FOTBAL  »  Superliga  »  CFR CLUJ - FCSB

CFR CLUJ - FCSB // Ursul păcălit de vulpe » Cristi Manea a fugit la CFR, după ce l-a convins pe Becali să rupă contractul!

Articol de , - Publicat vineri, 31 ianuarie 2020 14:11

Surpriză mare pe piața transferurilor! Fundașul dreapta Cristian Manea (22 de ani) a reziliat contractul cu FCSB și va semna cu campioana CFR Cluj. 

Cristian Manea a scăpat de împrumutul de la FCSB, echipă care anunțase că nu se va baza pe el în actualul sezon. Fundașul nu va reveni însă la Apollon Limassol, urmând să fie împrumutat de ciprioți la CFR Cluj!

L-au păcălit pe Becali?

Deși Gigi Becali i-a propus încă din decembrie rezilierea contractului, Manea a refuzat să accepte până ieri, când era deja sigur că se va întoarce la CFR Cluj. Fundașul dreapta a avut grijă să fie apt fizic chiar pentru duelul direct de duminică! Cum? L-a convins pe Becali să meargă în cantonament cu FCSB, chiar dacă era pe lista neagră.

Cristi Manea se află chiar acum la Cluj, unde urmează să semneze înțelegerea cu CFR, unde a mai evoluat între 2017 și 2019, tot sub formă de împrumut de la Apollon.

Gigi Becali: „Manea a reziliat de ieri”

Gigi Becali a confirmat astăzi despărțirea de Cristi Manea: „A semnat de ieri rezilirea contractului. Nu vreau să mai jignesc oamenii, asta e strategia clubului, să nu mai întrebe nimeni”.

Manea a intrat în dizgrația patronului de la FCSB din cauza prestației avute în derby-ul cu Dinamo, încheiat 1-1. Din acel moment a fost trecut pe linie moartă, iar visele latifundiarului de a obține zeci de milioane de euro pe el s-au risipit: „De ce credeți că îl luasem pe Manea? Aveam eu nevoie neapărat de fundaș dreapta? Nu, tată, voiam să îl cumpăr cu 2 milioane în vară, credeam că o să crească, apoi să îl dau cu 10 milioane”.

3.200.000 de euroeste cota lui Cristian Manea conform transfermarkt.de

VIDEO // Matchpreview CFR Cluj - FCSB

Vezi și:

EXCLUSIV MOL Vidi îl vrea pe Dragoș Nedelcu! UPDATE A intrat și Rapid Viena pe fir!

AICI ai cele mai interesante statistici + clasamente în timp real din fotbalul intern și internațional!

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (52)
adriann_
adriann_  •  02 Februarie 2020, 11:39
Postat de fantasma pe 31 Ianuarie 2020, 21:44

Are o gândire speculativă. Face afaceri ca un bișnițar,e vai de steluța lui...

Sa fim seriosi, ciobanului i-a mers "afacerea" asta pe baza de "vopsiri" de jucatori in presa sportiva becalizata si prin selectii artificiale la Nationala. De cand cluburile de afara au inteles ca selectiile la Nationala Romaniei se fac pe interese ciobanul a mai vandut doar prin zona Golfului (multumita lui Sumudica) si prin Belgia (unde exista niste combinatii ciudate cu unii conducatori de cluburi). In timpul asta Craiova a luat bani seriosi pe cativa jucatori, dintre care Mitritia chiar a confirmat.

injunghiatu
injunghiatu  •  31 Ianuarie 2020, 23:02

Ciobanul tot cioban fara minte ramane! Evident ca Cretu va juca dezastruos de acum inainte, nemaiavand o concurenta serioasa pe postul lui!

fantasma
fantasma  •  31 Ianuarie 2020, 21:50
Postat de Robert Sergiu pe 31 Ianuarie 2020, 15:54

diferenta e ca CFR a investit de moment adica jucator+30,in schim steaua a investit pentru viitor...e cu totul altceva duhhhhhhhhhh

Despre ce viitor vb ?!?

Vezi toate comentariile (52)
Comentează