FOTBAL  »  Superliga  »  CFR CLUJ - FCSB

CFR CLUJ - FCSB // „Bursuc” temător » Dan Petrescu și decizia cu care a surprins pe toată lumea înaintea derby-ului

Articol de GSP - Publicat duminica, 02 februarie 2020 18:35

CFR Cluj - FCSB, derby-ul etapei în Liga 1, se joacă azi, de la ora 20:00. Dan Petrescu a optat pentru o mare surpriză în echipa de start a „feroviarilor”. 

Mai exact, „Bursucul” l-a ales pe Andrei Burcă, stoper de 1,88m, pentru poziția de fundaș dreapta, în condițiile în care Susic, titularul obișnuit, este accidentat.

Dan Petrescu nu a avut încredere să-i arunce în luptă pe Ciobotariu, Chipciu sau Cristi Manea, toți veniți în această perioadă de mercato. Acesta este primul meci în care Burcă va juca pe acest post pentru CFR Cluj. Adversarul lui direct va fi cel mai în formă fotbalist de la oaspeți, Florinel Coman. 

În situații de criză, Burcă a mai evoluat pe postul de fundaș dreapta la FC Botoșani, însă acest lucru nu s-a întâmplat niciodată la CFR Cluj. 

Match Preview CFR Cluj - FCSB

Vezi AICI toate detaliile de la derby-ul CFR Cluj - FCSB

AICI ai cele mai interesante statistici + clasamente în timp real din fotbalul intern și internațional!

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (1)
magic4ever
magic4ever  •  03 Februarie 2020, 09:09

A avut Dan Petrescu niste emotii si asa o teama de perlele Man si Coman reprofilati in atacanti...ia adormit inainte de meci ca sunt cei mai in forma dar Coman si Man au fost doar o gluma in fata fundasilor centrali experimentati ai lui CFR...la mijloc la fel mai ales dupa pauza cand a intrat Hoban...Tanase,Morutan si Olaru nu au miscat in fata lui Djokovic, Bordeianu si Hoban...

Vezi toate comentariile (1)
Comentează