FOTBAL  »  Superliga  »  CFR CLUJ - FCSB 0-1

Dan Petrescu, reacție necaracteristică după eșecul cu FCSB: „Suntem vulnerabili?”

FCSB s-a impus cu 1-0 pe terenul campioanei CFR Cluj. Dan Petrescu, antrenorul campioanei, a avut un discurs surprinzător de calm după eșec. +19   FOTO
FCSB s-a impus cu 1-0 pe terenul campioanei CFR Cluj. Dan Petrescu, antrenorul campioanei, a avut un discurs surprinzător de calm după eșec.

Articol de GSP - Publicat duminica, 05 februarie 2023 23:52 / Actualizat luni, 06 februarie 2023 09:27

FCSB s-a impus cu 1-0 pe terenul campioanei CFR Cluj. Dan Petrescu, antrenorul campioanei, a avut un discurs surprinzător de calm după eșec. 

Dan Petrescu e de părere că formația lui ar fi meritat un rezultat de egalitate, în special datorită prestației din partea secundă. Interviul oferit de antrenorul campioanei a fost scurt, pe un ton liniștit, lucru mai puțin obșinuit în cazul lui Petrescu după un eșec.

Tavi Popescu, suspendat din cauza gestului făcut după înlocuire! Colțescu n-a avut milă
CFR Cluj - FCSB 0-1
Tavi Popescu, suspendat din cauza gestului făcut după înlocuire! Colțescu n-a avut milă

Dan Petrescu, după CFR Cluj - FCSB 0-1: „Un egal era echitabil”

„E clar, sunt supărat. Toată echipa este. FCSB a fost mai bună în prima repriză, a avut mai multe ocazii. La pauză am vorbit puțin, am făcut și o schimbare. Am arătat bine. Dacă nu am putut să o băgăm... 

Ei au dat un gol din nimic, la prima ocazie din repriza secundă. Noi am avut înainte ocazie la Yeboah, singur cu portarul. Dacă pasa la Deac, era altceva.

A fost un meci foarte greu, mai ales pe terenul ăsta. În prima au fost mai buni, în a doua am fost noi. Probabil o remiză era echitabilă. Suntem vulnerabili că am luat gol în minutul 90?

Suntem încă pe primul loc, nu e nimic pierdut. Dar sigur, un 0-0 era mult mai bun”, a spus Dan Petrescu la Orange Sport. 

Nici nu știu ce să zic. Nu am început meciul atât de bine. Prima repriză le-a aparținut lor, pe a doua am controlat-o noi. Am avut ocazii foarte mari. A venit acea fază care nu anunța nimic. Am muncit mult pe acest gazon înghețat, pe frig. Mergem acasă supărați. Ce arată tabela, asta am meritat...
- Andrei Burcă, fundaș CFR Cluj

Citește și alte știri din fotbalul românesc:

EXCLUSIV / VIDEO Ce s-a întâmplat pe stadion la CS Mioveni - Sepsi, la o săptămână de la scandalul de xenofobie cu FCU Craiova

Cum a fost „premiat” Andrei Chivulete de CCA, după ce a oprit meciul Sepsi - FCU Craiova din cauza scandărilor xenofobe

De pe patul de spital, Cornel Dinu a vorbit cu GSP despre situația critică a lui Dinamo: „Doar asta mai pot să fac”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (11)
Stelian66
Stelian66  •  08 Februarie 2023, 17:15
Postat de paolo12 pe 06 Februarie 2023, 09:55

Ce faci, acum compari kfr-ul cu Barcelona? Mai bine vezi de echipa ta și taci. Se simte ca te doare la ficați victoria FCSB-ului.

Ma lasa rece Zecesebe. Campionatul (si asa foarte slab) Romaniei va fi castigat de CFR sau Farul. O victorie in fata uneia dintre aceste echipe nu duce la vreo schimbare . In plus, si Farul si CFR au antrenori, deci fot tine sub control situatia pe termen lung. Echipa mea este Real Madrid si stiu sa ma bucur de victorii in egala masura cu acceptarea infrangerilor. O echipa cu atatea CL stie sa treaca peste orice , iar suporterii ei sunt de acelasi calibru.

paolo12
paolo12  •  06 Februarie 2023, 09:55
Postat de Stelian66 pe 06 Februarie 2023, 08:34

Mallorca a bătut Real . Mallorca va câștiga vreun trofeu anil acesta ? Nu . Campionatul e lung și CFR știe sa gestioneze asta . In plus , Farul și Rapid joaca fotbal și au șanse marin( mai mari ca FCSB). Nu va îmbătați cu apa rece .

Ce faci, acum compari kfr-ul cu Barcelona? Mai bine vezi de echipa ta și taci. Se simte ca te doare la ficați victoria FCSB-ului.

valihaita
valihaita  •  06 Februarie 2023, 09:11

Cu'' multe goluri de nimic'' a castigat CFR multe titluri ! Putem spune ca meciul cu Voluntari a fost castigat de catre CFR cu un ''gol de nimic''! Caracter *** acest Dan Petrescu !

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (11)
Comentează