FOTBAL  »  Superliga  »  CFR CLUJ - FCSB

CFR CLUJ - FCSB. Gafa care a închis derby-ul! Ce a făcut Darius Olaru

CFR CLUJ - FCSB. Darius Olaru (22 de ani, mijlocaș defensiv) a comis o gafă imensă în a doua repriză a confruntării din Gruia, în minutul 73, când gazdele conduceau deja cu 1-0. +7   FOTO
CFR CLUJ - FCSB. Darius Olaru (22 de ani, mijlocaș defensiv) a comis o gafă imensă în a doua repriză a confruntării din Gruia, în minutul 73, când gazdele conduceau deja cu 1-0.

Articol de GSP - Publicat duminica, 13 decembrie 2020 22:37 / Actualizat duminica, 13 decembrie 2020 23:59

CFR CLUJ - FCSB. Darius Olaru (22 de ani, mijlocaș ofensiv) a comis o gafă imensă în a doua repriză a confruntării din Gruia, în minutul 73, când gazdele conduceau deja cu 1-0.

În propria jumătate, Olaru, unul dintre liderii lui FCSB de la mijlocul terenului, i-a pasat direct lui Costache, care a făcut 2-0 pentru CFR. 

Atacantul clujenilor a avut și noroc, întrucât mingea a rămas la el după o contră cu Iulian Cristea.

+3 FOTO

10 minute mai târziu, Olaru i-a mai oferit un „assist” lui Costache. De această dată, internaționalul U21 al lui CFR nu a mai reușit să-l învingă pe Vlad.

Toate detaliile despre CFR Cluj - FCSB, AICI

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (1)
wflo27
wflo27  •  13 Decembrie 2020, 23:27

Totul a pornit de la o minge aruncată afară de FCSB, pentru că se așezase pe jos seniorul DEAC și ei repede, să nu facă infarct moșu au dat mingea afară. Cât de nedeștept să fii. Ăla îți rupe picioarele și tu premiul fair-play. Își merită soarta.

Vezi toate comentariile (1)
Comentează