FOTBAL  »  Superliga  »  CFR CLUJ - FCSB

Gigi Becali a decis! Ce se întâmplă cu Omrani, după ce Pintilii i-a cerut voie să-l lase acasă

Billel Omrani // FOTO: Imago
Billel Omrani // FOTO: Imago

Articol de - Publicat sambata, 04 februarie 2023 10:18 / Actualizat sambata, 04 februarie 2023 10:50

Deși Mihai Pintilii și staff-ul său voiau să nu conteze pe Billel Omrani la meciul cu CFR Cluj, atacantul francez de 29 de ani va face parte din lotul celor de la FCSB.

  • CFR Cluj - FCSB e programat duminică, 5 februarie, de la ora 21:00. Meciul va fi liveTEXT pe GSP.ro și în direct la TV pe OrangeSport, PrimaSport și DigiSport. 

Așa cum GSP.ro a dezvăluit, Modul în care Billel Omrani a jucat FCSB - Farul 2-3, dar și atitudinea delăsătoare de la antrenamente, din ultimele zile, i-au determinat pe cei din staff-ul roș-albaștrilor să-i ceară permisiunea lui Gigi Becali de a nu-l include pe francez nici măcar în garnitura cu care se va face deplasarea la Cluj.

Explicație pentru decizia incredibilă a lui Răzvan Burleanu » Cum beneficiază șeful FRF
FRF
Explicație pentru decizia incredibilă a lui Răzvan Burleanu » Cum beneficiază șeful FRF

Billel Omrani, în lot pentru CFR Cluj – FCSB

Totuși, atacantul ar putea să își înfrunte fosta formație. Gigi Becali, patronul FCSB, ar fi decis ca Omrani să facă parte din lotul pe care formația roș-albastră l-a deplasat la Cluj, potrivit digisport.ro.

2 golurisi 2 pase de gol are Omrani la FCSB, în 13 meciuri

Cum ar putea arăta FCSB cu CFR Cluj:

Târnovanu - Sorescu, I. Cristea, Tamm, Radunovic - Olaru, Șut, Edjouma - Cordea, Compagno, Oct. Popescu

4 luni nu l-a luat nimeni pe Omrani 

Omrani, 29 de ani, a ajuns să semneze cu FCSB, după ce a terminat contractul cu CFR și nu și-a găsit niciun alt angajament. A jucat pe 15 mai ultimul său meci pentru CFR, după care a mers la naționala Algeriei, unde a bifat 20 de minute într-un amical cu Iran. Apoi, a stat pe bară până în septembrie, când a acceptat propunerea lui Becali. 

Deși a sperat la un contract în zona Golfului sau la o formație într-un campionat din Occident, Billel s-a văzut nevoit să revină în România, unde a evoluat pentru CFR în perioada 2016-2022. Acordul său cu FCSB expiră în vară.

VIDEO Totul despre CFR Cluj - FCSB

Citește și: 

A dat-o afară pe Camelia Șucu” » Surse din baza sportivă „Năstase&Marica” au povestit pentru Gazetă cum au acaparat cei doi terenul

Premieră în Gruia » CFR Cluj a reușit să revină în top și fără ajutorul omului decisiv din sezoanele precedente

Playtech: TRAGEDIE! Doliu URIAȘ în politica din România! A MURIT în urmă cu puțin ...

Ianis Hagi și Dennis Man, în centrul atenției la reunire » Ținute extravagante alese de „tricolori”


Comentarii (38)
LaSubiect
LaSubiect  •  04 Februarie 2023, 21:27

Ce tâmpenie...nu cred ca este adevărat. Dacă nu vrei sa-l bagi în teren nu-l bagi.....indiferent câte telefoane da jiji. Eu Fred ca omeanu vrea sa arate ca este fotbalist, iar faptul ca nu a fost oprit la CFR, este o posibilitate de a ale demonstra valoarea....dacă o sa între, sunt sigur ca o sa facă tot de poate sa-si arate valoarea.

valentindragobete
valentindragobete  •  04 Februarie 2023, 19:36
Postat de vasileroaita pe 04 Februarie 2023, 15:01

Ce prost... informat ești! Clujul nu e Budapesta, gigelule!

Prostarica, si atunci de ce ar face ăla vizita medicala in Romania? Toată discuția a plecat de la premiza că pleacă în ria-ria, altfel discuția n-ar avea sens, pricepi ? Nu, asta e !

d.veselu
d.veselu  •  04 Februarie 2023, 19:15
Postat de adriann_ pe 04 Februarie 2023, 17:41

***, am promis exact opusul :)) Te mai auto-umilesti mult cu *** asta? Si clar, e greu de tot sa scri un buhahahahahahahah, wow, da, e dovada clara ca nu esti Silvica postacul ridiculizat pe veci :)) Ma baiete, eu cred ca dovezile sunt ceva mai subtile si testul ala l-ai picat de mult, Acum doar radem de tine.

Chiar nu ai încredere în prietenul tău, catalynn? E atât de greu să recunoști că te înșeli? Era un alt postac pe aici, arădean, ziceau ăștia că-i a. utist. Cred că mai avem pe cineva cu aceeași problemă. Persiști în stereotipii, amice.

Vezi toate comentariile (38)
Comentează