FOTBAL  »  Superliga  »  HERMANNSTADT - CFR CLUJ 2-3

Petrescu l-a numit „cel mai bun atacant român”, dar Balaj nu-l regretă: „Am luat campionatul și fără el”

Daniel Paraschiv
Daniel Paraschiv

Articol de GSP - Publicat miercuri, 30 noiembrie 2022 21:50 / Actualizat miercuri, 30 noiembrie 2022 22:13

CFR Cluj a câștigat cu Hermannstadt, scor 3-2, într-un meci restant din etapa #6 din Superliga. Cristi Balaj, președintele ardelenilor, nu îl regretă pe Daniel Paraschiv, jucătorul sibienilor numit de Dan Petrescu „cel mai bun atacant român”.

Daniel Paraschiv a fost la CFR, dar nu a fost niciodată antrenat de Dan Petrescu. Atacantul a plecat de clujeni în iulie 2021, împrumut la Voluntari. A revenit în ianuarie 2022 la CFR și a fost împrumutat apoi la Hermannstadt. Echipa din Sibiu l-a transferat definitiv în vara acestui an, liber de contract.

Petrescu e furios după victoria cu Hermannstadt: „CFR nu ia campionatul dacă se apără așa” + „Pasele date de noi în propriul teren sunt inutile”
Hermannstadt - CFR Cluj 2-3
Petrescu e furios după victoria cu Hermannstadt: „CFR nu ia campionatul dacă se apără așa” + „Pasele date de noi în propriul teren sunt inutile”

Balaj nu îl regretă pe Daniel Paraschiv

„Nu am controlat bine situația lui Paraschiv, eu abia veneam a club atunci. Dan Petrescu nu l-a avut la club. Paraschiv a cerut să plece și a fost lăsat la Hermannstadt. Sezonul trecut am luat campionatul fără Paraschiv. Deci după ce a fost el transferat, am luat titlul. 

Probabil că dacă rămânea nu avea același număr de jocuri, nu avea atâtea goluri. Faptul că a rămas la Hermannstadt e bine pentru el, a putut să joace, să aibă meciuri în picioare. E un atacant foarte bun. Petrescu nu are nicio vină că a plecat el. Dacă rămânea aici, nu ar fi fost la același nivel. 

La Hermannstadt joacă meci de meci și a putut crește. Nu știm dacă ar fi ajuns la același nivel la CFR. Nu înseamnă că nu există posibilitatea să ajungă înapoi la CFR și să evolueze în cupele europene, dacă își va dori în viitor. Din iarnă va reveni și Debeljuh. Îl avem și pe Janga, Malele, Yeboah și Buș, într-o ordine aleatorie”, a declarat Cristi Balaj la „Fotbal Club”, de la Digi Sport.

Dan Petrescu: „Paraschiv e cel mai bun atacant român”

Petrescu a vorbit despre Daniel Paraschiv la finalul meciului cu Hermannstadt. Internaționalul român a marcat golul de 1-2 și a pasat decisiv la golul de 2-2, marcat de Oroian. În acest sezon de Liga 1 are 9 goluri pentru Hermannstadt și e al doilea golgeter al Ligii, după Compagno (12 goluri). A marcat și la națională, chiar la debut, în victoria cu 5-0 în fața Moldovei.

Îl regret pe Paraschiv. Nu pleca de aici dacă îl vedeam, nu îl lăsam. E cel mai bun atacant român. Nu zic doar așa, am zis și jucătorilor mei

- Dan Petrescu, antrenor CFR Cluj

Citește și alte știri din Liga 1: 

Ce gafă! Fostul portar de la CFR i-a făcut cadou un gol lui Janga
Hermannstadt - CFR
Ce gafă! Fostul portar de la CFR i-a făcut cadou un gol lui Janga
Bugetul cu care Hagi și-ar îndeplini marele vis » Un apropiat dezvăluie: „De atât are nevoie și intră ușor în grupele Champions League”
PROFU' DE SPORT
Bugetul cu care Hagi și-ar îndeplini marele vis » Un apropiat dezvăluie: „De atât are nevoie și intră ușor în grupele Champions League”

BOOM economic într-un oraș din România » Investiție de 650 de milioane de euro: fabrica de anvelope se mută din Rusia

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (3)
rottwailer
rottwailer  •  01 Decembrie 2022, 01:08

***

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

John.Wick
John.Wick  •  01 Decembrie 2022, 00:47

de kfr ai scăpat, cariera ți-ai salvat. Putea ajunge ca Pașcanu, Mailat ...

soimiisibiu
soimiisibiu  •  30 Noiembrie 2022, 23:28

A avut dreptate Balaj. Dacă rămânea la Cluj nu juca nici un sfert din cât a jucat la Sibiu. La Sibiu a avut șansa să joace meci de meci și sa crească.

Vezi toate comentariile (3)
Comentează