FOTBAL  »  Superliga  »  CFR CLUJ - FCSB 0-1

EXCLUSIV „Se vorbește prea puțin despre el” » Pe cine a remarcat fostul campion al României după derby-ul cu FCSB

Adrian Șut îl deposedează pe Boateng și pleacă pe contraatac // foto: GSP +43   FOTO
Adrian Șut îl deposedează pe Boateng și pleacă pe contraatac // foto: GSP

Articol de - Publicat luni, 06 februarie 2023 07:26 / Actualizat luni, 06 februarie 2023 09:35

Liviu Ganea (34 de ani), fost atacant la CFR Cluj, campion alături de clubul din Gruia în 2012, a lăudat doi jucători de la FCSB după victoria „roș-albaștrilor”.

Duminică seara, FCSB și-a luat revanșa față de CFR Cluj după înfrângerea din meciul tur și a învins campioana en-titre chiar în fieful ei, în Gruia.

La final, fostul atacant Liviu Ganea, aflat în studioul Gazetei Sporturilor, a lăudat doi dintre jucătorii de la FCSB.

„Am 20.000 de dolari și nu știu ce să fac cu ei”. Reacția lui Ion Țiriac când o apropiată i-a spus asta. Ce a făcut miliardarul
POVESTE
„Am 20.000 de dolari și nu știu ce să fac cu ei”. Reacția lui Ion Țiriac când o apropiată i-a spus asta. Ce a făcut miliardarul

Liviu Ganea i-a elogiat pe Adrian Șut și Darius Olaru după CFR Cluj - FCSB

Ganea a început cu Adrian Șut, „închizătorul” echipei lui Pintilii:

„FCSB a funcționat foarte bine în zona mediană. Trebuie să remarcăm jocul lui Șut, a făcut un meci foarte bun. Se vorbește foarte puțin despre el, dar astăzi a făcut un joc bun, a recuperat foarte multe mingi, a legat mereu jocul, a recuperat pe mingea a doua. Foarte util la mijlocul terenului”.

Ganea îl consideră extrem de folositor la mijloc și pe Darius Olaru, despre care a spus la GSP Live că „Este un jucător indispensabil, aleargă foarte mult, are capacitate mare de efort, apare foarte bine în zona de finalizare, dă pase și centrări foarte bune. Foarte bun jucător”.

FCSB a încercat să joace fotbal și a și reușit în foarte multe momente ale meciului. Au jucători de valoare, individualități peste nivelul Ligii 1. 

- Liviu Ganea

Două note de 8 în derby-ul CFR Cluj - FCSB

FCSB s-a adaptat mai bine condițiilor grele din Gruia, un gazon înghețat și un start întârziat cu 9 minute, din cauza problemelor cu nocturna. Oaspeții au început în forță, dar s-au lovit de „zidul” ridicat de Scuffet. Portarul italian a intervenit miraculos în fața lui Cordea, în minutul 4, și a continuat cu „parade” sigure. Nu a mai avut ce face în minutul 88, la șutul lui Edjouma.

În afara mijlocașului francez a mai ieșit în evidență și Ștefan Târnovanu. Internaționalul „tricolor” a intervenit de două ori salvator din postura de singur cu Yeboah. Atacantul lui CFR Cluj a fost desemnat cel mai slab jucător de pe teren, singurul fără notă de trecere, doar 4! Vezi aici cum arată notele pentru FCSB și CFR Cluj. 

Mai multe știri despre CFR Cluj - FCSB: 

Mihai Stoica „a decolat” după victoria cu CFR Cluj » Refrenul scandat cu galeria: „Doar pentru tine am renunțat la tot!”

Dan Petrescu, reacție necaracteristică după eșecul cu FCSB: „Suntem vulnerabili?”

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (20)
stefdomi
stefdomi  •  06 Februarie 2023, 19:55
Postat de gigi.debelihu pe 06 Februarie 2023, 15:15

Încurajând gigistii de pe site, niște mincinoși notorii, voi la GSP.ro încurajați minciună și mârlănia in detrimentul normalului in fotbal! O echipă că fcfcsb nu ar fi tolerată nici în Congo sau Burkina Faso! La noi are prozeliți prostălăi.

***!!!!!

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

gigi.debelihu
gigi.debelihu  •  06 Februarie 2023, 15:15

Încurajând gigistii de pe site, niște mincinoși notorii, voi la GSP.ro încurajați minciună și mârlănia in detrimentul normalului in fotbal! O echipă că fcfcsb nu ar fi tolerată nici în Congo sau Burkina Faso! La noi are prozeliți prostălăi.

gigi.debelihu
gigi.debelihu  •  06 Februarie 2023, 15:12
Postat de bunicu pe 06 Februarie 2023, 08:42

Darius Olaru iertat de Colțescu fault de ultim apărător fără nici o sancțiune la bătut pe umăr și la felicitat, FCSb a venit să joace la intimidare vezi intrarea lui Campagno iar vedeta Popescu se tăvălea parcă fusese curentat, simulări și trageri de timp cât încape.Păcat joacă frumos fotbal dar aceste păcate le umbrește munca.

Fcfcsb o echipă de golani protejați de arbitraje hoțești!

Vezi toate comentariile (20)
Comentează