FOTBAL  »  Superliga  »  CFR CLUJ - FCSB

CFR Cluj - FCSB e „Derby-ul vrăjitoarei din Belgrad” » Ultimele vești despre George Țucudean

George Țucudean
George Țucudean

Articol de , , - Publicat marti, 02 aprilie 2019 14:36

 CFR Cluj și FCSB vor juca pe 14 aprilie într-un meci care ar putea decide campioana. George Țucudean, golgeterul campionatului, va reveni tocmai în acest meci. Atacantul a fost reparat de Marijana Kovacevici, „vraciul din Belgrad”, unde s-a tratat și Mihai Pintilii, și se va antrena normal de luni.

Dan Petrescu are parte de o rezolvare rapidă a problemei din cauza căreia s-a plâns de la revenirea la Cluj: îl va avea din nou la dispoziție pe Țucudean. Atacantul a avut o leziune musculară la coapsă și s-a tratat la Marijana Kovacevici, „vraciul” controversat a cărui eficiență atrage mulți sportivi, nu doar fotbaliști. Sârboaica a inventat un aparat și vindecă rupturile musculare.

Circulă în continuare bârfa că ar folosi placentă de cal în tratament, o versiune pe care Ciprian Marica a dezmințit-o. Oricum ar fi terapia Marijanei, Țucudean se va antrena normal de lunea viitoare, ceea ce înseamnă că el o să mai rateze doar partida cu Craiova, din weekendul următor.

E jale fără el!

Și va putea fi titular din nou tocmai în derby-ul pentru titlu, CFR Cluj - FCSB, un joc care poate să hotărască destinația trofeului dacă învinge Clujul. Petrescu a remarcat după victoria cu 1-0 împotriva Astrei: „Echipa de acum nu e la fel de bună ca aceea pe care am părăsit-o în vara trecută. Hoban nu mai e într-o formă la fel de bună, au mai lipsit și Țucudean, și Culio”. Vârful îi va mai lipsi doar încă un meci. 

Vestea revenirii golgeterului campionatului contează pentru vișinii, întrucât ei nu au vreun înlocuitor al cărui randament să fie apropiat de cel al lui George. Omrani, utilizat ca „număr 9” când a lipsit internaționalul român, nu a marcat niciun gol în 2019!  Francezul nu a mai înscris din decembrie 2018, de la un 2-2 cu Gaz Metan.

Țucudean s-a descurcat mai bine decât el chiar și așa, cu probleme musculare și cu sperietura că ar putea să aibă o afecțiune a inimii. A dat 4 goluri anul acesta, deși a evoluat în bucăți de meciuri și a mai și lipsit din pricina motivelor medicale. 

17 goluri are Țucudean în acest sezon, cele mai multe din campionat. Urmează, cu câte 13 goluri, Gnohere, Koljici și Mitriță

5 goluri a înscris Omrani în ediția asta din Liga 1, în 25 de apariții. Francezul care-l înlocuiește pe Țucudean ca vârf a marcat toate golurile lui din postura de extremă, n-are nicio reușită ca atacant

Derby-ul „vrăjitoarei din Belgrad”

CFR Cluj - FCSB va fi și un duel între Țucudean și Pintilii. Pe amândoi i-a reparat Marijana Kovacevici recent, în ambele cazuri după leziuni musculare. Stelistul s-a accidentat înaintea clujeanului și s-a întors mai curând pe teren, el a evoluat 70 de minute în partida cu Craiova. 

mihai pintilii

„A trebuit să fiu schimbat, mi-am pierdut ritmul de joc”, a explicat mijlocașul-veteran. Țucudean nu a mai jucat de pe 9 martie, deci și el va avea nevoie să se pună la punct din punct de vedere fizic în săptămâna dinaintea disputei cu FCSB, fosta lui echipă.

Citește și:

Gigi Becali, despre jocurile de culise din Liga 1, reacția lui Hagi în privința arbitrilor străini și Craiova - CFR Cluj

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (3)
100002473541087
Danut Ognean  •  03 Aprilie 2019, 13:43

fcsbeii sunt in doliu!cfr nu vaa sta in pozitie indecenta in fata lor cum au facut astra si craiova!doliu placut fcsbei

lupuldestepa
lupuldestepa  •  02 Aprilie 2019, 19:41

Poate fcsb-isti, udrea, craitoiu si raureanu isi amintesc meciul botosani-CFR 1-5 fara Tucudean pe teren. Asta ca sa vada ce jurnalisti echidistanti sunt ei.

bombon
bombon  •  02 Aprilie 2019, 16:55

Diferenta dintre Tucudean si Pintilie e ca primul da goluri, pe cand cel de-al doilea le inghite... Glumesc. Diferenta e ca Tucudean castiga campionate de 3 ani incoace, pe cand Pintilie va iesi la pensie si nu va mai castiga niciunul.

Vezi toate comentariile (3)
Comentează