FOTBAL  »  Superliga  »  CFR CLUJ - FCSB 0-1

VIDEO Concluzia lui Deian Sorescu după CFR Cluj - FCSB: „Așa s-a făcut diferența” » Ce a spus despre fanii care au aruncat cu bulgări în jucători

Deian Sorescu // FOTO: Raed Krishan +43   FOTO
Deian Sorescu // FOTO: Raed Krishan

Articol de , , - Publicat luni, 06 februarie 2023 09:01 / Actualizat luni, 06 februarie 2023 09:57

FCSB a obținut o victorie importantă în lupta pentru titlu, reușind să câștige pe terenul lui CFR Cluj, 1-0, grație unui gol marcat de Malcom Edjouma în minutul 88.

La finalul partidei, Deian Sorescu, care a fost pentru prima dată integralist de când s-a transferat la FCSB, a analizat duelul cu formația lui Dan Petrescu și a vorbit despre lupta la titlu. 

„Se vorbește prea puțin despre el” » Pe cine a remarcat fostul campion al României după derby-ul cu FCSB
CFR CLUJ - FCSB 0-1
„Se vorbește prea puțin despre el” » Pe cine a remarcat fostul campion al României după derby-ul cu FCSB

VIDEO Concluziile lui Deian Sorescu după CFR Cluj - FCSB 0-1 

„Terenul a fost cât de cât OK, având în vedere cât de frig a fost. A fost foarte rece. Nu îmi mai simt picioarele. 

Ne bucurăm că am luat 3 puncte foarte importante. Nu vreau să fac calcule și să mă uit la diferența de puncte. E o victorie importantă, contra unei echipe cu care ne luptăm. E un campionat strâns, iar asta e un lucru bun. Vreau să o iau meci cu meci. Am venit la FCSB ca să mă lupt la campionat.

Ce am avut în plus față de CFR? Cred că determinarea. Iar tinerii pe care îi avem sunt foarte foarte talentați. Acum, dăruirea și dorința de demonstra că suntem mai buni au făcut diferența. Mă bucur că fac parte dintr-un grup așa frumos și puternic. Băieții sunt foarte foarte talentați. Suntem ca o familie”, a declarat Deian Sorescu după meci. 

Întrebat despre gestul fanilor de la CFR Cluj, care au aruncat cu zăpada în jucătorii de la FCSB, Sorescu a declarat: „Așa sunt fanii... Își susțin echipa. Așa cum și pe noi ne susțin și stau în frig, așa o fac și suporterii altor echipe”. 

FOTO. Cele mai tari imagini din CFR Cluj - FCSB

+39 FOTO

Clasamentul live din Liga 1

Citește mai multe știri din Liga 1:

Două note de 8 în derby-ul CFR Cluj - FCSB » Un singur fotbalist „lăsat corigent”

Mihai Stoica „a decolat” după victoria cu CFR Cluj » Refrenul scandat cu galeria: „Doar pentru tine am renunțat la tot!”

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează