FOTBAL  »  Superliga  »  CFR CLUJ - HERMANNSTADT 1-1

CFR CLUJ - HERMANNSTADT 1-1 // NOTE GSP: 5 jucători de la CFR Cluj au dezamăgit cu Hermannstadt » Ce notă a primit George Țucudean, cum s-a descurcat Popovici + cine a fost eroul meciului

CFR - Hermannstadt 1-1 // Sursă foto: Facebook CFR Cluj
CFR - Hermannstadt 1-1 // Sursă foto: Facebook CFR Cluj

Articol de GSP - Publicat duminica, 03 februarie 2019 08:30

CFR CLUJ - HERMANNSTADT 1-1 // Campioana CFR nu a profitat de pasul greșit al contracandidatei FCSB și a remizat pe teren propriu cu surpriza Hermannstadt, la capătul unui meci în care „feroviarii” au ratat cât pentru un campionat întreg. 

Deși au copiat rezultatul rivalilor de la FCSB la Călărași, clujenii au avut  o evoluție net superioară, iar echipa lui Conceicao a funcționat la parametri buni în toate compartimentele, doar ratările imense stând în calea obținerii celor trei puncte.

Cu toatea acestea, 5 jucători ai lui CFR au jucat sub randamentul obișnuit. Manea, Bordeianu, Djokovic, Omrani și Păun, parcă blocați după pauza de iarnă, au primit doar 5 din partea Gazetei pentru evoluția din meciul cu Hermannstadt.

Deși a înscris golul egalizator, George Țucudean a primit doar 6, golgeterul fiind cel care a ratat penalty-ul din minutul 50. 

Cătălin Căbuz a fost îngerul păzitor al sibienilor aseară. A avut o serie de parade incredibile, a apărat penalty-ul lui Țucudean și a primit nota 8, cea mai mare de pe teren.

La debutul pentru noua echipă, Sergiu Popovici a amintit de greșelile mari făcute în perioada de la Dinamo. Fundașul stânga a fost nesigur și a comis penalty-ul din minutul 50, ratat însă de Țucudean.

Vasile Miriuță, antrenorul lui Hermannstadt, și-a îndeplinit obiectivul, plecând cu un punct de la Cluj, după un meci în care apărarea a rezistat până la final asediilor CFR-ului. „Tati” a primit nota 7 din partea Gazetei. Omologul Toni Conceicao a primit doar 6.

Vezi și: Campioana, ajutată de Marius Avram! CFR trebuia să joace în „10” din minutul 29 » Verdictul expertului în arbitraj

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (9)
wba33
wba33  •  03 Februarie 2019, 15:33
Postat de balauru48 pe 03 Februarie 2019, 13:36

Scorul e mincinos. Dacă se termina 7-1 nu era nicio mirare. *** din Sibiu au jucat execrabil.

Dar cand cfr nu joaca nimic si da un gol din singura ocazie avuta ( cum a dat sibiul aseara) iti place, nu ? De cartonasul rosu la deac nu spuneti nimic. Te tot vad pe site de ceva vreme...mare prostalau esti. Taci si vezi de jaful tau de echipa ca mai aveti putin si intrati in b, blegule.

robby73
robby73  •  03 Februarie 2019, 14:37
Postat de balauru48 pe 03 Februarie 2019, 13:36

Scorul e mincinos. Dacă se termina 7-1 nu era nicio mirare. *** din Sibiu au jucat execrabil.

Cartonaș roșu pentru Deac, golul ăla anulat, 11m pentru Hermannstadt și ne apropiam mai repede de un 1:7. 1:1 e ok!!! Mai ales că băieții de la CFR nu sunt în stare să gestioneze cadourile primite de la arbitri. Eu zic că CFR a avut noroc.

balauru48
balauru48  •  03 Februarie 2019, 13:36

Scorul e mincinos. Dacă se termina 7-1 nu era nicio mirare. *** din Sibiu au jucat execrabil.

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (9)
Comentează