FOTBAL  »  Superliga  »  CFR CLUJ - FCSB 0-0

CFR CLUJ - FCSB 0-0 // Scandări xenofobe la Cluj! Peluza Roș-Albastră începuse „războiul” cu mult timp înaintea meciului

FOTO: Raed Krishan +5   FOTO
FOTO: Raed Krishan

Articol de GSP - Publicat duminica, 14 aprilie 2019 21:18

CFR Cluj și FCSB au terminat la egalitate, scor 0-0. Scandări cu tentă xenofobă la adresa Ungariei au fost auzite din sectorul dedicat fanilor oaspeți în debutul partidei.

Vezi AICI clasamentul actualizat din Liga 1

Aproximativ 200 de fani din Peluza Roș-Albastră au făcut deplasarea la Cluj, pentru meciul care o poate readuce pe FCSB în postura de favorită la titlu. Fanii roș-albaștrilor au dominat fondul sonor în debutul partidei. Scandările au fost însă unele reprobabile, cu tentă xenofobă. Fanii clujeni au încercat în zadar să îi acopere pe roș-albaștri cu huiduieli.

rkr 4973 +6 FOTO

Ultrașii bucureștenilor începuseră „recitalul” vulgar de pe drumul spre Cluj. Pe pagina de facebook a grupării au fost încărcate azi mai multe clipuri în care suporterii scandează cuvinte injurioase la adresa clujenilor și a marii rivale Dinamo. 

VEZI AICI clasamentul din Liga 1!

VEZI AICI programul etapei #5 din play-off

Vezi și: 

Istvan Kovacs, interviu chiar în ziua derby-ului: „Ăsta e țelul meu!” » Marea diferență dintre Liga 1 și Liga Campionilor

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (6)
petre47
petre47  •  15 Aprilie 2019, 09:57

Gandire de suporter FCSB: mergi pana la Cluj ca sa injuri Dinamo! Nu era mai ieftin sa mearga in sos. Stefan cel Mare?

claudiu.h12
claudiu.h12  •  15 Aprilie 2019, 08:34

pai ce sa ii duca capu pe sustinatorii fecesebeilor veniti din bucale? capitala hotiei si lipsei de bun simt?

1682371101802313
Sorin Florinel  •  15 Aprilie 2019, 01:21

Peluza ros albastra:)),,care *** peluza !),,15,20 de copii care strigau numele echipei din liga a 4!?,,acea peluza care cere voi parintilor si dirigintelui sa vina la.meci!?..care peluza ,cea care a fost imbracata de PCH!?,,,peluza ros albastra:))..nu exista asa ceva!

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (6)
Comentează