FOTBAL  »  Superliga  »  CFR CLUJ - FCSB 0-1

VIDEO Andrei Cordea dezvăluie secretul din vestiarul FCSB: „Ce s-a întâmplat în Turcia a contat foarte mult”

Andrei Cordea // FOTO: Raed Krishan +43   FOTO
Andrei Cordea // FOTO: Raed Krishan

Articol de , , - Publicat luni, 06 februarie 2023 09:14 / Actualizat luni, 06 februarie 2023 09:57

Autorul unei ratări incredibile în CFR Cluj - FCSB 0-1, Andrei Cordea a analizat după meci prestația formației lui Mihai Pintilii.

Extrema de 23 de ani a vorbit despre lupta la campionat, despre care spune că se va decide în play-off, și dezvăluie ce s-a schimbat în vestiarul roș-albaștrilor.

„Se vorbește prea puțin despre el” » Pe cine a remarcat fostul campion al României după derby-ul cu FCSB
CFR CLUJ - FCSB 0-1
„Se vorbește prea puțin despre el” » Pe cine a remarcat fostul campion al României după derby-ul cu FCSB

VIDEO Ce a declarat Andrei Cordea după CFR Cluj - FCSB 0-1 

„Am înghețat. A fost frig rău. La București era mai bine. Când am ajuns aici am găsit vijelie și ninsoare. Dar important e că am luat cele 3 puncte. Aveam nevoie de ele. 

Sperăm la campionat, da. Campioana se decide în play-off. Dacă atunci câștigi toate meciurile, ridici trofeul. E un campionat frumos. În play-off, cel puțin 5 echipe vor avea șanse la titlu.

Toate meciurile sunt complicate, dar trebuie să jucăm la victorie. Suntem Steaua și nu avem voie să facem niciun pas greșit. 

Față de anul trecut, suntem mai uniți. Suntem cu toții împreună, la bine și la rău. Ne-am unit în cantonamentul din Turcia, Cele două săptămâni au contat foarte mult”, a declarat Andrei Cordea la finalul meciului.

Întrebat despre problemele apărute la nocturnă, care au întârziat meciul cu 9 minute, Andrei Cordea a declarat: „Probabil ei cred că au și un joc de lumini... Poate a contat și asta”.

Extrema roș-albastră a vorbit și despre fanii clujeni, care au aruncat cu bulgări de zăpadă în jucătorii de la FCSB: „Ce să facem? Mereu când venim la Cluj, ne atacă din toate direcțiile. Dar trebuie să ne facem datoria și să ne vedem de joc”.

FOTO. Cele mai tari imagini din CFR Cluj - FCSB

+39 FOTO

Clasamentul live din Liga 1

Citește mai multe știri din Liga 1:

Două note de 8 în derby-ul CFR Cluj - FCSB » Un singur fotbalist „lăsat corigent”

Mihai Stoica „a decolat” după victoria cu CFR Cluj » Refrenul scandat cu galeria: „Doar pentru tine am renunțat la tot!”

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează