FOTBAL  »  Superliga  »  PROFU' DE SPORT

EXCLUSIV Bugetul cu care Hagi și-ar îndeplini marele vis » Un apropiat dezvăluie: „De atât are nevoie și intră ușor în grupele Champions League”

Gică Hagi vrea să mai aducă un titlu în Dobrogea / Sursă foto: farulconstanta.com
Gică Hagi vrea să mai aducă un titlu în Dobrogea / Sursă foto: farulconstanta.com

Articol de GSP - Publicat miercuri, 30 noiembrie 2022 15:48 / Actualizat miercuri, 30 noiembrie 2022 19:41

Antreprenorul Bogdan Enoiu, un nume important în industria publicității din România, personaj apropiat de Gică Hagi și restul „Generației de Aur”, susține că „Regele” ar duce-o fără probleme pe Farul în grupele Champions League cu un buget de 50 de milioane de euro.

Invitat la podcastul „Profu' de Sport”, emisiune moderată de Cătălin Țepelin, redactor-șef GSP, Bogdan Enoiu a adus în discuție „marele of” al lui Gheorghe Hagi, faptul că, până în acest moment, nu a reușit să atragă în clubul său un investitor de top, dispus să asigure un buget consistent formației de la malul Mării. 

Farul e pe primul loc în Superligă cu un buget de 8,5 milioane de euro, iar Enoiu spune de câți bani ar avea nevoie Hagi pentru a accede în grupele UCL, visul interzis al românilor.

„Nu poți să vii tu, Șucu, să-i comanzi lui Hagi!” » Declarațiile tranșante ale unui om-cheie după șicanele Rapid - Farul: „Crede-mă, nu se poate!”
PROFU' DE SPORT
„Nu poți să vii tu, Șucu, să-i comanzi lui Hagi!” » Declarațiile tranșante ale unui om-cheie după șicanele Rapid - Farul: „Crede-mă, nu se poate!”

Enoiu, despre bugetul cu care Hagi și-ar îndeplini marele vis: „Cu 50 de milioane de euro, intră ușor în grupele Champions League”

- Îl mai vezi pe Hagi plecând din România sau este atât de atașat de proiectul de la Constanța încât...? 
- El a vrut întotdeauna să atragă în club un om de afaceri român. Ăsta e oful lui Hagi, că n-a venit un antreprenor român. Gică, cu un buget de 50 de milioane, face ușor grupe de Champions League.

- Păi, cine n-ar face cu 50 de milioane? 
- Uite, sunt mulți care nu fac cu sute de milioane. Am zis mult 50 de milioane, am zis să zic o sumă rotundă. Dar nu e vorba de asta. El duce singur tot ce face. Să faci baza pe care a făcut-o el... În primul rând, e un manager foarte bun și vorbesc în cunoștință de cauză. Am condus și eu 300 de oameni timp de 30 de ani. Să faci ce a făcut Gică, de la zero, să nu-ți facă nimeni niciun stadion, să-ți faci singur stadion, să ai o structură de antrenori, o metodologie de antrenament...Credeți-mă, puțini înțeleg, de fapt, ce e acolo.

De la vârsta de patru ani, Hagi are un sistem de antrenament de selecție naturală. Punct! Eu am fost șocat de intensitatea cu care joacă toți copiii. Sunt antrenamente scurte, de o oră și un pic, foarte intense, cu pauze foarte mici, exact ca la echipa mare. Ce face echipa mare fac și cei mici. 

Nimeni nu urlă, toată lumea salută în bază pe toată lumea, părinții nu zic nici „pâs!”. Acum, fac turcii, că românii sunt mai tolomaci, o școală lângă el. Asta-i trebuia, avea nevoie și de o școală.

- Bogdan Enoiu, despre academia lui Gică Hagi

Bugetul cu care Hagi și-ar îndeplini marele vis » Un apropiat dezvăluie: „De atât are nevoie și intră ușor în grupele Champions League”
Bogdan Enoiu în vestiarul GSP, alături de Cătălin Țepelin / Foto: Raed Krishan

La fiecare turneu pe care îl organiza Țiriac la Madrid, jucătorii Realului, legendele, toți erau prezenți acolo. Când a luat Viitorul campionatul, în 2017, m-am întâlnit la protocol cu Sanchís, Butragueño. Când le-am zis, s-au bucurat pentru Gică, le-am dat telefonul să vorbească. Îl iubesc ăia chiar și acum! Are deschis oriunde, oricând. E prea modest el, nu-și folosește la maximum relațiile pe care le are.

- Bogdan Enoiu, despre relațiile lui Hagi

VIDEO Bogdan Enoiu, invitat la "Profu' de sport" - podcast GSP » EPISODUL 10

Citește și alte știri din podcastul „Profu de Sport”

EXCLUSIV „Sper să nu se supere că divulg” » Iordănescu povestește în premieră un episod tensionat cu Hagi și Popescu: „Luați-vă gențile și plecați, rămânem noi!”

EXCLUSIV // VIDEO „Nu poți să vii tu, Șucu, să-i comanzi lui Hagi!” » Declarațiile tranșante ale unui om-cheie după șicanele Rapid - Farul: „Crede-mă, nu se poate!”

Playtech: Are 56 de ani, dar arată de 30! Super vedeta care a fost surprinsă aproape GOALĂ în public. Foto de neratat


Comentarii (35)
francklin67
francklin67  •  12 Decembrie 2022, 14:10
Postat de istet10 pe 12 Decembrie 2022, 11:58

Conteaza, dar esti ina asa hal de prost incat nu poti pricepe. Prostalaule.

***

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

istet10
istet10  •  12 Decembrie 2022, 11:58
Postat de francklin67 pe 11 Decembrie 2022, 19:53

*** nu conteaza ca e nationala sau echipa de club ,conteaza ca am dreptate,iar ce sustii tu este o PROSTIE ORDINARA.Daca aveti oglinda ín casa uitate ín ea sa vezi un prost adevarat.***

Conteaza, dar esti ina asa hal de prost incat nu poti pricepe. Prostalaule.

francklin67
francklin67  •  11 Decembrie 2022, 19:58
Postat de istet10 pe 11 Decembrie 2022, 18:59

Fraier esti tu cu ai tai. Ce treaba are o nationala cu o echipa de club. Danemarca avea nationala buna si mai nimic la echipe de club. Suedia asisderea. Cu ceva decenii in urma Elvetia , care avea bani dar nu bagau in fotbal, avea echipe in prima liga cu jucatori semiprofesionisti si chiar amatori. Tu esti atat de prost incat nu pricepi despre ce este vorba. Ba prostule, jucatorii Marocului nu sunt formati in Maroc. In Franta si prin alte parti.

Ma prostovane dintr-o familie de prosti nu conteaza ca e nationala sau echipa de club ,conteaza ca am dreptate,iar ce sustii tu este o PROSTIE ORDINARA.Daca aveti oglinda ín casa uitate ín ea sa vezi un prost adevarat.Nesimtitule ce conteaza unde sunt formati jucatorii marocani,habarnistule de ce scrii despre Danemarca,Elvetia a fost vorba ca nu banii joaca pe teren,pricepi ***.Scuteste-ma de alte comentarii fraiere.

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (35)
Comentează