FOTBAL  »  Superliga  »  CFR CLUJ

EXCLUSIV CFR Cluj continuă campania de achiziții pentru grupele UCL! Șumudică își aduce un mijlocaș din Franța

CFR Cluj îl vrea pe Guessouma Fofana
CFR Cluj îl vrea pe Guessouma Fofana

Articol de - Publicat joi, 24 iunie 2021 14:25 / Actualizat joi, 24 iunie 2021 14:34

Campioana României se pregătește în Austria pentru noul sezon din Liga 1 și pentru preliminariile Champions League, iar șefii clubului fac tot posibilul pentru a-i face pe plac lui Marius Șumudică.

Sursele Gazetei Sporturilor au dezvăluit că șefii ardelenilor negociază transferul unui mijlocaș central: Guessouma Fofana (28 de ani).

CFR Cluj îl vrea pe Guessouma Fofana

Cele două părți aproape au ajuns la un acord, negocierile fiind pe ultima sută de metri.

Fofana, născut în Franța, cu origini din Mali, ar veni la CFR Cluj din postura de jucător liber, după ce la finalul lunii îi va expira contractul cu Guingamp, din a doua ligă din Franța.

În sezonul trecut, Fofana a bifat 24 de partide în Ligue 2 și una în Cupa Franței, reușind să marcheze de trei ori.

650.000 de euroe cota lui Fofana, potrivit transfermarkt

Crescut la juniorii lui Le Havre, Fofana, care măsoara 1,84 m, este un mijocaș cu profil defensiv, post pe care CFR Cluj era descoperită după întoarcerea lui Bordeianu în Arabia Saudită.

Guessouma Fofana a mai jucat la Boulounge B, AS Lyon-Duchere și Amiens. Dacă va semna cu CFR Cluj, Fofana va fi al 8-lea transfer al campioanei, după Graovac, Tahiri, Bouhenna, J. Rodriguez, Cristiano, Rusu și Paraschiv.

Doi sau maximum trei fotbaliști ne-ar mai trebui ca să avem concurență în fiecare zonă. O să mai facem schimbări de la o partidă la alta, că vin călduri, vor fi meciuri în care jucătorii vor pierde săruri, electroliți, refacerea o să fie grea. Noi nu folosim metode cu care să refacem fotbaliștii în 24 de ore și să-i folosim din nou imediat. CFR are jucători trecuți de 30 de ani... Ceea ce, ca să fac o paranteză, mie îmi place, fiindcă toate performanțele din carieră le-am reușit cu acest gen de fotbaliști, oameni cu experiență foarte mare.
 – Marius Șumudică în interviul acordat pentru GSP

Citește mai multe știri despre CFR Cluj: 

În cantonamentul din Austria, CFR Cluj își anunță răspicat planurile: „Când gândești mic, mic rămâi!” » Căpitanul Camora spune totul despre Șumudică, Liga 1 și națională

Marius Șumudică, interviu eveniment din Austria: totul despre obiectivele europene ale CFR-ului, lupta la titlu, negocierile cu Gigi Becali și echipa națională

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (11)
andy_dm
andy_dm  •  25 Iunie 2021, 00:00
Postat de minos3 pe 24 Iunie 2021, 15:55

Din liga a doua aduc jucatori, de liga a doua vor juca. Sa nu ne miram ca ne vor elimina echipe necunoscute din Georgia sau Azerbaidjan.

Istetule, liga a doua din Franta e mult peste Liga 1

minos3
minos3  •  24 Iunie 2021, 16:26
Postat de 21lva pe 24 Iunie 2021, 14:42

Cum adică negociază transferul, dacă jucătorul e liber de contract? Nu ți se pare că nu are logică?

Se negociaza: salariul, bonusurile etc.

minos3
minos3  •  24 Iunie 2021, 16:24
Postat de m4blue88 pe 24 Iunie 2021, 16:13

Pai Fcsb a luat din Liga a 3-a...Craiova a luat retrogradat din L2...asta e nivelul in Romania!

Asta e nivelul. Dar sa nu ne miram de rezultate. Ele sunt pe masura jucatorilor adusi.

Vezi toate comentariile (11)
Comentează