat echipa lui Edi Iordănescu
CFR CLUJ - FCSB 4-1
CFR Cluj - FCSB 4-1 » Umilință în Gruia! Condusă de antrenorul de portari, campioana a anihilat echipa lui Edi Iordănescu

FCSB a fost surclasată în Gruia de campioana CFR Cluj, echipă zdruncinată de scandalurile interne din ultima săptămână. Andrei Cordea, titular la FCSB și convocat la echipa națională pentru jocurile din luna septembrie, consideră că echipa sa a practicat un fotbal bun în prima repriză și spune că diferența a fost făcută de greșelile individuale ale coechipierilor.

Andrei Cordea își ceartă colegii după CFR Cluj - FCSB 4-1 

„Cred că am făcut o primă repriză bună, am dominat,la fel în primele minute din repriza a doua, dar apoi ei au făcut diferența, au marcat foarte repede, iar noi am căzut. Dacă stăm să căutăm scuze, putem găsi fiecare câte 10. Trebuie să punem capul jos, să muncim și să ne revenim, ne așteaptă un meci cu Dinamo și trebuie să ștergem această rușine. Ne pare rău de suporteri, sper să câștigăm cu Dinamo.

S-au făcut foarte multe greșeli individuale. Nu este prima dată. Și cu Sepsi la fel, așa am primit gol. Trebuie să lucrăm acum, avem două săptămâni. Nu putem lucra toți, că unii mergem la națională, dar sper să ne punem la punct, să nu mai greșim.

Am jucat cu CFR, am vrut să ne dăm viața pe teren. Că am făcut greșeli individuale e strict problema noastră, ne pare rău de acești suporteri. Cu un ochi râd, cu altul plâng. Îmi pare rău că nu merg la națională fericit 100%, dar asta este, nu am ce să fac”, a spus Cordea la DigiSport. 

Unul dintre jucătorii care au comis greșeli decisive este chiar portarul Andrei Vlad, care, la rândul său, și-a făcut apariția la flash-interviu. 

Ce a declarat Andrei Vlad după CFR Cluj - FCSB

Așa este fotbalul, în seara asta au fost mai buni, trebuie să ne strângem mâinile și să dăm drumul la treabă. Noi mergem la națională, băieții o să muncească bine, o să pună la punct toate detaliile și când ne întoarcem și noi vom strânge rândurile, vine partida cu Dinamo. 

A fost un meci greu pentru noi, au fost mai buni, trebuie să recunoaștem. Poate nu am îndeplinit toate obiectivele tactice. O să-mi fac o proprie analiză, o să răspund în fața antrenorului.

Domnul Edi mi-a spus că are foarte mare încredere în mine, va trebui să dovedesc asta pe teren. În viitor va fi mai bine, cu siguranță. Trebuie să facem puncte, neapărat, mai ales în meciul cu Dinamo, este meciul sezonului.

Clasament Liga 1: CFR Cluj, liderul campionatului

FOTO. Cele mai tari imagini din derby-ul CFR Cluj - FCSB

foto: Raed Krishan @ GSP
foto: Raed Krishan @ GSP
foto: Raed Krishan @ GSP
foto: Raed Krishan @ GSP
foto: Raed Krishan @ GSP
+7 FOTO

Citește mai multe știri despre CFR Cluj - FCSB:

Edi Iordănescu își critică jucătorii, după rușinea care a dus-o pe FCSB la 12 puncte de CFR Cluj: „Scuze! Cu talentul nu luăm titlul”

A comis-o din nou! Andrei Vlad, greșeli decisive în Gruia

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (5)
remarque
remarque  •  30 August 2021, 10:23

ideea e ca jocul greseala asteapta. E valabil de la fotbal pana la sah. Si franele au facut greseli destule, doar ca voi nu ati fost in stare sa profitati de ele. Ca de obicei exista doua aspecte ale problemei: greseala si profitul. In min 65 de ex, Petrila i-a luat mingea lui Cordea care era la 30 de metri de poarta lui Pufi. Si Petrila a sprintat apoi pe un teren plin de apa, cu balonul la picior si cu Cordea dupa el. Sprintul a fost de vreo 50 de metri buni si jucatorul de nationala nici macar nu a reusit sa reduca distanta fata de Petrila. In conditiile in care Cordea nu avea grija condusului mingii pe terenul imbibat de apa.

4625575747466413
Hamplea Clari Claudiu Marius  •  30 August 2021, 08:34

Felicitari,dar in cupele europene dc nu sunt rezultate?,au facut Fiesta ca au invins o echipa de Puștani.....e ceva bizar. Vrem sa avem Naționala cu rezultate Istorice.....pai cum cand O echipa de top din campionat âși schimba antrenorul cand vor Seniori echipei.....Felicitari C.F.R!!

cuviosul_pafnutie
cuviosul_pafnutie  •  30 August 2021, 06:53

Am mai auzit„melodia”asta!Adica in repriza a doua nici nu se intalneau cu mingea(primul sut Olaru in min.75) si vinovat e(ca de obicei)...Vlad!Scuze de fcsb-isti!Cica a respins in fatza, la golul 2!Dar acolo pana si Anghelutza(la GIGI SPORT 1)a remarcat ca a fost o faza foarte rapida si o minge foarte dificila pentru portar! O centrare in fortza a lui Manea (deviata de un fundas de la fcsb),iar portarul s-a intins la maxim ca sa o atinga si sa nu intre in poarta!Si nu zice nimeni ca Sigurson a dat cu capul inaltandu-se de langa un fundas!Puah!

Vezi toate comentariile (5)
Comentează