FOTBAL  »  Superliga  »  CFR CLUJ

CFR CLUJ. Edi Iordănescu, avertizat: „Dacă nu face asta, Chipciu nu va mai sta mult la echipă”

Articol de GSP - Publicat miercuri, 23 decembrie 2020 17:16 / Actualizat miercuri, 23 decembrie 2020 18:11

Cristi Dulca, 48 de ani, fost internațional, ultima dată antrenor la U Cluj în 2019, a analizat situația de la CFR Cluj și crede că antrenorul Edi Iordănescu ar putea avea probleme cu Alex Chipciu.

Mijlocașul de 31 de ani a intrat pe teren în minutul 9 al meciului cu CS Universitate Craiova, dar a fost schimbat în minutul 75, iar Dulca este de părere că decizia antrenorului lui CFR Cluj l-ar putea afecta pe Chicpiu.

„Trebuie să fim realişti, Chipciu nu a prea jucat nici cu Dan Petrescu, care l-a dorit. Pe mine m-a mirat. Îl doreşti, dar nu prea-l joci... Chipciu nu e un jucător slab, a demonstrat-o, nu e un jucător pe care să-l scoţi cum l-a scos acum. Nu va fi uşor nici pentru Edi, nici pentru Chipciu cu acest gest. Dacă-l va face să înţeleagă că a fost o schimbare tactică, da. 

Dacă nu-i explică nimic sau nu stă de vorbă cu el, cred că nu va mai sta mult Chipciu la echipă”, a declarat Dulca la Look Sport+.

VIDEO Paulo Vinicius, stranierul Anului 2020 în ancheta Gazetei Sporturilor

Citește mai multe știri despre CFR Cluj: 

GALA GSP 2020. Interviu cu Paulo Vinicius: „Îmi place golul. Am început ca atacant în Brazilia” + Cum a fost să lucreze cu Dan Petrescu

Ciprian Deac a tras linie la finalul lui 2020: „A fost un an bun. Am câștigat campionatul și am ajuns în grupele Europa League”

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (9)
1986
1986  •  24 Decembrie 2020, 09:03

CFR= cimitirul elefantilor !

clujcampion
clujcampion  •  24 Decembrie 2020, 08:15

Mie mi se pare ca aducerea lui Chipciu a fost o eroare. Nu joaca nimic. E vesnic cu capul in pamant, nu vede fazele, fuge ca un bezmetic si nu reuseste 2 pase. Exact la fel ca Bordeianu.

dumitru82drugan
dumitru82drugan  •  23 Decembrie 2020, 21:37

La CFR Camora face echipa ! Chipciu e roman si fb jucator deci nu va juca .

Vezi toate comentariile (9)
Comentează