FOTBAL  »  Superliga  »  CFR CLUJ

Acționarul CFR-ului reacționează după ce a fost jignit de patronul Nelu Varga: „S-a luat deja decizia”

Ștefan Gadola, acționar minoritar CFR Cluj
Ștefan Gadola, acționar minoritar CFR Cluj

Articol de GSP - Publicat miercuri, 15 septembrie 2021 11:17 / Actualizat miercuri, 15 septembrie 2021 12:37

Ștefan Gadola, acționar minoritar la CFR Cluj prin intermediul companiei EnergoBit, a reacționat după apariția înregistrării cu patronul Nelu Varga, care îl jignește în termeni duri pe el și ceilalți reprezentanți EnergoBit.

Pe 10 septembrie, în spațiul public a apărut o înregistrare șocantă care-l are în prim-plan pe Nelu Varga, principalul acționar de la CFR Cluj. În urmă cu aproape două luni, după meciul retur între Borac Banja Luka și CFR din runda 1 preliminară a Ligii Campionilor, Varga i-a înjurat birjărește pe reprezentații companiei EnergoBit, chiar în timpul zborului către România al delegației CFR-ului.

Varga i-a acuzat pe cei de la EnergoBit că nu au contribuit financiar la club și i-a numit pe reprezentanții companiei „lă***i” și „p***e ordinare”.

Ștefan Gadola reacționează după jignirile lui Nelu Varga: „Am decis să ștergem ce a fost”

La câteva zile distanță, Ștefan Gadola a fost întrebat despre relația sa cu Nelu Varga în urma apariției respectivei înregistrări.

Am decis să ștergem ce a fost, am început o nouă colaborare de a face clubul să fie ceea ce trebuie să fie. E adevărat (că au fost multe scandaluri în club în ultima perioadă, n.r.), îmi pare foarte rău, dar lucrul bun e că s-a decis să mergem frumos înainte, civilizat”.

Ștefan Gadola: „Cristi Balaj este un personaj deosebit”

Gadola a comentat și numirea lui Cristi Balaj în funcția de președinte al CFR-ului:

„Cristi Balaj este un om deosebit, mă bucur că a acceptat. Așteptăm să se apuce de lucru. Din discuțiile pe care le-am avut, ne gândim mai departe să devenim campioni. Neapărat să câștigăm campionatul. Președintele de club este ca un manager, el răspunde de tot în club, inclusiv imagine, transferuri, organizarea condițiilor, tot ce trebuie. 

Are toate atribuțiile, toate responsabilitățile pentru funcționarea clubului. Cristi Balaj este un personaj deosebit care sunt convins că va face să fie liniște în club, armonie, politețe, tot ce trebuie”.

FCSB și Craiova s-au întărit destul de tare. Mi-e frică un pic de faptul că s-au întărit așa mult, dar vom face tot posibilul să fim chiar mai bine decât ei.

- Ștefan Gadola, acționar minoritar CFR Cluj

Citește mai multe știri despre CFR Cluj: 

CFR și-a prezentat noul echipament » Va fi inaugurat joi, în Conference League

„Cine se duce la Untold nu mai joacă!” » 3 fotbaliști de la CFR Cluj au încălcat avertismentul lui Dan Petrescu

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (37)
10205370230483660
Che FeRe  •  16 Septembrie 2021, 10:09
Postat de legio.sud pe 15 Septembrie 2021, 17:51

Domnule CheFeRe ai oarecum dreaptate dar sunt diferite puțin mentalitățile aici in sud , nu mi-o lua in nume de rău dar și din cauza mentalității mai împăciuitoare au stat atâta timp sub asuprirea maghiara înaintașii Dvs. Nu te supara trebuie sa ridici fruntea nu sa stai cu ea plecată și apropo de organizare și eficientă fără , politic și fără Marian Copilu care nu prea era clujean nu reușeați nimic.

Mulțumesc. Vorbesc doar când știu că am dreptate. Cunosc și mentalitatea din acea zonă, am legături cu zona foarte apropiate. Fruntea poate fi și sus când nu te păruiești cu cineva doar de dragul țipetelor. Cu fruntea sus merge acel domn, fii sigur. A trecut și Paszkany, va trece la un moment dat și Varga și acel domn tot acolo va fi. Acum că unii trăiesc doar din teorii conspiraționiste, este treaba lor, probabil iubesc prea mult telenovelele care chiar sunt convinși că se întâmplă. Să fie sănătoși. Nu în ultimul rând, fără „asuprirea” austriaco-maghiară, să fim corecți până la capăt, Ardealul era tot în Balcani. Fiecare cum vede realitatea. Eu locuiesc aici, diferența este că știu despre ce vorbesc, cunosc realitatea. Închei cu o întrebare. Madame Olguța este eminamente apolitică, așa-i? Just saying....

legio.sud
legio.sud  •  15 Septembrie 2021, 18:05
Postat de fanu pe 15 Septembrie 2021, 17:43

Nu cred ca ajungi la banii aia fiind prea moale, nu in Ro; asa cum am spus mai jos, daca inghite el galusca asta publica, sigur si ala care i-a servit-o si-o ia de la altii situati mai sus decat ei in lantul trofic :)) . Nu uita ca Paszkany à venit si à plecat, la fel Muresan, asta à ramas..cred ca Gadola e un fel de Badea de la Dinamo ;) . Bine, noi suntem invatati cu Mititeii :)) de aia ni se pare poate anormal ca nu sare asta in sus; desi ar trebui sa ne invatam si noi, uite ca mai linistitul Rotaru merge inainte, colericul Mititelu "scrie carti"...

Dn-le fanu dacă ești cunoscător in ale subteranelor clujene , ai dreptate este posibil ca acest Gadola sa fie angrenajul serviciilor in relația cu clubul , dar nu se va dovedi decât dacă varga asta zboară cât mai repede de acolo .

legio.sud
legio.sud  •  15 Septembrie 2021, 17:51

Domnule CheFeRe ai oarecum dreaptate dar sunt diferite puțin mentalitățile aici in sud , nu mi-o lua in nume de rău dar și din cauza mentalității mai împăciuitoare au stat atâta timp sub asuprirea maghiara înaintașii Dvs. Nu te supara trebuie sa ridici fruntea nu sa stai cu ea plecată și apropo de organizare și eficientă fără , politic și fără Marian Copilu care nu prea era clujean nu reușeați nimic.

Vezi toate comentariile (37)
Comentează