FOTBAL  »  Superliga  »  CFR CLUJ - FCSB

CFR CLUJ - FCSB // VIDEO Dan Petrescu, răbufnire împotriva șefilor: „Voiam bani de transferuri! De doi ani aștept” + de ce l-a transferat pe Manea

Articol de GSP - Publicat sambata, 01 februarie 2020 17:05

Dan Petrescu (52 de ani), antrenorul celor de la CFR Cluj, a susținut o conferință de presă înaintea partidei cu FCSB din etapa a 23-a a Ligii 1.

„Bursucul” s-a arătat nemulțumit de deciziile șefilor, care nu i-au asigurat un buget consistent pentru transferuri: „Ce antrenor e fericit cu ce are? Toată lumea își dorește mai mult. Voiam bani pentru transferuri, dar, din păcate, nu am avut. Trebuie neapărat să luăm jucători tineri, pentru că viitorul nu arată așa de bine”.

4 jucătoria transferat CFR Cluj: Chipciu (Anderlecht), Manea (FCSB), Sandomierski (Jagiellonia) și Ciobotariu (Dinamo). Numai pe ultimul s-au achitat 150.000 de euro, ceilalți trei sosind gratis

Dan Petrescu, înainte de CFR Cluj - FCSB: „Un meci pe muchie de cuțit”

Acesta a analizat partida cu roș-albaștrii și a abordat cele mai importante subiecte din jurul derby-ului începutului de an.

„Sunt mai multe echipe care se vor bate în acest sezon la titlu. Cred că va fi o luptă în 5. Primul meci e tot timpul foarte greu, nu poți să știi ce se întâmplă. N-avem meciuri în picioare, nici noi, nici FCSB. 

Sigur va fi un meci strâns, pe muchie de cuțit. Un mic detaliu va face diferența mâine. Indiferent de rezultat, nu va fi nimic clarificat, pentru că urmează play-off-ul, care va fi decisiv. Dacă o să facem egal, nu va fi un rezultat negativ, ci unul pozitiv”, a declarat Petrescu.

Dan Petrescu despre...

...delegarea lui Istvan Kovacs: „Ați început anul iar cu polemici. Nu vreau să vorbim despre polemici, mi-aș dori foarte mult să nu se vorbească despre arbitraj după meci, ci despre jucători. Mi se pare aiurea că vorbim despre asta și că se spune că am fost foarte avantajați noi. Mai ales în campionatul ăsta, pentru că nu am primit nici ce ni se cuvenea mereu. Am fi penibili dacă am vorbi de arbitri. Adversarul nostru nu cred că vorbește despre arbitri, pentru că are un lot excelent”

...Chipciu și Țucudean: „În primii 23 o să fie. Dacă vor fi în primii 18, rămâne de văzut. Trebuie să iau o decizie foarte grea. Am mulți jucători în lot. Ceea ce-mi doresc de doi ani nu se întâmplă, adică să am 10 jucători pe banca de rezerve, așa cum se întâmplă în mai multe competiții importante. Din păcate, mulți jucători vor merge în tribune. Așa e la cluburile mari, sunt mulți fotbaliști de valoare care merg în tribune”

„Chipciu n-a jucat fotbal 6 luni. N-a dat 30 de goluri anul trecut să vină acum să dea 20. I-am spus că poate să nu joace niciun meci anul acesta, pentru că are contract doi ani și jumătate. Știu valoarea și experiența lui” 
Dan Petrescu, antrenor CFR Cluj

„Cristi Manea a ales FCSB după EURO U21 prea târziu, pentru că el inițial a așteptat o echipă și nu a găsit. Până la urmă, faptul că îl cunosc bine și accidentarea lui Susic de ultim moment m-a făcut să apelez la el, pentru că nu are nevoie să se adapteze”
Dan Petrescu, antrenor CFR Cluj

  • CFR Cluj și FCSB se întâlnesc duminică, 2 februarie, de la ora 20:00. Partida poate fi urmărită în format liveTEXT pe GSP.RO și în direct la TV Digi Sport, TV Telekom Sport și Look Plus.

vezi și:

Scandal între Edi Iordănescu și Papură: „Trebuie să știi să te porți” vs „Cei de pe banca Gazului sunt niște clovni”

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (43)
104459837173638
Dinu Stefan  •  02 Februarie 2020, 07:55

dana,mate plangacios mai esti....ii ai pe isvan,pe balaj,pe burli,pa vassalas aproape de echipa si mai vrei jucatori ???

104459837173638
Dinu Stefan  •  02 Februarie 2020, 07:54
Postat de llocomotivalibera pe 01 Februarie 2020, 22:05

randoame ..cfr are stadion propriu..gigi nu

ati dat 2 bidinele la vechiul stadion si gata cfr arena ??? esti modest tata !

1609288426001049
Vasiliu Daniel  •  02 Februarie 2020, 01:50
Postat de super_poison pe 01 Februarie 2020, 19:48

Nu ne-ai spus unde e această Steaua Arena? În Ghencea sigur nu e. În altă parte a Bucureștiului nu e. E la Pitești? E la Voluntari?

prietene Ghencea e din bani publici .. Steaua adevarata din liga 1.. va juca acolo .. precum si alte formatii .. stai chill ca CSA nu mai are nimic :))) oricum o sa rad de voi .. la anul va desfintati :)))))

Vezi toate comentariile (43)
Comentează