FOTBAL  »  Superliga  »  CFR CLUJ - FCSB 2-0

CFR CLUJ - FCSB 2-0. Edi Iordănescu, după ce a învins liderul: „E o victorie mare, chiar nu m-a interesat latura estetică”

Articol de GSP - Publicat duminica, 13 decembrie 2020 22:28 / Actualizat luni, 14 decembrie 2020 00:01

Edi Iordănescu (42 de ani), antrenorul lui CFR Cluj, s-a arătat mulțumit după victoria elevilor săi împotriva lui FCSB, scor 2-0, și speră că echipa va continua parcursul pozitiv din Liga 1 și la meciurile cu Dinamo și CS Universitatea Craiova.

„Sunt genul de antrenor căruia îi place un fotbal pozitiv, vreau ca echipa mea să aibă inițiativa, posesie controlată. Din păcate, au fost foarte multe momente în care nu ne-am putut face jocul. Suntem obosiți, suntem consumați. Nu am avut aceeași energie pe care au avut-o cei de la FCSB. Este meritul echipei pentru că am muncit și am știut să și suferim în anumite momente. 

În repriza a doua am schimbat strategia, am vrut să închidem spațiile, să blocăm culoarele. E o victorie mare, chiar nu m-a interesat latura estetică”, a declarat Edi Iordănescu la finalul partidei.

Edi Iordănescu: „Am depășit eliminarea din Europa League”

Antrenorul clujenilor a vorbit și despre atitudinea jucătorilor în contextul eliminării din Europa League: „Jucătorii erau foarte afectați după ce s-a întâmplat la Berna. Le-am spus jucătorilor să nu reacționeze la deciziile arbitrului. O să am o discuție cu ei pentru că am luat și cartonașe pe proteste și am fost expuși. Am depășit eliminarea din Europa și ați vazut că am avut o atitudine foarte bună astăzi”

Edi Iordănescu: „De mâine strângem rândurile”

Iordănescu speră că echipa sa va învinge și în meciurile cu Dinamo și CS Universitatea Craiova și va încheia anul cu 33 de puncte: „Avem o noapte la dispoziție pentru a consuma acest moment. De mâine strângem rândurile și vom vedea câți jucatori accidentați avem și care e situația cartonașelor. De mâine ne gândim la meciul de cu Dinamo și vom încerca să invingem Craiova înainte de pauza competițională”.

VIDEO. Adrian Porumboiu: „FCSB trebuia să primească penalty!”

Citește mai multe știri despre CFR Cluj - FCSB:

CFR CLUJ - FCSB. Eroare mare de arbitraj în minutul 2! Istvan Kovacs n-a văzut un henț evident în careu

CFR CLUJ - FCSB. Lovitură pentru roș-albaștri! Un titular a luat „galben” și va lipsi cu Craiova

Comeback neașteptat! Cristi Balaj semnează și va fi noul președinte al clubului din Superliga

Știm finala barajului de Conference League » Când și unde se va disputa


Comentarii (9)
remarque
remarque  •  14 Decembrie 2020, 08:58

vedeta Man nu l-a depasit pe pensionarul Camora. Idem Morutan pe pensionarul Hoban. Coman macar l-a avut in fata pe Manea. Si cum lui Coman ii place maneaua..... Mie mi-a placut freza lui Coman si comentariul de dupa meci. Ar trebui intrezise mingile lungi si pe a doua. Atat pricepe. Iar mijlocasul de creatie Olaru, a dat doua pase de gol, Costache a marcat din prima dar si-a batut joc de a doua pasa. Na...e tanar. Cand nu joci cu vasalii, meciurile devin mai solicitante. Ar trebui sa le spuna Petrea baietilor. Despre arbitraj ce e de zis? Greseala la hentul lui Camora. E cumva o compensatie a soartei pentru penalty-uri clare neacordate franelor dea lungul meciurilor cu FCSB, a penalty-urilor acordate pentru plonjoanele lui Lemn Tanase in multe meciuri si a penalty-urilor clare neacordate altor amarati in meciurile cu FCSB. Postacii FCSB au fost atata de fericiti dupa meciul franelor din EL. Acum sunt suparati. E doar un joc mai

uliundkarlheinz
uliundkarlheinz  •  14 Decembrie 2020, 00:13

Hehee, cum se mai intoarce roata! Cand Trica era inebunit de deciziile arbitrilor care nu acordau 2 penalties clare , dominare clara - abia de aici incepe povestea! Cand are si CFR un arbitraj indulgent ( doar un penaly discutabil) , sar in sus toti sangvinii damboviteni! :))

reghecampion
reghecampion  •  13 Decembrie 2020, 23:56

Cu asa arbitraje CFR mai ia 100 de campionate la rand. Trebuie facut ceva la nivelul arbitrilor, nu se mai poate. Kovacs retinut de la delegari, a facut praf atatea meciuri si e un ceferist demonstrat

Vezi toate comentariile (9)
Comentează