FOTBAL  »  Superliga  »  CFR CLUJ

CFR Cluj încearcă o ultimă lovitură pe piața transferurilor: 150.000 de euro pentru un căpitan din Liga 1

CFR Cluj vrea să mai facă un transfer în ultimele ore ale perioadei de mercato. Ținta lui Dan Petrescu este fundașul central Rachid Bouhenna (29 de ani), căpitanul lui Sepsi Sf. Gheorghe. FOTO Constantin Ștefăniță
CFR Cluj vrea să mai facă un transfer în ultimele ore ale perioadei de mercato. Ținta lui Dan Petrescu este fundașul central Rachid Bouhenna (29 de ani), căpitanul lui Sepsi Sf. Gheorghe. FOTO Constantin Ștefăniță

Articol de GSP - Publicat luni, 05 octombrie 2020 20:50 / Actualizat joi, 05 noiembrie 2020 15:37

CFR Cluj vrea să mai facă un transfer în ultimele ore ale perioadei de mercato. Ținta lui Dan Petrescu este fundașul central Rachid Bouhenna (29 de ani), căpitanul lui Sepsi Sf. Gheorghe. 

CFR Cluj ar urma să plătească 150.000 de euro în schimbul lui Bouhenna, informează presa din Algeria, țara natală a fundașului. Dan Petrescu ar fi fost convins de prestațiile sale din acest debut de sezon, în special din meciul direct, încheiat la egalitate, scor 0-0. 

CFR Cluj îl vrea pe Bouhenna 

„Ajuns în România în vara anului 2019, după un sezon în Scoţia, Rachid Bouhenna, de la Sepsi, poate ajunge la CFR Cluj, înaintea finalului perioadei de transferuri din România. Fotbalistul a primit şi banderola de căpitan în România, datorită performanţelor solide, iar acestea i-au atras atenţia lui Dan Petrescu, de la CFR Cluj. 

Conform informaţiilor noastre, CFR Cluj e pregătită să achite clauza de reziliere în valoare de 150.000 de euro. Operaţiunea poate fi finalizată înaintea finalului perioadei de transferuri din România. La CFR Cluj s-ar putea întâlni cu un alt algerian, Billel Omrani, care se află în club din sezonul 2016-2017″, informează portalul algerian dzfoot.com.

CFR Cluj încearcă o ultimă lovitură pe piața transferurilor: 150.000 de euro pentru un căpitan din Liga 1
Rachid Bouhenna

400.000 de euroeste cota lui Bouhenna, conform transfermarkt.de

CFR, încă un transfer de la Sepsi

CFR Cluj s-a înțeles cu Sepsi pentru transferul extremei dreapta Nicolae Carnat (22 de ani). Fotbalistul era la Sepsi din 2019 și a mai jucat în Liga 1 la Dunărea Călărași.

„Feroviarii” îl vor trimite la Sepsi, la schimb, pe Claudiu Petrila, care va fi împrumutat un sezon, iar covăsnenii vor păstra şi un procent de 20% dintr-o vânzare ulterioară a lui Carnat.

Citește și alte știri despre CFR Cluj: 

UPDATE CFR Cluj l-a adus pe Iasmin Latovlevici! Campioana a mai achiziţionat şi un jucător eligibil sub 21 de ani

ANALIZĂ GSP. De ce FRF și LPF sunt complici la JAFUL arbitrilor din Liga 1: 3 ani de când am primit undă verde pentru VAR, meciurile continuă să fie distruse de arbitri!

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (1)
johnwick
johnwick  •  05 Octombrie 2020, 23:00

Aceeași ofertă a făcut-o și pentru Vieira de la H'stadt. Răspusul a fost "mai pune". Nu cred că Sepsi sunt așa săraci să-l dea pe nimic.

Vezi toate comentariile (1)
Comentează
Close