FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB

VIDEO Florin Tănase a urmărit eliminarea lui CFR Cluj: „Vedeți cum e în fotbal?”

Articol de - Publicat joi, 14 iulie 2022 13:22 / Actualizat joi, 14 iulie 2022 14:32

Jucătorii de la FCSB au participat azi la o acțiune a unuia dintre sponsori, iar Florin Tănase a fost întrebat despre rivala din Liga 1, CFR Cluj.

Căpitanul roș-albaștrilor a spus că a urmărit meciul dintre CFR Cluj și Pyunik Erevan, 2-2, 3-4 la penalty-uri, în urma căruia campioana din Liga 1 a fost eliminată din preliminariile Ligii. 

Tănase dezvăluie că nu a desfăcut șampania la finalul meciului și consideră că CFR se va redresa în campionat.

Varga taie în carne vie la CFR Cluj » 4 oameni vor fi dați afară: „V-ați bătut joc de mine!” + Rădoi a refuzat oferta! GSP a aflat noul favorit-surpriză
CFR CLUJ - PYUNIK EREVAN 2-2, 3-4 LA PENALTY-URI
Varga taie în carne vie la CFR Cluj » 4 oameni vor fi dați afară: „V-ați bătut joc de mine!” + Rădoi a refuzat oferta! GSP a aflat noul favorit-surpriză

Florin Tănase, după eliminarea lui CFR Cluj: „Nu am desfăcut șampania”

„Nu, sincer, nu mă așteptam. Dar vedeți cum este în fotbal? Se poate întâmpla orice. Nu mai există echipe atât mici, cum erau acum 7-8 ani. 

Vedeți că mai toate țările au evoluat. M-am uitat la până la final. Nu, n-am desfăcut șampania. Nu vreau să spun că e o pată neagră. E o înfrângere. Au ieșit din Champions League, dar au șansa să intre în Conference League. 

Este început de sezon și cu siguranță își vor recăpăta ritmul după câteva meciuri. Formează o echipă solidă. Petrescu e un antrenor cu experiență, a câștigat multe trofee”, a spus Florin Tănase.

Meciul cu U Cluj nu va fi unul ușor. E început de sezon și ai nevoie de câteva meciuri până intri în ritm
 - Florin Tănase

FCSB își azi află adversarul din turul 2 

În această seară sunt programate meciurile retur din primul tur preliminar în Conference League. FCSB e direct interesată de unul dintre acestea, Partizani Tirana (Albania) - Saburtalo (Georgia). Echipa care se va califica va fi adversara roș-albaștrilor în dubla din 21 și 28 iulie. În tur, Partizani s-a impus în deplasare, scor 1-0, și pleacă favorită pentru a trece mai departe.

FCSB e direct interesată de unul dintre acestea, Partizani Tirana (Albania) - Saburtalo (Georgia). Echipa care se va califica va fi adversara roș-albaștrilor în dubla din 21 și 28 iulie. În tur, Partizani s-a impus în deplasare, scor 1-0, și pleacă favorită pentru a trece mai departe.

Prima manșă din turul 2 va fi în deplasare pentru FCSB, joia viitoare. Anul trecut, în aceeași competiție, FCSB a fost eliminată rușinos de Șahtior Karagandi (Kazahstan), 1-0 la București, 1-2 în Armenia (unde a avut loc meciul), adversarii calificându-se după executarea penalty-urilor. 

Conform coeficientului european pe care îl deține, clubul lui Becali ar urma să fie cap de serie în toate tururile, dacă le va disputa, până în faza grupelor. 

Tragerea la sorți pentru meciurile din turul 3 va avea loc luni, 18 iulie, iar cele mai puternice posibile adversare sunt Hajduk Split, Panathinaikos, Aris Salonic, Brondby, Lugano

VIDEO Reîncepe Liga 1: Totul despre FCSB - U Cluj

Citește și: 

Gigi Becali a ales echipa care luptă pentru titlu » Cum arată primul „11” de la FCSB: 9 titulari indiscutabili + două semne de întrebare

MM Stoica, după eliminarea lui CFR cu Pyunik: „Au câștigat degeaba campionatul”

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (3)
dobrin
dobrin  •  15 Iulie 2022, 21:56
Postat de contrabas3 pe 14 Iulie 2022, 22:48

Tase e matur. Știe să nu dea în adversari când sunt la pământ. Eu spun că tot CFR, Craiova și FCSB o să se bată la titlu, dar sper că în noul sezon o să câștige FCSB.

Treaba e ca daca FCSB iese prematur din Europa, o sa inceapa Becali sa se uite pe statele de plata: "ia sa vedem cine are salariu mare"...

contrabas3
contrabas3  •  14 Iulie 2022, 22:48

Tase e matur. Știe să nu dea în adversari când sunt la pământ. Eu spun că tot CFR, Craiova și FCSB o să se bată la titlu, dar sper că în noul sezon o să câștige FCSB.

dobrin
dobrin  •  14 Iulie 2022, 17:36

Tanase s-ar bucura el, dar e cu morcovul pana la frunze...

Vezi toate comentariile (3)
Comentează