FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB

Gigi Becali, despre jocurile de culise din Liga 1, reacția lui Hagi în privința arbitrilor străini și Craiova - CFR Cluj

Gigi Becali
Gigi Becali

Articol de GSP - Publicat marti, 02 aprilie 2019 12:33

Gigi Becali a vorbit despre lupta dată în culise Ligii 1, despre arbitraje și despre meciul CSU Craiova - CFR Cluj, din etapa viitoare.

„Văd că lumea spune că se concentrează pe Cupă, dar în meciurile cu FCSB toți își dau viața. Nu fac aluzie la cineva, vorbesc de toată lumea. Nu vreau să mai spun că sunt jocuri de culise sau ceva așa, că după aceea iar mă reclamă la Comisie și se spune că fac acuzații defăimătoare. Și trecem peste CFR Cluj și ne depunctează la Comisii din cauza declarațiilor mele.

FCSB este cea mai dezavantajată echipă din play-off. Am făcut scrisoare. Vrem arbitri străini cu CFR Cluj. Altfel nu ai cum să câștigi. Nu poți să te bați. Cu CFR îți anulează arbitrii chiar și două goluri.

Jucătorii simt pe teren când arbitrii îi dezavantajeză, când sunt împotriva lor. MM Stoica îmi spune că sunt frustrați. Pai la meciul cu Craiova, după ce au dat gol, jucătorii mei s-au dus la arbitru și îi spuneau «Nu anulezi și golul ăsta? Nu ridici fanionul?». Vreau să fiu arbitrat corect”, a declarat Gigi Becali la Pro X.

Gigi Becali: „E opinia lui Hagi”

Gigi Becali a reacționat și după declarația dată de Gică Hagi, care a spus că nu este de acord cu aducerea arbitrilor străini în Liga 1.

„Este problema lui Hagi. Are dreptul să spună ce vrea. E opinia lui. Noi vrem arbitrii străini pentru că ni se scoate mingea din poartă. El nu e în luptă cu CFR Cluj. Dacă era, să vedeți cum zicea și el.

E părerea lui, dar nu i-au scos mingea din poartă. Dacă i se întâmplă asta, să vedeți cum comntează Gică după aceea”, a adăugat patronul FCSB.

Gigi Becali a cerut deja arbitri străini, Gică Hagi se opune: „Suntem în România și cred că așa e bine”

„ Am încredere în Craiova”

Becali a analizat și meciul dintre CSU Craiova și CFR Cluj, care va avea loc duminică 7 aprilie, și a spus că nu crede că oltenii vor băga rezervele. 

Am încredere la Craiova în meciul următor. Are șanse mici la titlu acum, dar dacă o bate pe CFR Cluj? Dacă Craiova bate, câștigăm sigur și noi cu CFR Cluj. Și Craiova vine la un punct.

E foarte simplu. E cum a spus și Mangia. Nu s-a schimbat nimic, Craiova trebuie să bată pe CFR în meciurile directe. Nu-mi fac probleme de meciul acesta, îmi fac probleme de alte meciuri”, a spus Gigi Becali.

Viciază Craiova din nou campionatul? Se prefigurează scenarii în care CFR ar fi extrem de avantajată în lupta directă cu FCSB

Citește și:

Gigi Becali, fără menajamente: „Mircea Rednic nu e dobitoc să facă așa ceva!”

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (38)
lionforever
lionforever  •  03 Aprilie 2019, 09:50
Postat de Vlad Hartea pe 02 Aprilie 2019, 15:26

Bai cioban fardat......va scos cineva mingea din poarta in meciurile cu Calarasi, Voluntari si Chiajna, adica ultimele clasate in campionat pe care nu ati fost in stare sa le invingeti ??? Va scos cineva mingea din poarta in meciurile cu Cfr si Viitorul, care v-au batut la Bucuresti ??? Prea mult scandal pentru un gol anulat pe nedrept, care pana la urma nu a infuentat rezultatul final !! Galagie multa, fara sens, specific Fcsb-ului !!

Acum doi ani i-a bătut viitorul ca pe fasole dar craiova e de vina ca nu au luat titlul.

para.para
para.para  •  03 Aprilie 2019, 00:13

Hopaaaa! Dar ce-avem noi aici? "Fiscul vrea să execute silit firma prin intermediul căreia funcţionează clinica înfiinţată de Gigi Becali împreună cu un biofizician, din cauza datoriilor pe care societatea le are către bugetul de stat. ”Centrul de diagnostic şi tratament oncologic Sfântul Ioan Botezătorul” îşi desfăşoară activitatea prin intermediul firmei „Imunomedica Provita SRL”, care a fost înfiinţată în 2017. Societatea comercială îl are asociat majoritar pe George Becali, în timp ce biofizicianul Virgiliu George Vlăescu este acţionar minoritar. „Imunomedica Provita SRL” apare pe o listă întocmită de ANAF-Direcţia Generală Regională a Finanţelor Publice-Administraţia Sector 1 a Finanţelor Publice-Serviciul Colectare şi Executare Silită Persoane Juridice, scrie capital.ro. "În temeiul art. 47 alin. (4) din Legea nr. 207/2015 privind Codul de Procedură Fiscală, cu modificările şi completările ulterioare, Administraţia Sector 1 a Finanţelor Publice somează următoarele societăţi comerciale cu sediul social în Bucuresti, sector 1 să achite în termen de 15 zile de la data prezentului anunţ debitele datorate bugetului general consolidat al statului conform actelor administrative emise", se arată în anunţul ANAF. Potrivit datelor publicate pe site-ul Ministerului Finanţelor, Imunomedica Provita SRL a avut în 2017 (ultimele date disponibile) o cifră de afaceri de 27.080 lei şi datorii totale de 9,12 milioane de lei, pierderile nete ale firmei fiind de 2,12

1025138504184136
Constantin Valentin  •  02 Aprilie 2019, 22:17

Golanie mare a lui Hategan la golul perfect valabil al lui Benzar ! Doar la noi se poate intampla asa ceva ! A fost si mai rau la meciul Astra-FCSB 3-2 ! atunci cand FCSB-ului i-au fost anulate 3 goluri valabile de golanul Coltescu ! Rusine sa va fie ! Aici mai aveam sa ne aratam arama de... ***

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (38)
Comentează
Close