FOTBAL  »  Superliga  »  TRANSFER

OFICIAL CFR Cluj vinde în Ungaria » Câți bani încasează campioana

CFR Cluj s-a despărțit de Jakub Vojtus
CFR Cluj s-a despărțit de Jakub Vojtus

Articol de - Publicat marti, 26 ianuarie 2021 16:56 / Actualizat marti, 26 ianuarie 2021 17:41

Atacantul Jakub Vojtus pleacă de la CFR Cluj după doar câteva luni petrecute la campioana României. Vârful de 27 de ani va ajunge în Ungaria, la Mezőkövesd, locul 8 în campionatul maghiar.

„Clubul CFR 1907 Cluj şi formaţia Mezőkövesd Zsóry FC din prima ligă ungară au ajuns la un acord privind transferul definitiv al lui Jakub Vojtuš. Mulţumim, Jakub Vojtuš, multă baftă mai departe în carieră”, informează campioana.

„Feroviarii” nu renunță gratis la Vojtus, urmând să încaseze 180.000 de euro în schimbul slovacului care n-a înscris niciun gol în tricoul vișiniilor. Clujenii îl achiziționaseră pe Vojtus în vară, când l-au adus de la Academica Clinceni din postura de jucător liber de contract. 

Vojtus era dorit insistent și de FC Voluntari, însă a ales o experiență în afara României, unde a evoluat deja pentru trei echipe, U Cluj, Clinceni și CFR Cluj. Vara trecută, până să bată palma cu ardelenii, slovacul a fost și pe lista de achiziții a lui Sepsi Sfântu Gheorghe. 

Adus de la Academica Clinceni, Vojtus n-a reușit să câștige lupta pentru titularizare, dezamăgindu-i pe șefi în puținele sale apariții în primul „11”. Vârful slovac a bifat 10 meciuri pentru CFR în actualul sezon, fără să înscrie vreun gol. 

CFR Cluj, transfer de viitor: atacant din Spania

CFR Cluj l-a transferat pe atacantul Sebastian Robert Serediuc (20 de ani). CFR Cluj pregătește deja sezonul următor. A transfer un jucător eligibil pentru regula U21, pe atacantul Robert Serediuc, ultima dată în Spania, la Lleida, în al treilea eșalon. Conform Jep Sports Management, acesta a semnat un contract valabil până în 2023. Va ajunge sub comanda lui Edi Iordănescu din vară. Până atunci fiind împrumutat.

Conform descrierii de pe site-ul agenției de managament, Robert Serediuc a fost golgeter la toate grupele de juniori ale clubului Lleida. Este descris drept un vârf puternic, agil, și cu o știință a jocului peste vârsta lui. Serediuc are și 5 apariții la nivelul celui de-al treilea eșalon din Spania.

VIDEO Toate informațiile înainte de CFR Cluj - Astra, următorul meci al „ferovarilor”

Citește și alte știri despre CFR Cluj:

Un titular de la CFR Cluj, OUT: „Simțeam cum se rupe mușchiul!” » Cât lipsește

EXCLUSIV 10 statistici despre startul formidabil reuşit de Edward Iordănescu la CFR Cluj: transformare radicală pentru campioană

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (6)
irriducibili78
irriducibili78  •  26 Ianuarie 2021, 19:37
Postat de andrei.f pe 22 Ianuarie 2021, 06:22

Cfr poate vinde vinde orice jucători, are în spate dânci care sunt la butoane. Incredibil câtă obraznicie la fluierașul de casă al cfr covaci. Are spatele asigurat și prinde meciuri în El. Dacă jiji nu-l recuză, îsi merită soarta!

1.daca vb de arbitrii de casa,sa vedem,fc fcsb cam ce are in vitrina..?radu petrescu,iulian calin,coltescu,gaman samd,deci daca intentionai sa argumentezi contra campioanei Romaniei,nu sta in picioare.2. Cine este in conducerea fc fcsb..?argaseala,tudor,toti arbitrii de casa care in trecut au defavorizat adversarele echipei din berceni,fiind rasplatiti cu posturi de conducere la fc fecesebe..cam cati arbitri sunt in conducerea multiplei campioane a Romaniei,CFR??!zero. 3.e kovacs istvan,nu e covaci.de iti place sau nu,aici in ardeal sunt si unguri,nu putini,si convetium bine cu ei,deci vb cu respect de kovacs,ca daca iti pun si eu apelative,te dai lovit..stai jos,esti ****,nota 1.

870797579666969
Ernest Pap  •  22 Ianuarie 2021, 08:16

Voituș ăsta pe lângă faptul că era cam paralel cu fotbalul era și de o lene care pur și simplu irita suporterul. Comparîndu-l cu Costache ,Păun sau Rondon, Voituș era o fracțiune peste zero . BINE CĂ L-AU DAT

andrei.f
andrei.f  •  22 Ianuarie 2021, 06:22

Cfr poate vinde vinde orice jucători, are în spate dânci care sunt la butoane. Incredibil câtă obraznicie la fluierașul de casă al cfr covaci. Are spatele asigurat și prinde meciuri în El. Dacă jiji nu-l recuză, îsi merită soarta!

Vezi toate comentariile (6)
Comentează
Close