FOTBAL  »  Superliga  »  CFR CLUJ

EXCLUSIV // UPDATE CFR Cluj a semnat un jucător esențial: „«Bubuim» în continuare!”

FOTO: Raed Krishan
FOTO: Raed Krishan

Articol de - Publicat vineri, 02 iulie 2021 19:29 / Actualizat vineri, 02 iulie 2021 19:29

Portarul lituanian Giedrius Arlauskis (33 de ani) a semnat un nou contract cu CFR, valabil până la sfârșitul acestui an. Condițiile au rămas aceleași în care Arla a evoluat și spre finalul sezonului trecut, cu un salariu de 4 mii de euro lunar, o sumă infimă în comparație cu cota jucătorului.

UPDATE, ora 19:20. Giedrius Arlauskis, prezentat oficial de CFR Cluj

CFR Cluj a semnat un jucător esențial: „«Bubuim» în continuare!”

Știrea inițială

CFR și-a asigurat prestația lui Arlauskis până pe 31 decembrie anul acesta. Portarul a semnat un contract cu vișiniii valabil șase luni. La fel ca în primăvară, el le-a transmis și acum conducătorilor că e dispus să ajute echipa și că nu este interesat de salariu. 

„A fost de acord cu un salariu de trei mii sau patru mii de euro lunar", a explicat un apropiat al goalkeeperului.

Suma e una mai degrabă simbolică, dată fiind cota jucătorului, care i-ar fi permis să negocieze pentru un salariu cu mult mai mare. De patru ori campion al României cu CFR, Arlauskis s-a întors și în martie, după ce a reziliat actele cu Al Shabab, din Arabia Saudită, și a acceptat și atunci condiții ca acestea de acum, cu bani puțini.

CFR Cluj și Arlauskis mai negociază în ianuarie

Acordul actual va expira la sfârșitul anului. În ianuarie 2022, părțile vor trata un contract nou și au stabilit deja că atunci vor exista discuții normale, pentru un salariu în concordanță cu valoarea jucătorului.

Arlauskis a apărat în șase partide din finalul stagiunii trecute și va fi portarul de bază și în sezonul care va începe în curând. Bălgrădean și Cristiano, portughezul adus de la Hermannstadt, sunt alți doi portari pe care îi mai are la dispoziție Șumudică.

Lituanianul în vârstă de 33 de ani s-a impus în vestiar și în club, e în relații bune și cu colegii și cu conducerea. Șefii s-au bucurat să-l readucă pe Arlauskis și în primăvară, și acum fiindcă îl apreciază, dincolo de prestațiile concrete de pe teren, și pentru influența pe care o exercită în echipă, pentru capacitatea lui de a-și motiva coechipierii. 

6 titluri de campiona adunat Arlauskis în România. În afara celor patru trofee câștigate cu CFR, el a mai fost campion și cu FCSB, și cu Unirea Urziceni

4 zileau rămas până la startul sezonului pentru CFR. Vișiniii vor juca marți, de la ora 20:00, cu Borac Banja Luka, deținătoarea titlului în Bosnia, în primul tur preliminar din Champions League. Returul din Bosnia va avea loc pe 13 iulie

VIDEO Fotbalistul care a luat ochii tuturor în cantonamentul lui CFR Cluj: „Chiar sunt impresionat”

Citește mai multe știri despre CFR Cluj: 

Una dintre vedetele de la CFR Cluj pune presiune înainte de debutul lui Șumudică: „Ar fi un dezastru!” » Cum e văzut antrenorul în vestiar

Plecare de ultimă oră de la CFR Cluj! La cine a renunțat Șumudică

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (23)
dodo001
dodo001  •  03 Iulie 2021, 08:27

Bravo Arla! Hai CFR!

gazistu
gazistu  •  02 Iulie 2021, 23:14

iar Arla in poarta, iar Vlad in poarta./.. ghici care va fi campioana 2021/22 ???

cr_fabiani
cr_fabiani  •  02 Iulie 2021, 19:53
Postat de leu.mr pe 02 Iulie 2021, 18:22

"dă lovitura!" ??? Am crezut ca l-au luat pe Ronaldo !

Bai,voi ce portar aveti??pe langa ala,Arla e oliver kahn,zubizaretta,duckadam si neuer intr o persoana!!Arla e portar de nationala,are 4 titluri cu CFR,si are x mexiuri in EL.pai este ronaldo,portarul vostru cine e?ce a facut?ce a gastigat?..ma gandeam eu..

Vezi toate comentariile (23)
Comentează
Close