FOTBAL  »  Superliga  »  CFR CLUJ - FCSB

CFR CLUJ - FCSB // VIDEO Dan Petrescu a dezvăluit adevăratul motiv al transferului lui Cristi Manea

Articol de GSP - Publicat duminica, 02 februarie 2020 11:49

CFR Cluj și FCSB se înfruntă astăzi. Dan Petrescu (52 de ani) a vorbit despre rechemarea lui Cristi Manea (22 de ani) în Gruia.

  • CFR Cluj - FCSB e astăzi, de la 20:30, liveTEXT pe GSP.ro și în direct pe TV Telekom Sport 1, TV Digi Sport 1 și Look Plus. 

Fundașul dreapta Cristian Manea (22 de ani) a reziliat contractul cu FCSB, iar a doua zi a mers la campioana CFR Cluj. Dan Petrescu l-a rechemat din cauza accidentării titularului postului, Mateo Susic (29 de ani). 

Dan Petrescu: „Nu are nevoie să se adapteze”

„Cristi Manea a ales FCSB după EURO U21 prea târziu, pentru că el inițial a așteptat o echipă și nu a găsit. Până la urmă, faptul că îl cunosc bine și accidentarea lui Susic de ultim moment m-a făcut să apelez la el, pentru că nu are nevoie să se adapteze”, a declarat Dan Petrescu într-o conferință de presă. 

4 jucătoria transferat CFR Cluj: Chipciu (Anderlecht), Manea ( FCSB), Sandomierski (Jagiellonia) și Ciobotariu (Dinamo). Numai pe ultimul s-au achitat 150.000 de euro, ceilalți trei sosind gratis

VIDEO // Conferința lui Dan Petrescu

Vezi și: 

CFR CLUJ - FCSB // VIDEO Dan Petrescu, răbufnire împotriva șefilor: „Voiam bani de transferuri! De doi ani aștept” + de ce l-a transferat pe Manea

AICI ai cele mai interesante statistici + clasamente în timp real din fotbalul intern și internațional

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (2)
917516058278640
Marius Nica  •  02 Februarie 2020, 13:27
Postat de rallystar pe 02 Februarie 2020, 13:06

ce tzeapa si-a luat cu manea. asta nu face fatza la Steaua,nici la cfr nu o sa faca fatza.

Iarna, cand nu mergi cu oile pe camp, foloseste timpul sa mai citesti. Z-ul il limba romana nu se foloseste dupa ureche. Iti lipseste inspiratia? Mergi la scoala.

rallystar
rallystar  •  02 Februarie 2020, 13:06

ce tzeapa si-a luat cu manea. asta nu face fatza la Steaua,nici la cfr nu o sa faca fatza.

Vezi toate comentariile (2)
Comentează