FOTBAL  »  Superliga  »  CFR CLUJ - GAZ METAN 2-0

CFR CLUJ - GAZ METAN 2-0. Să vină FCSB! Campioana se impune contra unei echipe dezintegrate și revine la un punct în spatele Craiovei » Clasamentul actualizat

CFR Cluj continuă cursa de urmărire a Craiovei. Sursă foto: Facebook CFR Cluj
CFR Cluj continuă cursa de urmărire a Craiovei. Sursă foto: Facebook CFR Cluj

Articol de - Publicat luni, 13 iulie 2020 22:20 / Actualizat luni, 13 iulie 2020 22:30

CFR Cluj a învins-o pe Gaz Metan, scor 2-0 (Deac '39 pen., Djokovic '49), și a revenit la un punct în spatele Craiovei. După două meciuri fără victorie, campioana și-a luat pastila de moral de care avea nevoie înaintea „șocului” cu FCSB de sâmbăta viitoare.

Rezultatele etapei #7 din play-off-ul Ligii 1

„Sugrumată” de probleme de lot, Gaz Metan a venit în „Gruia” fără pretenții, lucru reliefat perfect de echipa improvizată trimisă în teren de Dusan Uhrin. Chiar și așa, CFR Cluj s-a chinuit timp de aproape 40 de minute pentru a desface apărarea medieșenilor.

Și a fost nevoie de un penalty pentru ca tabela din „Gruia” să se schimbe pentru prima oară. Chipciu a scos un penalty, transformat fără ezitări de Deac, iar nervii lui Dan Petrescu începeau să se mai domolească.

Campioana en-titre a tranșat definitiv partida în minutul 49. După un triunghi de pase, Damjan Djokovic a înscris printr-un șut plasat, croatul reușind astfel abia primul său gol în acest sezon.

Finalul de meci a fost unul fragmentat. Kevin Boli a fost eliminat direct în minutul 80, ultimele 10 minute ale partidei fiind acaparate de întreruperi și protestele lui Dan Petrescu la adresa lui Hațegan.

CFR Cluj a înșfăcat cele trei puncte de care avea atât de mare nevoie și revine la un punct în spatele Craiovei. Finalul de sezon va fi incendiar!

Clasament play-off Liga 1:

CFR Cluj - Gaz Metan 2-0

Click AICI pentru statisticile meciului!

CFR Cluj - Gaz Metan » Echipele de start: 

CFR Cluj: Arlauskis - Cr. Manea, Vinicius, Boli, Camora - Itu, Bordeianu, Djokovic - Deac, Rondon, A. Joca
Rezerve: Hindrich, Cestor, Susic, Hoban, Chipciu, A. Păun, Petrila, Costache, Omrani
Absenți: Golofca (accidentat)
Antrenor: Dan Petrescu

Gaz Metan Mediaș: Pleșca - Drăghici, Larie, Nielsen, Velisar - Droppa, Șt. Popa - Moura, N. Chamed, Trif - N. Cardoso
Rezerve: A. Popa, Ciocan, Avram, Dogaru, Nicula
Absenți: Batista, Pleașcă, Fofana, N. Roșu, Costea, Ely, Hora (contracte reziliate), M. Constantin, S. Buș (suspendați), Diakota (accidentat)
Antrenor: Dusan Uhrin

Stadion: „Dr. Constantin Rădulescu” (Cluj) 
Arbitru: Ovidiu Hațegan (Arad) / Asistenți: Octavian Șovre (Satu Mare) și Sebastian Gheorghe (Suceava)

Dan Petrescu a surprins în echipa de start. „Bursucul” a apelat la Andrei Dodi Joca, un jucător cu profil ofensiv în vârstă de 20 de ani, pe care l-a schimbat cu Chipciu după doar șase minute. Acesta mai bifase două meciuri pentru „feroviari” pe durata actualului sezon. 

De partea cealaltă, au ieșit din nou la iveală problemele de lot cu care Dusan Uhrin se confruntă la Gaz Metan. Oaspeții au avut doar cinci rezerve pentru meciul de azi!

Citește mai multe știri din Liga 1:

Fanii lui Dinamo fac totul pentru victoria în fața lui Rednic! Ce se întâmplă la Săftica

Atac la Vintilă sau la Becali? Gnohere a răbufnit: „Nu pot să îi spun numele celui mai enervant antrenor, dar toată lumea ştie cine este acela”

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (277)
jercalau11
jercalau11  •  14 Iulie 2020, 10:18

FC FCSB OUT DIN EUROPA!

jgcwgwgvgebtr
jgcwgwgvgebtr  •  14 Iulie 2020, 09:07
Postat de adriann_ pe 14 Iulie 2020, 01:14

Prostea, de acolo se intelege un singur lucru: UN INDIVID NAIMIT DE CIOBAN BATEA CAMPII, IAR INTRE TIMP AFIRMATIILE LUI AU FOST CONTRAZISE DE REALITATE :))) CUM NAIBA SA NU INTELEGI ATATA LUCRU?

CSA nu exista si UEFA atribuie palmaresul FCSB-ului, adica Stelei.

roja.azul76
roja.azul76  •  14 Iulie 2020, 02:23
Postat de arch_enemy_fcsb pe 14 Iulie 2020, 02:14

prietene asta este apa de ploaie ...daca iti arat ce au facut cateva firme de it ...ramai masca ...cauta RHS frauda in google ...sa vezi acolo smecherie ..sa nu mai vorbim de retrocedat terenuri ....au retrocedat astia la terenuri cat toata europa :)))))))))))))))

Ohoooooo, zdravăn tunul! Cum naiba se face că unii scăpa basma curată și alții înfundă pușcăria?:)) Eventual baba evazionistă care vinde leuștean pe trotuar!:)) Nu degeaba se spune: dacă bagi mana bag-o până la cot, sa nu faci pârnaie pentru mărunțiș!

Vezi toate comentariile (277)
Comentează
Close