FOTBAL  »  Superliga  »  CFR CLUJ

Mișcări de trupe la CFR Cluj » Cine sunt primii doi jucători care ar urma să părăsească echipa

Edi Iordănescu se gândește să facă retușuri serioase la nivelul lotului
Edi Iordănescu se gândește să facă retușuri serioase la nivelul lotului

Articol de GSP - Publicat vineri, 25 decembrie 2020 15:07 / Actualizat vineri, 25 decembrie 2020 15:44

CFR Cluj n-a încheiat 2020 așa cum și-ar fi dorit. „Feroviarii” termină anul pe locul 3, iar amintirea eliminării din Europa League e încă proaspătă. 

În acest sens, Edi Iordănescu se gândește să facă retușuri serioase la nivelul lotului în această iarnă. Pe lângă lista de achiziții pe care - spun surse din Gruia - deja și-a schițat-o, de la Cluj ar urma să și plece câțiva jucători. 

Primii dintre ei? Jakub Vojtus (atacant, 27 de ani) și Ivica Zunic (fundaș central, 32 de ani), doi fotbaliști care au dezamăgit în „Gruia”, ar urma să plece, anunță Look Sport. 

Vojtus și Zunic, evoluții modeste la CFR Cluj

Adus de la Academica Clinceni, Vojtus n-a reușit să câștige lupta pentru titularizare, dezamăgindu-i pe șefi în puținele sale apariții în primul „11”. Vârful slovac a bifat 10 meciuri pentru CFR în actualul sezon, fără să înscrie vreun gol. 

La capitolul dezamăgiri ar putea fi trecut cu ușurință și fundașul Ivica Zunic, fundașul transferat de Dan Petrescu pentru a rezolva criza din defensivă. Acesta a fost folosit în două partide, dar nici el nu pare să fie în grațiile actualului antrenor. 

Până să ajungă la formația de pe Dealul Feleacului, Zunic jucase ultima dată pentru FK Qabala, în Azerbaidjan. De-a lungul carierei, Zunic a mai evoluat pentru Tomislav Tomislavgrad, Simmering, St. Marin, Langgenlerbarn, Austria Viena, Stegersbach, GKS Tychy, Volyn Lutsk, Orenburg, Chornomorets și Atyrau.

VIDEO Vinicius nominalizează trei români din Liga 1 care i-au atras atenția în mod special

Citește și alte știri despre CFR Cluj:

CFR CLUJ. Edi Iordănescu, avertizat: „Dacă nu face asta, Chipciu nu va mai sta mult la echipă”

GALA GSP 2020. Interviu cu Paulo Vinicius: „Îmi place golul. Am început ca atacant în Brazilia” + Cum a fost să lucreze cu Dan Petrescu

Interviu ȘOCANT cu fostul internațional român care deține o școală de fotbal: „80% dintre români susțin Rusia. Știm cu toții ce este Ucraina - rahat!” » GSP l-a contactat azi: „Îmi mențin afirmațiile!”

Retragere-șoc în tenis! Nici măcar nu și-a anunțat fanii, dar a cerut să fie scoasă din programul de testare antidoping


Comentarii (5)
189254898748309
Claude SH  •  26 Decembrie 2020, 01:06

CFR a avut și în trecut jucători străini foarte buni, precum Fabiani, Durbabier, Alvaro Pereira, Ysuf Kong, Sougou, Culio, iar acum istoria e completata cu acest jucător exponențial, Vinicius. Bravo Vinicius!

orlick
orlick  •  25 Decembrie 2020, 20:03

Îl dau afară după două meciuri? Dacă făceau asta cei de la Steaua, spuneați că e dovada de neprofesionalism. Fiind vorba de CFR, nu mai e nicio problema.

pigforever2
pigforever2  •  25 Decembrie 2020, 17:28
Postat de martipan1 pe 25 Decembrie 2020, 16:51

sezi bland pinguinule ca in Cluj sunt numai 2 echipe CFR si sanatatea ,aia la care ai dat tu de gandit e la salicea :))

Cluj inseamna U, U inseamna Cluj. ***

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (5)
Comentează
Close