FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB

EXCLUSIV MOL Vidi îl vrea pe Dragoș Nedelcu! UPDATE A intrat și Rapid Viena pe fir!

Articol de , - Publicat vineri, 31 ianuarie 2020 10:42

Dragoș Nedelcu (22 de ani), mijlocașul celor de la FCSB, ar putea fi vândut în această iarnă! Gigi Becali a primit o ofertă scrisă din partea maghiarilor de la MOL Vidi. 

UPDATE 14:00

Din informațiile GSP.RO, există și un al doilea club intrat pe fir pentru Nedelcu, Rapid Viena. Austriecii par dispuși să investească sume seriose în jucători. Astăzi, Rapid va vedea în ce măsură poate veni cu o ofertă concretă în așa fel încât mutarea să se concretizeze până la miezul nopții.

UPDATE 11:50

Gigi Becali a confirmat oferta pentru Dragoș Nedelcu într-o intervenție la Pro X: „Am cerut 2,5 milioane de euro. Ei oferă 2 milioane și mi-au spus că pun clauze 300.000 de euro dacă sunt în cupele europene, iau banii sigur, și 200.000 de euro dacă intră în grupele Europa League. Suntem siguri că luăm banii”.

Dragoș Nedelcu pleacă de la FCSB

Dragoș Nedelcu i se poate alătura lui Adrian Rus la Mol Vidi. Negocierile pentru transferul internaționalului român sunt în curs de derulare. Oferta inițială a clubului maghiar a fost de două milioane de euro, plătite în trei etape. Un milion de euro acum, iar suma rămasă în alte două tranșe. 

Gigi Becali a făcut o contraofertă. Patronul celor de la FCSB mai dorește 500.000 de euro, sub forma unor bonusuri de performanță. Surse din lumea impresariatului au dezvăluit pentru GSP.ro că șefii lui MOL Vidi sunt dispuși să accepte condiția pusă de Becali. 

50.000.000 de euroeste clauza de reziliere a lui Dragoș Nedelcu

Becali anunțase oferta, nu și clubul

În urmă cu o săptămână, Gigi Becali dezvăluia că are pe masă o ofertă pentru Dragoș Nedelcu: „Am primit oferte pentru Gnohere și Nedelcu. Pentru Nedelcu am primit o ofertă scrisă, de două milioane de euro. Am zis trei! Dacă primesc trei milioane, îl dau”. Între timp, latifundiarul din Pipera a renunțat la 500.000 de euro din sumă.

Locul 2 din Ungaria

MOL Vidi se luptă pentru titlu în Ungaria, unde ocupă locul 2. Are de recuperat șase puncte față de liderul Ferencvaros, care are însă și un meci mai puțin disputat. MOL Vidi a fost eliminată în acest sezon european în turul doi al Europa League de formația FC Vaduz din Liechtenstein!

Nedelcu, al 12 român din prima ligă maghiară?

EXCLUSIV MOL Vidi îl vrea pe Dragoș Nedelcu! UPDATE A intrat și Rapid Viena pe fir!

Becali cerea 6 milioane în vara lui 2019

După Europeanul de tineret de excepție al naționalei României, Gigi Becali a primit mai multe oferte pentru Nedelcu. Sampdoria a fost cel mai important club care și-a arătat interesul pentru serviicile fotbalistului, dar s-a lovit de suma uriașă cerută de patron, nu mai puțin de 6 milioane de euro. 

2.000.000 de euroa fost suma pentru care Becali l-a adus pe Nedelcu de la Viitorul

VIDEO // Matchpreview CFR Cluj - FCSB

Vezi și:

FCSB cu transferuri, CFR cu salarii » Jucătorul pe care Becali îl regretă și dă vina pe MM Stoica: „D-aia nu mă mai iau după el”

De pe patul de spital, Cornel Dinu a vorbit cu GSP despre situația critică a lui Dinamo: „Doar asta mai pot să fac”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (23)
bazinga
bazinga  •  31 Ianuarie 2020, 16:40

Zici BECALI....zici CIRC GARANTAT!

planetfun
planetfun  •  31 Ianuarie 2020, 15:52
Postat de valeri_gazzaev_is_back pe 31 Ianuarie 2020, 14:11

Clona fc fcsb vinde tot. Asa e daca esti o clona, si nu te numesti Steaua, nu faci suficienti bani din publicitate si marketing. Atunci incepi sa vinzi. Jiji nu da 1 leu de la el. De 2-3 ani cheltuielile depasesc veniturile. Falimentul va veni in mod natural

Dinamo e cu un picior in groapa, pe tine te arde de altii. Ai pus bani la salvarea echipei ?

blatistu49
blatistu49  •  31 Ianuarie 2020, 15:08

jucator bun numai GIGI nu are rabdare vinde tot

Vezi toate comentariile (23)
Comentează