FOTBAL  »  Superliga  »  CFR CLUJ - FCSB

CFR CLUJ - FCSB. EXCLUSIV Dan Petrescu a aflat cum și-a motivat Bogdan Vintilă jucătorii: „Nu aveți teamă! Sunt slabi, doar se apără și au noroc”

Bogdan Vintilă +23   FOTO
Bogdan Vintilă

Articol de - Publicat vineri, 12 iunie 2020 07:26

Oamenii de la CFR Cluj au aflat de la colegul lor, Cristi Manea, ce spunea despre ei Bogdan Vintilă, antrenorul de la FCSB, pentru a-și motiva jucătorii, înaintea meciului direct din tur.

  • CFR Cluj - FCSB se joacă duminică, de la ora 20:00, liveTEXT pe GSP.ro și în direct la Look Sport, TV Telekom Sport și Digi Sport. 

„Băieții sunt extrem de motivați, de porniți, pentru meciul ăsta cu FCSB. Nu doar fiindcă e o partidă ce poate să decidă în mare măsură titlul de campioană, dar vor să plătească și o poliță mai veche”, spun surse din preajma celor de la CFR, cu două zile înaintea marii confruntări din Gruia. Și scânteia pare să fi fost aprinsă chiar de vechiul și noul jucător al campionilor, Cristian Manea (22 de ani).

Vintilă: „Nu aveți teamă, sunt slabi, doar se apără și au noroc”

Tânărul fundaș dreapta a fost în lotul roș-albaștrilor la meciul tur dintre cele două rivale, încheiat cu o remiză albă. Nu a jucat, a prins doar banca de rezerve, dar a fost la tot procesul de pregătire al acelui meci. Acum, revenit la CFR de la începutul returului și nemulțumit fiind de modul în care a fost tratat de roș-albaștri, acesta a divulgat din secretele de vestiar ale fostei echipe.

Aceleași surse spun că așa ar fi aflat actualii săi colegi că, înainte de acea partidă, pentru a-și motiva jucătorii, Vintilă le spunea că „nu aveți de ce să vă temeți de cei de la CFR, sunt slabi, voi sunteți mai buni ca ei! Ei doar se apără și au noroc. Puteți să-i bateți!”. 

Tehnicianul ar mai fi făcut și niște remarci la adresa valorii individuale a unora dintre jucătorii de la CFR, despre care respectivii au aflat acum. „În special cei vizați de Vintilă sunt extrem de deciși să-i dovedească cum e cu valoarea! Acum nu e doar ambiția determinată de motivarea lui Dan Petrescu, e chiar mai mult”, au completat surse din anturajul echipei clujene.

Pe 30 iunie i se termină și noul împrumut la CFR Cluj

Pentru Cristian Manea a fost un sezon care a început extrem de complicat. Rămas fără echipă în vara trecută, după încheierea împrumutului la CFR, unde a câștigat două titluri consecutive, internaționalul român s-a antrenat o vreme prin parcuri. A fost iar împrumutat, dar la FCSB pe ultima sută de metri. 

Acolo a primit puține șanse și nu a reușit să convingă, iar Gigi Becali nu a fost dispus să plătească două milioane de euro celor de la Apollon Limassol, clubul care îl deține. Așa că Manea a ajuns iar la CFR. Pe 30 iunie, îi expiră și acest nou împrumut, iar ardelenii nu par dispuși nici ei să achite suma cerută de ciprioți pentru un transfer definitiv.

8 aparițiipe teren a bifat Cristi Manea în acest sezon, 4 pentru FCSB și 4 pentru CFR, inclusiv în Cupa României și Europa League

2,5 milioane de euroeste valoarea de piață a lui Cristian Manea

VIDEO. Derby la reluarea Ligii 1! Totul despre CFR Cluj - FCSB, meciul care îi poate scoate pe roș-albaștri din lupta pentru titlu

+19 FOTO

Citește și alte știri despre CFR Cluj: 

CFR CLUJ - FCSB. Pierdere importantă pentru campioana României înaintea derby-ului din Liga 1: „Nu va fi un meci spectaculos!”

EXCLUSIV Dan Petrescu poate rămâne fără cel mai important jucător: „L-am întrebat: «Câți bani vrei că-ți găsesc echipă?»”

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (35)
189254898748309
Claude SH  •  13 Iunie 2020, 06:51

Un motiv în plus sa rupă terenul mâine seara, sa joace în forță din minutul 1 pana în minutul. 90. Iar când au 3-0 sa meargă în continuare peste ei precum Bayern München

1870882192938134
Sorin Postelnicu  •  12 Iunie 2020, 19:51
Postat de skins_berceni pe 12 Iunie 2020, 14:53

Care antrenor...te referi la saltimbacul care face tumbe, pandalie, circ ieftin, plange, injura arbitrii si jucatorii de pa banca de rezerve a clubului condus cu brat de fer de ,,seful'' dîncu, citez din GSP: ,,IMAGINI INCREDIBILE Medalie de campion pentru interlopi: capi periculoși au sărbătorit titlul câștigat de cfr împreună cu Vasile Dîncu, sefi din poliție si arbitrii''.Despre acel ,,trepadus'' spui tu ca este antrenor??? :))

Saltimbac??? Asta ți-a rămas de când ai dat bacu' din Fram, ursul polar...

764680720376394
Octavian Gorgan  •  12 Iunie 2020, 18:40

Apropo's de aparare,,cate goluri au inscris clujenii?

Vezi toate comentariile (35)
Comentează