FOTBAL  »  Superliga  »  CFR CLUJ

CFR Cluj nu renunță la titlu! Nelu Varga dă un milion de euro: „Anunț asta în mod public”

Articol de - Publicat luni, 11 martie 2024 12:21 / Actualizat luni, 11 martie 2024 12:51

Nelu Varga, patronul de la CFR Cluj, nu renunță la ideea de a câștiga titlul. Și le promite jucătorilor și staff-ului o primă record: un milion de euro.

CFR Cluj a terminat sezonul regulat pe locul 3, cu 53 de puncte, la 11 de FCSB. Ceea ce înseamnă 5 puncte după înjumătățirea de dinainte de play-off. Iar Nelu Varga e sigur că echipa lui se va lupta la titlu, anunțând că-i motivează cu un bonus incredibil.

FCSB sau Rapid? Cine câștigă lupta pentru titlu în Superligă dacă s-ar repeta în play-off rezultatele din sezonul regulat + Care e marea dezamăgire
PLAY-OFF
FCSB sau Rapid? Cine câștigă lupta pentru titlu în Superligă dacă s-ar repeta în play-off rezultatele din sezonul regulat + Care e marea dezamăgire

Nelu Varga dă un milion de euro dacă CFR Cluj câștigă Superliga

„Ne batem la titlu. O spun clar și răspicat Am încredere în echipa mea, am încredere în fotbaliștii mei, am încredere în Adrian Mutu. Suntem o formație puternică, echilibrată pe absolut toate compartimentele, cu jucători de mare, mare, mare valoare.

Și avem un antrenor care va dovedi că are valoare, că se pricepe la fotbal și că simte ca nimeni altul jocul. Sunt convins că ne va aduce rezultatele scontate.

Chiar dacă în acest moment se vorbește mai puțin de CFR, eu vă spun că ne vom bate la titlu până în ultima etapă. Suntem o echipă foarte puternică și vom avea o cu totul altă față în play-off, unde meciurile se vor juca cu inima. Urmează 10 finale, iar CFR le va juca pe toate ca și cum ar fi ultimul meci.

Dacă băieții iau titlul, îi anunț public că prima este una record. Le voi da lor și staff-ului să împartă un milion de euro! Aceasta este prima pe care jucătorii și toți cei care trudesc la echipă o vor împărți în cazul în care luăm titlul de campioană.

Eu sunt ferm convins că pot să-mi ia banii. Îi dau cu cea mai mare plăcere și am mare încredere că avem forța necesară să câștigăm din nou titlul de campioană a României”, a spus Nelu Varga, potrivit Fanatik.

VIDEO. Pe cine vede Gigi Becali în lupta la titlu: „Probabil o să fie o luptă în trei. Cine face primul pas greșit iese din discuție”

Citește și:

Adrian Mutu, șocat după Rapid - FCSB: „Ne-a bulversat pe toţi” » „Briliantul” vede 4 echipe în lupta pentru titlu
Rapid – FCSB 4-0
Adrian Mutu, șocat după Rapid - FCSB: „Ne-a bulversat pe toţi” » „Briliantul” vede 4 echipe în lupta pentru titlu
CFR Cluj e în top, dar dezamăgește! Record negativ în ultimii 4 ani
CFR CLUJ
CFR Cluj e în top, dar dezamăgește! Record negativ în ultimii 4 ani

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (16)
Ubi_Mortus
Ubi_Mortus  •  13 Martie 2024, 16:13
Postat de Ubi_Mortus pe 11 Martie 2024, 13:55

***

Ui' la ei cum s-au sesizat pentru ca am folosit un cuvant pe care l-au afisat ei insisi cu litere mari in articolul care a descris ultima petrecere de titlu a CFRului. Hai ca incet-incet va apropiati de cenzura ruseasca.

Gerson
Gerson  •  11 Martie 2024, 16:46

Hahaha....dacă aveai 1milion nu îți vindeai cei mai buni jucători și aduceai numai pensionari, liberi de contract, și ratați din liga a 15 a. S-a fim serioși după cum arată CFR Cluj acum...la anul numai prinde play of...va fi prima candidată la retrogradare. Vezi meciul cu Sibiu....au fost penibili...victoria a fost intamplatoare și nemeritata!

Chris.Dumitrescu
Chris.Dumitrescu  •  11 Martie 2024, 15:57

Neluțule lasa-i in pace, nu le freca imaginația, lasa-i sa se concentreze pe urmatorul meci ca vin Mitrita, Bairam , Cretu, de ei trebuie sa treceti sa puteti visa Echipa inca nu e coapta, stiu ca, clubul vrea, ideea e ca sunt putini campioni in echipa de la care pot sa copieze baietii.

Vezi toate comentariile (16)
Comentează