FOTBAL  »  Superliga  »  UTA - CFR CLUJ 1-1

FOTO CFR Cluj, iertată de un penalty la Arad! Verdictul specialistului: „Îl lovește în mod evident! Decizia corectă, lovitură de la 11 metri!”

UTA și CFR Cluj au remizat, scor 1-1, în ultimul meci al rundei cu numărul 13 din SuperLigă. „Centralul” Ionuț Coza ar fi trebuit să dicteze un penalty pentru arădeni în minutul 2. +14   FOTO
UTA și CFR Cluj au remizat, scor 1-1, în ultimul meci al rundei cu numărul 13 din SuperLigă. „Centralul” Ionuț Coza ar fi trebuit să dicteze un penalty pentru arădeni în minutul 2.

Articol de GSP - Publicat luni, 10 octombrie 2022 22:56 / Actualizat luni, 10 octombrie 2022 23:07

UTA și CFR Cluj au remizat, scor 1-1, în ultimul meci al rundei cu numărul 13 din SuperLigă. „Centralul” Ionuț Coza ar fi trebuit să dicteze un penalty pentru arădeni în minutul 2.

Purtați de la spate de 10.000 de spectatori, jucătorii gazdelor s-au aruncat în atac de la primul fluier al lui Ionuț Coza. Prima mare ocazie a venit încă din minutul 2.

Penalty nedat în UTA - CFR Cluj 

Cascini s-a aplecat și a reluat cu capul dintr-o poziție incomodă, aproape de gazon. A trimis pe lângă, apoi a fost lovit evident de Malele. „Centralul” Ionuț Coza a dictat corner, o decizie complet greșită. Variantele ar fi fost fault și penalty sau repunere din 6 metri.

CFR Cluj, iertată de un penalty la Arad! Verdictul specialistului: „Îl lovește în mod evident! Decizia corectă, lovitură de la 11 metri!”
Momentul în care Malele îl lovește pe Cascini / FOTO: Captură @Orange Sport 1

Fostul arbitru Marius Avram a oferit un verdict categoric, la „Digi Sport Special”: „Avem o lovitură de la colț, o deviere și un jucător de la UTA care joacă mingea cu capul foarte aproape de pământ și e lovit, nu foarte puternic, de un adversar. În niciun caz nu e corner. În mod evident îl lovește în față. După opinia mea, decizia corectă ar fi fost lovitură de la 11 metri”. 

Ionuț Coza a ratat momentul contactului, dar nu a fost ajutat nici de cei doi oficiali din camera VAR. Szabolcs Kovacs și Alexandru Vodă nu l-au atenționat despre lovitura aplicată de Malele lui Cascini.

VIDEO CU FAZA. Nana Boateng, gol în stilul Ronaldo pentru 0-1 în UTA - CFR Cluj

Clasamentul după 13 etape jucate în SuperLigă

Citește și alte știri din Liga 1:

Gigi Becali are un nou jucător preferat: „E demențial, e Sfinxul. Zici că a devenit Messi”

Marius Croitoru, declarații tranșante: „E nevoie de un șoc! Nu pot să stau să-mi bat joc de sentimentele acestui om”

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (40)
irr78
irr78  •  11 Octombrie 2022, 13:55
Postat de John.Wick pe 10 Octombrie 2022, 23:54

arbitrii și-au făcut din nou datoria, kfr încă pe loc de play-off. încă vreo săptămână, două

Lasati aprecierile la adresa campioanei..glumitele de aprozar nu mai prind..tocmai ati incasat o bataie sora cu moartea de la o echipa de handbal feminin din danemarca..va (z)bateti la evitarea retrogradarii..nu e campioana de dvs...e alta liga.

anticenzuralasport
anticenzuralasport  •  11 Octombrie 2022, 12:44
Postat de anticenzuralasport pe 11 Octombrie 2022, 12:24

Da,și după tine s a schimbat moda in fotbalul romanesc !!! Să-ți amintesc cum specialiștii și voi ați avut altă părere când era Tănase în campionat ??? Unde a ți pierdut ,,fotbalul bărbătesc ,, când nu se fluieră orice contact ??? Ați uitat de ...nu cade din contact...caderea este nefireasca...contactele sunt permise că nu este baschet...??.Eu îți spun că dacă era Tănase în faza cu Târnoveanu lua și cartonaș galben...Dacă ai uitat îți amintesc de faptul dur al lui Dumiter care a dat în Tănase ca în dușman...îți amintesc atâtea faulturi in meciurile cu Voluntari...Și să vorbești de meciul cu Argesul după ce ,,specialiștii,,nu au vrut să analizeze primul gol al Argeșului ???Ai uitat de faza cu Dumiter de care ați plâns un an ???

.,,..fault fur al lui Dimitrov...,,

anticenzuralasport
anticenzuralasport  •  11 Octombrie 2022, 12:28
Postat de vivi.napoca1_ pe 11 Octombrie 2022, 11:35

Alo ,ăștia cu furturile ,blaturi etc . ERA MIN.2( DOI) !? Dar nu- mi pierd vremea sa explic unor supuși ai lui " pastorului " fcsb ,ca ei oricum nu vad pădurea de copaci !?

Ce ,,prestator FCSB ,,??? Mă nu ai obraz !!! Ai uitat că acest ,,prestator ,,v a făcut campion cu acel celebru penalty cu ,,umbra,, la faza Camora- Gustavo ???Era meseriaș atunci Avram ,nu ? Dar frate și care v a dat și ăla un campionat în penultima etapă ???

Vezi toate comentariile (40)
Comentează