FOTBAL  »  Superliga  »  CFR - FCSB 0-1

UPDATE CFR Cluj - FCSB 0-1. Diagnosticul primit de Olaru la spital, după intrarea grosolană a lui Susic

Mateo Susic (31 de ani), fundașul dreapta al celor de la CFR Cluj, a văzut cartonașul roșu în minutul 43 al meciului cu FCSB, pentru un fault comis asupra lui Darius Olaru (24 de ani). +12   FOTO
Mateo Susic (31 de ani), fundașul dreapta al celor de la CFR Cluj, a văzut cartonașul roșu în minutul 43 al meciului cu FCSB, pentru un fault comis asupra lui Darius Olaru (24 de ani).

Articol de - Publicat duminica, 17 aprilie 2022 21:26 / Actualizat duminica, 17 aprilie 2022 23:07

Mateo Susic (31 de ani), fundașul dreapta al celor de la CFR Cluj, a văzut cartonașul roșu în minutul 43 al meciului cu FCSB (0-1), pentru un fault grosolan comis asupra lui Darius Olaru (24 de ani). Mijlocașul oaspeților a fost transportat de urgență la spital. 

UPDATE 22:55 Diagnosticul primit de Darius Olaru la spital, după CFR Cluj - FCSB 0-1

Toni Petrea, tehnicianul roș-albaștrilor, a adus ultimele informații despre starea lui Darius Olaru, fotbalistul care a ajuns direct la spital după faultul lui Susic din prima repriză.

„Olaru a fost la spital, i s-a făcut o radiografie. Se pare că nu e fractură, ci mai degrabă o contuzie. Când a ieșit, a spus că nu-și simțea piciorul. Ne-am speriat, credeam că e vorba de fractură, dar nu cred că se pune problema de așa ceva”, a spus Toni Petrea, la microfonul Orange Sport.

Știrea inițială

Prima repriză a derby-ului din Gruia nu a avut un ritm grozav, nici ocazii de gol, dar a fost extrem de încrâncenată. Istvan Kovacs a controlat bine ostilitățile. În minutul 43, a fost obligat să scoată din buzunar cartonașul roșu.

CFR Cluj - FCSB 0-1, comentat live pe GSP.ro de Ovidiu Ioanițoaia, Dan Udrea și Adrian Florea
CFR CLUJ - FCSB 0-1
CFR Cluj - FCSB 0-1, comentat live pe GSP.ro de Ovidiu Ioanițoaia, Dan Udrea și Adrian Florea

Mateo Susic, eliminat în CFR Cluj - FCSB

Mateo Susic a încercat să oprească o acțiune ofensivă declanșată de Darius Olaru. Fundașul din Bosnia a avut o intrare grosolană, cu talpa pe tibia dreaptă a adversarului, de sus în jos, coborând apoi și spre gleznă.

Mateo Susic (31 de ani), fundașul dreapta al celor de la CFR Cluj, a văzut cartonașul roșu în minutul 43 al meciului cu FCSB, pentru un fault comis asupra lui Darius Olaru (24 de ani).
+8 FOTO

Excelent plasat, Kovacs l-a eliminat fără să stea pe gânduri, o decizie justificată de duritatea faultului. 

FOTO: Cristi Preda (GSP.ro)
+8 FOTO

Darius Olaru s-a resimțit. Nu a putut să pună piciorul drept în pământ și a fost scos afară pe brațe, de echipa medicală. Internaționalul nu a mai putut continua și a fost înlocuit cu Malcom Edjouma. 

VIDEO cu intrarea de roșu a lui Susic

Din informațiile GSP.ro, Olaru a fost transportat de urgență la spital. 

Darius Olaru, purtat pe brațe spre vestiare / FOTO: Vlad Nedelea (GSP.ro)
+8 FOTO

VIDEO Cele mai importante informații înainte de CFR Cluj - FCSB

Citește și alte știri despre CFR Cluj - FCSB:

VIDEO Ce veste! Chiricheș: „Steaua e în sufletul meu și vreau să mă întorc” » Căpitanul naţionalei o va susţine pe FCSB la Cluj

Are 3 titluri în Liga 1 și e ferm: „Tavi Popescu trebuie să plece acum de la FCSB”

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (27)
tororosso
tororosso  •  18 Aprilie 2022, 11:42

În mare componența frânarilor este adusă de la abatorul din oraș și din afară cu măcelari profesioniști care dacă nu pot cu mingea atacă oasele adversarilor . Acel cartonaș roșu primit pe merit de Susic dar Bursucul plângăcios vede doar ce îi convine lui . Pe Petrescu nu îl mișcă accidentarea lui Olaru ci din contră își felicită elevul pentru bravura sa . Voiau a câștiga cu un singur șut pe poartă ?

839217949507304
Alexandru Platon  •  18 Aprilie 2022, 08:54

Daca FCSB era Sepsi si Kovacs era Fesnic, era joc barbatesc si se penaliza simulare.....

contrabas3
contrabas3  •  18 Aprilie 2022, 03:16
Postat de ceaokalu pe 18 Aprilie 2022, 00:01

Simulare!

Poate stimulare. :)) Lol! Gata glumeților, CFR a pierdut campionatul. E o minune dacă termină pe 2. Cred că o să termine pe locul 3, după FCSB și Craiova. Mai sunt cinci etape!

Vezi toate comentariile (27)
Comentează